GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαλβίνας στάιλ

Λαβ στόρυ Γιώργο-Ηλία Kαρατσεκαρισμένο Νο 25β (επιπροσθέτως) Καλέ αυτό το Καρατζαφέρη, τί δώρα σερβίρει στη πολιτική, πως λέμε πίτσα πουτα...

Λαβ στόρυ Γιώργο-Ηλία
Kαρατσεκαρισμένο Νο 25β (επιπροσθέτως)


Καλέ αυτό το Καρατζαφέρη, τί δώρα σερβίρει στη πολιτική, πως λέμε πίτσα πουτανέσκα ή σφηνάκι μπόμπα μπαμ και κάτω… Δεν παίζεται με τίποτα, ούτε το κομεντατόρε Μπερλουσκόνι να τανε, ούτε το κλωνοποίηση της Τσιντσολίνα…
Πριν τριάντα χρόνια βρέθηκε μια μέρα στη Σχολή Μανεκέν Αντουανέτα Ροντοπούλου και μιά κοπέλα που είχε έρθη από επαρχία (έψηνε για τις πελάτισσες καφεδάκια) το σέρβιρε βαρύ-γλυκό... Του χαμογέλασε, της χαμογέλασε, αυτό ήταν, παντρευτήκανε στο άψε-σβήσε και κάνανε πρώτα ΣΧΟΛΗ ΜΑΝΕΚΕΝ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (τόλμη να δεις), μετά αγοράκι τους, αυτό που σπούδασε Αγγλία για να λέει προγνωστικά ποδοσφαίρου στο κανάλι που δώρησε στο μπαμπά το Μητσοτάκη...
Και να τώρα, που μιά μέρα Καρατζαφέρη -αρχηγός ΛΑΟΣ πιά- βρέθηκε σε κοσμική συγκέντρωση και ένα Φιλιππινέζα του σέρβιρε μπύρα νομίζω και κανα δυό τσαχπίνικα, όπως εγώ σ΄όποια εκπομπή πάω ανεβάζω στα ύψη την θεαματικότητα!
Και το μάγκα από το Αμφιθέα-Βουρλοπόταμο μετά...

το υιό Μαυρογιαλούρο, έβαλε στη λίστα και το ιό της τηλεόρασης, που γεννήθηκε μεν στις Φιλιππίνες -καρατσεκαρισμένο- αλλά αν μπει στη Βουλή φανταστείτε το σουξέ του, με τα ανανεωτικά λίφτινγκ του, τα κουνήματα, τις εσάρπες και τη φρασεολογία του, όπως "τί λες μωρή κουλή" και "πάψε λούγκρα"…
KANTE ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ!

6 σχόλια

  1. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Ψέμματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επόμενη κίνηση του προέδρου ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Γιωργάκη είναι από πολιτικό ΤΖΑΚΙ το Κωστάκη είχε θείο Εθνάρχη! Το Γιώργο από το ΑΜΦΙΘΕΑ,όπου λέει πουλούσε γάλα στα σπίτια,τώρα πουλάει λουκουμάκι στη Βουλή, ε ρε πλάκα τί έχουν να δούνε τα μάτια μας,ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ στο Κοινοβούλιο!!!
    Αυτή είναι η Ελλάδα, η Τηλεόραση, οι μελλοντικοί βουλευτές της και οι ψηφοφόροι της... Εγώ θέλω και τον ΓΑΛΑΤΗ από τη Μύκονο στα έδρανα... Πούσε ρε Μαλβίνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 9,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση