GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνει θέση ο Βύρων Πολύδωρας...

...και τάσσεται υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη. "Δεξιά" ρελάνς στον Σαμαρά; . Από τον Χρήστο Μπουκάτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Όπως σας αποκάλυψα ...

...και τάσσεται υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη.
"Δεξιά" ρελάνς στον Σαμαρά;
.
Από τον Χρήστο Μπουκάτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

.
Όπως σας αποκάλυψα την περασμένη Πέμπτη (εδώ), ο Βύρων Πολύδωρας εξετάζει το ενδεχόμενο να εκφράσει την υποστήριξή του προς την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Οι νεότερες πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός θα προχωρήσει, με δημόσια δήλωση που θα έχει και τη μορφή πολιτικής πλατφόρμας, προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα. Ισως και στη διάρκεια της Δευτέρας. Ο κύβος φαίνεται να έχει ριφθεί.
Θα πρόκειται για ...

μια εκ "δεξιών" υποστήριξη στην κ. Μπακογιάννη, λίγο πριν από την 29 Νοεμβρίου, καθώς ο Β. Πολύδωρας προέρχεται και απευθύνεται στους "παραδοσιακούς" ψηφοφόρους της ΝΔ, δηλαδή στους "δεξιούς", όπου ο Αντώνης Σαμαράς έχει υπεροχή που του δίνει και το προβάδισμα στις περισσότερες δημοσκοπήσεις.
Μένει να φανεί αν αυτή η δημόσια υποστήριξη θα βοηθήσει την κ. Μπακογιάννη να κάνει και την ανάλογη "δεξιά" ρελάνς εν όψει της εσωκομματικής κάλπης.

19 σχόλια

  1. ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ
    ΕΥΖΩΝΟΙ.
    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΕΜΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΛΕΟΝ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ
    ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
    Και όποιος δεν αφουγκράζεται τη βάση του κόμματος είναι πολιτικός χαμένος από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε ένα σκίτσο που απεικόνιζε εκατοντάδες νέων να βρίσκονται εντός του Πολυτεχνείου και να φωνάζουν με τα χέρια ψηλά, σε αγωνιστική έξαρση. Ένας από τους συμμετέχοντες, λοιπόν, ρωτάει ένα άλλο άτομο: «Τι κάνεις εσύ εδώ;». Και η απάντηση ήταν: «Βιογραφικό…». Ο νους μας πήγε αμέσως στη Μαρία Δαμανάκη.

    Πράγματι, αν διεξαγόταν μια δημοσκόπηση με ερώτημα «ποιο πρόσωπο πιστεύετε ότι εξαργύρωσε περισσότερο από κάθε άλλο τους «αγώνες» (ολίγων ημερών) που έκανε στα νιάτα του;», πιστεύουμε ότι η Μ. Δαμανάκη θα έβγαινε πρώτη με ποσοστά Τσαουσέσκου…

    Λίγο μετά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ολοκλήρωση των σπουδών της, εκλέγεται βουλευτής σε ηλικία 26 χρόνων. Εξελίσσεται σε πολιτικό καριέρας, ανελίσσεται γοργά και φτάνει σε υψηλά κομματικά κλιμάκια. Περνάει σχεδόν από όλα τα κόμματα ώσπου …ο αγώνας να δικαιωθεί με την ένταξή της στο αμερικανικό ΠΑΣΟΚ. Φυσική κατάληξη, μετά από όλα αυτά, είναι και η πρότασή της για τη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε.

    Όταν ξεκινάς με την έξωθεν καλή μαρτυρία και σταδιακά δίνεις την ψυχή σου στο εθνικό κατεστημένο και τη νέα διεθνή τάξη πραγμάτων, γίνεσαι αγαπημένο τους παιδί και φροντίζουν να σε αποκαταστήσουν και με το παραπάνω. Κατά τη γνώμη όσων σ’ αυτόν τον τόπο πιστεύουν ακόμα σε αρχές και αξίες, αυτό είναι κατάντια. Δυστυχώς, όμως, για πολλά νέα παιδιά μπορεί να γίνει παράδειγμα. Και αυτό είναι λυπηρό… Αντε και στο ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.ΜΟΥΧΛΑ ,ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ 6Ο,ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΑΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    H ΝΤΟΡΑ, HΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΩΝ, ΠΡΩΘIΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    H NTOΡA ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΜΕΤΑΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗ.
    ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΟΔΥΝΗΡΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ
    2 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
    (πρώην διορισμένοι Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, φίλοι και συγγενείς).
    ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΕ ΔΙΣ Ο ΛΑΟΣ (1993 +2009), ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ GONTEN.BOYS
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΦΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ Ν.Δ
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΩΝ - ΝΤΟΡΙΚΩΝ .
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1993 (αναφέρονται περιληπτικά οι κάτωθι):
    [ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΦΑΝΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΕΥ.ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ,
    ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΚΑΣΙΜΗΣ, Δ. ΣΙΟΥΦΑΣ, Ε. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ, ΓΡΙΒΕΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ,ΒΟΥΛΤΕΨΗΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.)
    ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΟ 2004 ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΚΕΝΟΚΡΑΝΟΥΣ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ (Περιληπτικά αναφέρονται επιπλέον οι κάτωθι):
    (Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ,
    Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛ. ΚΟΝΤΟΣ, Θ.ΝΑΚΟΣ, Κ.ΚΙΛΤΙΔΗΣ, Π.ΔΟΥΚΑΣ,ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, Σ, Θ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, , ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΒΑΛΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ, ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑΣ ,ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ
    ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ),
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ,Η ΜΑΣΣΑ,Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΥΛΑΙΔΗ??

    ΦΟΒΑΣΤΕ?/

    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο τρομποβαρίτης πολιτικός με την γράνα που καταστρέφει το νερό...

    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ Ο ΒΥΡΩΝ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ....ΡΩΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ>>??

    ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ?

    ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη μακακία πολλοί αγάπησαν, ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πολιτική πλατφόρμα θα έχει ο κ. Πολύδωρας; να μετονομαστούν όλοι οι υποστηρικτές της αυτοκράτειρας Θεοωδόρας, σε Μητσοτάκη; ή μήπως σε Μπακογιάννη; Φτάνει πια ο νεποτισμός, φτάνει πια η οικογενοιοκρατία. Αφήστε την απλή λαϊκή βάση να εισέλθει σε μηχανισμούς και δομές. Αυτή ξέρει πολύ καλύτερα να λειτουργήσει την παράταξη και να την οδηγήσει σε πιο γόνιμα μονοπάτια, σε ακόμη πιο ώρικες πολιτικές σκέψεις και πάντα με συναίσθηση των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ (ΠΟΙΝΗΝ ΕΚΤΕΙΩ), ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι θα μας πει άλλο ο κύριο στρατηγός άνεμος;;;; αυτοί οι μηχανισμοί έφαγαν την λαϊκή βάση της ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΧΑ-ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Βύρωνα! Αντίσταση στο σύστημα του ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά απο όλα τα τίμια στελέχη της παράταξης και απο τον απλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγγαρεία κάνει ο άνθρωπος... ποινήν εκτιει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο στρατηγός άνεμος (Πολύδωρας)αποδείχθηκε εμπαθής αμοραλιστής. Αν είναι άνδρας ας διαψεύσει ότι διόρισε πρόσφατα τις κόρες του (το ίδιο και ο Δ/ντης του πολιτικού του γραφείου. Κρίμα γιατί πρόδοσε και τις τις ιδέες που λέει ότι είχε πηγαίνοντας με το Μητσοτακέϊκο.ΠΟΛΥΔΩΡΑ υπάρχει και το χαρακίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πολύδωρας μας κοροϊδεύει γιατί διόρισε τις κόρες του σε υψηλόβαθμες θέσεις στο δημόσιο χωρίς ΑΣΕΠ (αυτά είναι για τους θνητούς) το ίδιο και ο Δ/ντης του πολιτικού του γραφείου. Παιδειά όλοι εσεις που δουλεύετε με μισθούς πείνας μαυρίστε πολιτικούς σαν τον Πολύδωρα και την πολιτική του φίλη Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη (αλήθεια ο γυιός της τι δουλειά κάνει; Tι γνώσεις έχει και αρθρογραφεί γράφοντας μαλακίες υπέρ των λαθρομεταναστών σε εφημερίδα των διαπλεκόμενων). ΜΑΥΡΟ στη Ντόρα και την οικογενειοκρατία. Ναί στην ελπίδα.
    Η βάση της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KONTH ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση