GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα λέει ότι δεν στηρίζει κανέναν ο Στυλιανίδης...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην Κομοτηνή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι δ...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην Κομοτηνή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ. «Θ’ ακούσουμε την κοινωνία είπε», ο ίδιος. Μ’ αυτήν του την κίνηση «αδειάζει» τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Δημήτρη Σταμάτη, υπεύθυνο για την προεκλογική εκστρατεία του Αντώνη Σαμαρά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο οποίος προεκλογικά έκανε ουκ ολίγες χάρες στον πρώην υπουργό εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα στην τοπική κοινωνία.
Επίσης ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε ό,τι αφορά το νικητή στο νομό μας, καθώς πλέον η Ντόρα Μπακογιάννη θα...

κάνει πάρτυ κερδίζοντας κατά κράτος.
Παράλληλα, συνάδελφοι του βουλευτές της ΝΔ, με τους οποίους παρασκηνιακά στήριζαν τον Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόφαση του αυτή, μένοντας έκθετοι στους μηχανισμούς του Μεσσήνιου πολιτικού.
Πάντως για τους ανθρώπους που ξέρουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, οι πολιτικές τούμπες που κάνει ο ίδιος είναι αναμενόμενες. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε μεταπηδήσει με τεράστια ευκολία από το στρατόπεδο των Καραμανλικών, σε αυτό των Μητσοτακικών. Από εκεί, με επίσης μεγάλη ευκολία πήρε μεταγραφή για την ομάδα που στήριζε τον Έβερτ, για να έρθει το συνέδριο της ΝΔ το 1997, για να εισχωρήσει ΚΑΙ πάλι στον πυρήνα του Καραμανλή.

11 σχόλια

  1. Αυτόν τόν εινονιζόμενο μαλάκα,γράψτε τον στ΄ αρχ@@@@ σας κι όλους σάν αυτόν στήν ΝΔ.
    Μάς αυτοπροβάλλεται τώρα ό αρχιμαλάκας καί διά δελφίνος τού ""μέλλοντος"".
    Πόσους πολλούς μαλάκες επί τέλους,έχει τά τελευταία χρόνια (μετά τόν θάνατον τού ΕΘΝΑΡΧΗ),
    αυτό τό κόμμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ

    ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλει του κισσού το πλάνο ψήλωμα αλλά του αετού το περήφανο πέταγμα.
    Έτσι δήλωσε.
    Παπαριαί εις το τετράγωνο.
    Και χλιδάτα ταξιδάκια στας Ευρώπας.
    Ευτυχώς άφησε έργο στις συγκοινωνίες.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει πολύ σημασία ποιόν υποστηρίζει? αν θέλετε την γνώμη μου ... τον κακέτση υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παλιοί νεοδημοκράτες εμφανίζοντα σαν αντίπαλοι του κ. Μητσοτάκη αλλά όλα τα παλιά νεοδημαοκρατικά τζακια είναι με την κα Μπακογιάννη... Αρα; Και ποιοί είναι ακριβώς αυτοί οι απλοί νεοδημοκράτες; Και ποιοί είναι οι αυτοδημιούργητοι; . Μήπως ο Σαμαράς, που τον προωθούσε εξοργιστικά ο Αβέρωφ και στην συνέχεια βέβαια τον ανέδειξε από την απόλυτη αφάνεια ο Μητσοτάκης. Η ο καθαρά Μητσοτακικός στο ξεκίνημά του Αβραμόπουλος. Και τι έκαναν αυτοί για την ΝΔ. Πως ακριβώς "μεγαλούργησαν" όταν έφυγαν. Εφτιαξαν κόμματα και τα έκλεισαν λόγω πλήρους αποτυχίας. Οι μόνοι που προσέφεραν ουσιαστικά από μόνοι τους = δίχως πλάτες - στην ΝΔ ήσαν ο Εβερτ και ο Ανδριανόπουλος. Κέρδισαν σε δύσκολες εποχές τους δύο μεγαλύτερους Δήμους της χώρας. Και οι δύο τώρα,ανεξάρτητα από τις μεταξύ τους διαφοπρές, υποστηρίζουν την Μπακογιάννη. Γιατί ο Σαμαράς είναι επικίνδυνος και ανίκανος. Και το αναγνωρίζουν... Τελειώνει η ΝΔ με τόν Σαμαρά. Αλλά αν έτσι σκέφτονται οι "απλοί νεοδημοκράτες" ίσως τους αξίζει μιά τετοια εξέλιξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε αμα έχασε την υποστήριξη του Στυλιανίδη ο Σαμαράς πάει θα καταροπωθεί!
    Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε η μας περνάς για ζωντόβολα;
    Ας εξασφαλίζει την εκλογή του στον ακριτικό νομό ο χοντρύλης καλοπερασάκιας κι δεν πειράζει θα την βρεί την άκρη ο Αντώνης όσο του το επιτρέψουν βέβαια οι εντεταλμένοι του Προξενείου που ώρισαν την "φίλη και συμμαχο Νδόρα"
    ωε εκλεκτή των Μουσουλμάνων της Θράκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Οπως είναι φυσικό, "ο γύφτος την γεννιά του παινεύει",
    η όπως αλλοιώς λένε, "βρήκε ο γιούφτος την σεριά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του"
    "Ομοιος", "πολίτης του κόσμου", "αννανάς", "διεθνιστής", "υπάλληλος" στην εργολαβία τηςν απεθνικοποίησης της συνείδησης των Ελληνων, έφτασε στο σημείο με την εμμονή του και τα "λουριά" του, να χρεώσει ...στην Ελλάδα την σφαγή στη Σρεμπρένιτσα και να ζητάει την καταδίκη της στα φόρα των γνωστών κύκλων, επειδή -λέει- 4 έλληνες εθελοντές, ηταν στον στρατό του καρατζιτσ!
    Ο κύριος "σκατά με λεμόνι μπλιάξ Ξυνά, οχι σκατά", παγκόσμιος υπάλληλος , είναι φυσικό να σιχαίνεται και να μάχεται κάθε πιθανότητα η εξωτερική πολιτική της Ελλαδος να αποκτήσει Εθνική και προπάντων, αξιοπρεπή διάσταση.
    Η θέση του να υπερασπιστή την υποψηφιότητα της Μπακογιάννη, είναι άλλη μια απόδειξη πως "οι εργολαβίες του", δηλώνουν και τους εργοδότες του.
    Εκείνους που βλέπουν ότι θα χαλάσει η ομόφωνη μανέστρα που με τόσο κόπο ετοίμασαν 35 χρόνια, για να ταϊσουν τα νεοοθωμανικά υποζύγια που ανάθρεψαν, αν υπάρξει μια άλλη θεώρηση στην αξιωματική αντιπολίτευση.
    Η "ομόφωνία" στα εξωτερικά θέματα και πρόσφατα και στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας, είναι πρόταγμα μιας επικείμενης πολιπολιτισμικής κατακερμάτισης της Ελλάδας και της αφελλήνισης της συνειδήσεως των κατοίκων της.
    Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα μπορούσε ποτέ να σταθεί και ομόφωνος και συνεταίρος σ΄ αυτή την επιλογή
    και κατά συνέπεια ο Αδριανόπουλος θα ήταν αδύνατον να τον υποστηρίξει!
    Είναι αυτό που λέμε, ενάντιον των συμφερόντων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΧ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΔ (ΨΩΜΙΑΔΗΣ Χ 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση