GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορίστηκε Γραμματέας χωρίς βιογραφικό....

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου *Τουλάχιστον ένας από τους 26 γραμματείς που έχουν ανακοινωθεί δεν είχε καταθέσει βιογραφικό, αλλά του προτάθηκε ...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

*Τουλάχιστον ένας από τους 26 γραμματείς που έχουν ανακοινωθεί δεν είχε καταθέσει βιογραφικό, αλλά του προτάθηκε από την κυβέρνηση να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.
Και τουλάχιστον άλλος ένας, που επίσης δεν είχε καταθέσει βιογραφικό, δέχθηκε πρόταση και αρνήθηκε ευγενικά.
* Χαλαρώνει το νέο σύστημα εκλογής. (πηγή: Παρασκήνια)

8 σχόλια

  1. ΕΔΩ ΡΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ
    ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ
    ΣΥΝΘΗΜΑ-ΘΕΣΗ.
    ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ
    ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα! Δεν το πιστεύω! Απο-και-κλείται!

    Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ελλάδα. Δεν γίνονται με το ΠΑΣΟΚ...

    Πεύτω από τα σύννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μια πυκνογραμμένη επιστολή δύο σελίδων στην «Κ.Ε.», η Κωνσταντίνα Καρακατσάνη, μία από τους έξι καταζητούμενους για την υπόθεση του Χαλανδρίου, απαντά σήμερα σε όσα γράφτηκαν για τη «γιάφκα» και τους συγκατηγορούμενούς της.
    * Διευκρινίζει ότι δεν «προτίθεμαι να γίνω βορρά στις ασφαλίτικες φιλοδοξίες για παράσημα και όχι επειδή σχεδιάζω ενέργειες». Και απαντά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που ζήτησε δημοσίως από την ίδια και τους υπόλοιπους πέντε να παραδοθούν: «Να πάω να αποδείξω τι; Οτι η παρέα έγινε οργάνωση και το σπίτι γιάφκα για να έχουν το ελεύθερο να κατηγορήσουν όποιον θέλουν; Οτι μας φορτώνουν ολόκληρο τον ποινικό κώδικα και μαζέψανε όποιον βρήκαν μόνο και μόνο για να μιλήσουν για συλλήψεις;»

    * Δηλώνει, πάντως, πως, όταν έρθει η ώρα, θα αναγκαστεί να αναμετρηθεί με τη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, απευθύνεται σήμερα δημόσια «όχι για να αποδείξω την αθωώτητά μου, αλλά γιατί υπάρχει και μια άλλη αλήθεια». Γράφει:

    «Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τη θέση μου σχετικά με την υπόθεση που κατηγορούμαι, υποστηρίζοντας πρώτα και πάντα την πολιτική μου ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ/?

    ΓΙΝΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε τα άλλα 23.000 ήταν άχρηστα και αναγκάστηκαν οι καημένοι να πάτουν και χωρίς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΙ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ

    ΟΙ ΓΥΜΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ
    ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ PRESS.
    ΑΛΛΑ !!!

    Το ελαφρύ ντύσιμό (!) της είναι συμβολικό.
    1)Συμβολίζει τη γύμνια της χώρας μας στη περίθαλψη των μεταναστών. 2)Το σιθρού κορμάκι της απ`το οποίο περνάει ένα ελαφρύ αεράκι ορθώνοντας τη ρόγα, στοχεύει στο να δείξει πως η μεταναστευτική πολιτκή μας μπάζει απο παντού.
    3)Η μη ύπαρξη σουτιέν που να στηρίζει τα στήθια… συμβολίζει την μη ύπαρξη πολιτικής θέλησης που να στηρίζει το κορμό της κοινωνίας μας.
    4)Τα πιστόλια και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα, δείχνουν και τη θέληση του υπουργείου να μη ξεχάσει την αστυνομική του και κτασταλτική του αποστολή.
    5) Το ύφος της συμβούλου είναι λάγνο, αλλά συνάμα αυστηρό. Πρόστυχο αλλά συγχρόνως επαγγελματικό. Είναι το ύφος με το οποίο θα χαρακτηριστεί η νέα αστυνομία.
    Μόνο μη τη πετύχει κανένας νταβρατισμένος Σομαλός σε καμιά σκοτεινή γωνιά… και έχουμε άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι το ΠΑΣΟΚ πολλούς έκανε και κάνει το να πονάνε, αλλά θα συνηθίσουν. Τι να κάνουμε; Τα πρπωτα είκοσι χρόνια είναι δύσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση