GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mαλβίνας στάιλ‏...

Kαρατσεκαρισμένο Νο 28 Χρόνια πολλά Ασπρορουχούδες και φακάτα μου, η διοίκηση του ΔΟΛ περιέρχεται στην οικογένεια Σταύρου Ψυχάρη, πνευματι...

Kαρατσεκαρισμένο Νο 28
Χρόνια πολλά

Ασπρορουχούδες και φακάτα μου, η διοίκηση του ΔΟΛ περιέρχεται στην οικογένεια Σταύρου Ψυχάρη, πνευματικού τέκνου του αποθανόντος Χρήστου Λαμπράκη, που δεν είχε παιδιά.
Όπως οι εκδόσεις Νάσου Μπότση και Άρη Βουδούρη περιήλθαν σε τρίτους και οι επιχειρήσεις και ο στόλος του Ωνάση διοικούνται από μη συγγενικά του πρόσωπα… Πλούτος, δύναμη, έπαρση, δόξα, έσβησαν για ανθρώπους δημιουργικούς και φιλόδοξους, που έτσι και αλλιώς, περαστικοί ήσαν από τον μάταιο τούτο κόσμο, όπως απαξάπαντες… Πολλά όμως προκομένα, εξακολουθούν να νομίζουν ότι είναι αθάνατα...
Και πως να μη το έχουν πιστέψει αφού κάποια δικά μας τσαχπίνικα, πληρώνονται πιό πάνω κι΄από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ τα άλλα τα μεροκαματιάρικα τα συμβασιούχα, θα μείνουν χωρίς δουλειά...
Σας αποθύμησα όλους, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
υ.γ. στην ΕΣΗΕΑ δεν γιορτάζουν, γιατί ακόμη μαλλιοτραβιούνται για την "αθανασία" της πολυθρόνας του θώκου του προέδρου...

9 σχόλια

  1. Ισραήλ: Η οργάνωση «Λόμπι για τις Ιουδαϊκές Αξίες» μοιράζει φυλλάδια κατά των Χριστουγέννων.

    «…Στnν Ιερουσαλήμ, ο πόλεμος για τα Χριστούγεννα έχει ξεσπάσει. Η οργάνωση “Lobby for Jewish Values” (Λόμπι για τις Ιουδαϊκές Αξίες) μοιράζει φυλλάδια με τα οποία καταδικάζει την εορτή των Χριστουγέννων και καλεί τους πολίτες να μποϊκοτάρουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία που πωλούν ή έχουν στολιστεί με χριστουγεννιάτικα δένδρα και άλλα “ανόητα” χριστιανικά σύμβολα…

    Έχοντας την υποστήριξη Ραβίνων, και τον φαρισαϊσμό της αμερικανικής χριστιανικής δεξιάς, ο επικεφαλής της οργάνωσης Οφερ Κοέν δήλωσε στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πως είναι ήδη έτοιμος προς δημοσίευση ένας κατάλογος με τα καταστήματα που έχουν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, καλώντας σε μποϋκοτάζ εναντίον τους, και – με μια μικρή βοήθεια από την Ιεροσολυμίτικη Ραββινία –να ανακαλέσει τα πιστοποιητικά ποιότητας (τήρησης των Εβραϊκών παραδοσιακών κανόνων διατροφής) των εν λόγω ξενοδοχείων και εστιατορίων.

    Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα φυλλάδια που διανέμει το λόμπι για τις Εβραϊκές Αξίες αναφέρουν τα εξής: «Οι πολίτες του Ισραήλ έχουν δώσει την ψυχή τους με την πάροδο των ετών, προκειμένου να παραμείνουν πιστοί στις αξίες της Τορά του Ισραήλ και να διατηρήσουν την εβραϊκή ταυτότητα. Και εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε στην ίδια πορεία των παραδόσεων του εβραϊκού λαού και να μην παραδοθείτε στη γελοία ατμόσφαιρα του τέλους της κοσμικής χρονιά. Και σίγουρα μην βοηθάτε τις επιχειρήσεις που πωλούν ή αναρτούν ανόητα σύμβολα του χριστιανισμού»…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν φόβο Θεού αυτοί οι Εβραίοι;;; Δεν υπάρχει ένας να τους μαζέψει, που προσβάλλουν με τέτοιο αισχρό τρόπο τον Τριαδικό Θεό και την Παναγία;;; Δικαιολογημένος ο αντισημιτισμός που αυξάνεται παγκοσμίως!!!

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΝΗ....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ" ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ;

    ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    epirus-ellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.
    Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΒΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΡΗ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ¨:"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ"
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε των 6.43 ούτε από χιούμορ νιώθεις, ούτε από μπηχτές, εντελώς γκάγκα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ξευτίλα της ξεφτίλας ω ξεφτίλα!!! Η Παναγιωταρέα στο προυπολογισμό στη Βουλή στα επίσημα έδρανα, χαριεντιζόμενη με υπουργούς και βουλευτές!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ψυχούλα μας, που ήσουνα τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξι περιστατικά τιμωρίας αστυνομικών

    Οι δύο ειδικοί φρουροί του περιστατικού στον Αγιο Παντελεήμονα βρίσκονταν εκεί για υπηρεσία μεταγωγής και υπηρετούν ο ένας στο Α' αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και ο άλλος στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλίπολης. Και οι δύο κατηγορούνται για απρεπή συμπεριφορά και κακοποίηση.

    Την περασμένη Πέμπτη, οι δύο αστυνομικοί χτύπησαν τη γυναίκα και την έδεσαν με χειροπέδες μπροστά στα μάτια του μόλις δύο ετών παιδιού της, γιατί άκουσαν κάποια άλλη γυναίκα να φωνάζει «ζώα» τους οδηγούς περαστικών αυτοκινήτων, που δεν τους άφηναν να περάσουν το δρόμο και θεώρησαν ότι η 36χρονη ήταν αυτή που μίλησε και απευθύνθηκε σε αυτούς.

    Εν τω μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν και τρεις αστυνομικοί για την απόδραση Αλβανού κρατούμενου από το αστυνομικό τμήμα της Θήβας. Συγκεκριμένα, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν η αναπληρωτής διοικητής του τμήματος, αστυνομικός Β', και δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας και ο δεύτερος ήταν πλήρωμα περιπολικού που είχε πάει να παραλάβει τον κρατούμενο.

    Επίσης, βαρύτατες κυρώσεις επέβαλε η Τροχαία Αττικής σε ειδικό φρουρό, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα παραβιάζοντας σοβαρότα άρθρα του Κωδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Αμπελόκηπους αστυνομικοί της Τροχαίας Αττικής, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες, συνέλαβαν τον ειδικό φρουρό να παραβιάζει διαδοχικά με τη μοτοσικλέτα του δύο ερυθρούς σηματοδότες, ενώ η εξάτμιση της μηχανής έκανε υπερβολικό θόρυβο.

    Για τις παραβάσεις αυτές επεβλήθη στον ειδικό φρουρό διοικητικό πρόστιμο συνολικά 1.500 ευρώ, τού αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 120 μέρες, η άδεια κυκλοφορίας για 40 μέρες και η μοτοσικλέτα ακινητοποιήθηκε, όπως προβλέπεται απο τον ΚΟΚ.

    Παράλληλα, διατάχθηκε ο πειθαρχικός έλεγχος του ειδικού φρουρού από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7:26

    Η ΦΡΑΣΗ "ΤΗΣ ΜΑΛΒΙΝΑΣ": "ΣΑΣ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑ ΟΛΟΥΣ-ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ",
    ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ;
    ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΓΚΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΣ) ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΣΕ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑ", ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να που αρχίσαμε και διαλογο χριστουγενιατικα Καλυτερότερα ευρηματικά κείμενα σε στυλ Μαλβίνας παρά μηνύματα κομματόσκυλων ανωνύμων
    ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΙΌς ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌς Ο παπαιωαννου ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΎΖΕΙ ΚΆΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΝΥΧΘΗΜΕΡΌΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση