GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνατος 16χρονου από τον ιο...

Από το http://www.seleo.gr/ . Νεκρός 16χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης . Ο 16χρονος μεταφέρθηκε απο αλλο νοσοκομείο. Ή...

Από το http://www.seleo.gr/
.
Νεκρός 16χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης . Ο 16χρονος μεταφέρθηκε απο αλλο νοσοκομείο. Ήταν διασωληνομενος από το Σεπτέμβρη και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όταν προσβλήθηκε και από τον ιο Η1V1 και σήμερα το πρωί πέθανε.

7 σχόλια

  1. Πόσες φορές θα ηταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    Η ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
    σύμφωνα με όσα έγραφε τότε
    η ΣΚΡΟΦΑ ΚΟΚΚΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    10 φορές την ημέρα τότε !

    ΚΟΥΙΖ για δύσκολους λύτες.
    ΚΑΘΟΤΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ .....που να βρεθεί
    στα πουταναριά καφρομούνια στυλ
    Σμαράγδας Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα έγινε Δοξολογία για τους περίπου 700000 νεκρούς Έλληνες που έπεσαν υπέρ Πατρίδος το 1940 και μετά με την Γερμανική κατοχή,στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγήτου στο Κολωνάκι και μετά κατατέθησαν στεφάνια στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη στο Σύνταγμα.

    Αυτό που δεν λένε είναι ότι τόσοι Έλληνες νεκροί ήταν το τίμημα της βλακείας ενός δικτάκτορα που είπε ΟΧΙ ενώ αν δεν λαμβάναμε μέρος σε αυτόν τον πόλεμα όπως έκαναν οι Τούρκοι για παράδειγμα,ο πληθυσμός της Ελλάδος τώρα θα ήταν περί τα 25000000 κατοίκων διότι αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν στην πλειοψηφία τους άντρες οι οποίοι με τα δεδομένα της τότε εποχής θα έκαναν από 3-7 παιδιά κατά μέσο όρο.

    Αυτοί που χρόνια τώρα μας κοροϊδεύουν δεν μας λένε ότι ο Hitler έτσι και αλλιώς δεν είχε τύχη και ότι νομοτελειακά θα έπεφτε το καθεστώς του Γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού.
    Από τη μία λοιπόν μπράβο στους νεκρούς μας αλλά και από την άλλη το απόφθεγμα ότι ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα είναι μια ολοκληρωμένη Μπαρούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο υπάρχουν μαλάκες φαρμακοποιοί και γιατροί που προτρέπουν τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο επειδή έχουν συμφέρον να πάνε κόντρα γιατί δεν τα πουλάνε στα φαρμακομάγαζα τους,όσο υπάρχουν αμόρφωτοι,ηλίθιοι και μαλάκες έλληνες που δεν πάνε να το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι δαιμονισμένα τα εμβόλια επειδή αποχαυνώνονται μπροστά από τις τηλεοράσεις τους,τόσο περισσότερους θανάτους θα βλέπουμε και τόσο περισσότεροι θα νοσούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον 6.41.
    Αν όλοι είχαν τη δικιά σου νοοτροπία, σε μερικά χρόνια, με το που θα γεννιέται ένας άνθρωπος θα του δίνουν και σύριγγες να κάνει 5-6 εμβόλια καθημερινώς.
    Οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να κάνουν τα εμβόλια και γενικά ότι τους πούνε οι γιατροί. Ένας όμως που δεν έχει πρόβλημα υγείας γιατί να το κάνει; Η πιθανότητα να πάθει κάτι σοβαρό εξ'αιτίας της γρίπης είναι υπερβολικά μικρή.Μικρότερη απο την πιθανότητα να πάθουμε κάτι αν βγούμε έξω απο το σπίτι μας και πολύ - πολύ μικρότερη απο το να πάθουμε κάτι πηγαίνοντας με το αυτοκίνητο μας στο εμβολιαστικό κέντρο.
    Για τη βλακεία δεν έχει εφευρεθεί ακόμη εμβόλιο και ούτε θα βρεθεί γιατί δεν τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ALHTHEIA GIA TO EMVOLIO EINAI EDO:

    http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΤΕ '- ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς κόλλησε το παιδί τον ιό, αφού νοσηλευόταν από το Σεπτέμβριο μέσα στο νοσοκομείο;
    Αν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ΔΕΝ θέλουν να εμβολιαστούν δικαίωμά τους, αλλά ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας τέτοια που να μην μεταφέρουν τον ιο στους ασθενείς τους κυρίως, και στον περίγυρό τους.
    Ξεχάσατε τα πρώτα μέτρα ασφαλείας με τους θαλάμους αρνητικής πίεσης και άλλα κουραφέξαλα για τις κάμερες μόνο; Τι κατάσταση επικρατεί τώρα; Υπάρχει ανάρτηση μητέρας που ο γιος της ήταν θετικός στον ιό και βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο με 39,5 πυρετό, ώρες ατελείωτες μέχρι να τον δει γιατρός. Ούτε στη Ζιμπάμπουε τέτοια χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση