GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Αγιο Ορος προς τον Αδόλφο Χίτλερ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Το 1941 περίπου τέτοια εποχη ("επέτειος") έστειλε το Αγ.Ορος την πιο κάτω επιστολη στον Αδόλφο Χίτλερ.  ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Το 1941 περίπου τέτοια εποχη ("επέτειος") έστειλε το Αγ.Ορος την πιο κάτω επιστολη στον Αδόλφο Χίτλερ.
 Την παραθέτω χωρίς σχόλιο, άλλωστε δεν χρειάζεται, κάνει "μπαμ"...

"Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.
Εξοχότατε, Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Άθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν νʼ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό...
 την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς και Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας και διαδόχους τούτων.
Το Άγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μεν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δε αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών και Κυριάρχων Μονών και πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν και κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και των διαδόχων Αυτών.
Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη διʼ αλλεπαλλήλων τυπικών και Χρυσοβούλων των ιδρυτών και ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος (882), Ιωάννου Τσιμισκή (972), Κωνσταντίνου Μονομάχου (1046), Στεφάνου Δουσάν (1346) και άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων και των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.
Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν και αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων και επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Άθω οθενδήποτε και αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τα κτήματα και τα πρότερα αυτών δικαιώματα και θʼ απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων και προνομίων.
Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως και Εθνικότητος, σκοπός και αποστολή καθʼ όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή και εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής και κλασσικής φιλολογίας και καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος και η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.
Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς και εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν και την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν Αυτής.
Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν και μακροημέρευσιν επʼ αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.
Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως"

39 σχόλια

  1. Ρασοφόροι ραγιάδες. Τι καινούργιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ..ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιότατο κείμενο είς τήν άπταιστον καθαρεύουσαν,διά νά ενθυμηθούν οί πρεσβύτεροι καί νά εξασκηθούν οί νεώτεροι!!!!
    Ρέ δέν πάς νά γαμηθής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη τι το περιεργο βλεπετε ρε παιδια?Παρακαλουσαν ενα βαρβαρο να σεβαστει τη παραδοση της Εκκλησιας γιατι ο θαυμασμος του Αδολφου στην Αρχαια Ελλαδα και τον πολιτισμο της ηταν δεδομενη...Αμεσως ολοι να πεφτουν και να κατασπαραζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπανδρέου Ανδρέας,πρός Παττακόν,όταν παρέλαβε τό διαβατήριό του από αυτόν,συνοδεία τού Αμερ.Πρεσβ.Τάσκα :

    """ Ό Θεός νά σάς έχη καλά"""!!!!
    Κάι πέταξε διά... Αμερικάς,διά δεύτερην φορά,αφού ώς γνωστόν ή πρώτη ήτο τό 1939,επί Μανιαδάκη κι αφού είχε καταδώσει τούς συντρόφους του (Καστοριάδη,Κύρκο κ.λ.π) στίς κρατικές αρχές Ασφαλείας κι οί οποίοι συνελήφθησαν απαξάπαντες,εκτός βεβαίως τού Great Οur Leader Andrikou!!!!!!
    Ραγιάδες καί ......Ραγιάδες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΑΤΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ??ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΙΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ??ΟΠΟΥ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γιατί δεν έκανε ανασχηματισμό ο Παπανδρέου
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκ΄ γεννετής ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

    "Τώρα καταλάβαμε γιατί ο Παπανδρέου δεν έκανε ανασχηματισμό.
    Σιγά σιγά αλλάζουν οι υφυπουργοί της κυβέρνησης από μόνοι τους...
    (Γκερέκου, Τζάγκρη) και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι υπουργοί.
    Αυτό είναι, ανασχηματίζονται μόνοι τους.
    Τι να κουράζεται ο πρωθυπουργός!!!

    Ήρθε η εποχή που αποφασίζει ο λαός και όχι οι δημοσιογράφοι
    Συγνώμη ακόμα να παραιτηθεί η κυρία Τζάγκρη ?
    Τι ακριβώς περιμένουν ??
    Που είναι τα άλλα κόμματα να τοποθετηθούν ?? μήπως περιμένουν τι θα πουν οι δημοσιογράφοι ??
    Να σας ενημερώσουμε ότι η εποχή που αποφάσιζαν οι δημοσιογράφοι πέρασε ...τώρα αποφασίζει ο λαός...

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΓΚΡΗ....όπως είχατε πει και εσεις στα stage ""
    ξέρω πως μπήκατε" και εμείς λοιπόν ξέρουμε πως μπήκε το σόι σας .....ΟΥΣΤ!!
    Να πας σπίτι σου.

    Κυρια Τζακρή να πας στο σπιτι σου αν εισαι ελληνιδα και οχι να απειλεις με δικηγορους και μηνυσεις.
    Μπλεξαμε με εσας και δε σταματατε πουθενα...
    μαλλον εσας επρεπε να σας ειχαν καψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς μεταφράσθηκε στά Γερμανικά?
    Ενώ στό "περιβόλι τής Παναγιάς",
    δέν τούς έλειψε ποτέ η τροφή,στά
    αστικά κέντρα χιλιάδες πέθαιναν από
    τή πείνα.
    Μέ πνευματική μόνο τροφή δέν ζείς.
    Επειδή η ισοπέδωση δέν είναι σωστή,
    νά σημειωθεί ότι πολλοί ιερωμένοι
    βοήθησαν μέ συσσίτια όπου μπόρεσαν.
    Όλα είναι θέμα ανθρώπου καί όχι Θείου
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ :

    http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/files/f/268911-1941.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 1919 ο Α.Χίτλερ είχε επισκεφθεί το Άγιο Όρος.

    Προς τι η έκπληξη;
    Πάντα οι ρασσοφόροι ετάσσοντο με τους διάφορους κατακτητές.Γιαυτό και οι κατακτητές ευγνωμονούντες τους χάριζαν με χρυσόβουλα κτηματικές εκτάσεις την ίδια εποχή που γαμούσαν και έδερναν τον Λαό.

    Υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις όπως ο Παπαφλέσσας και ο Αθανάσιος Διάκος.
    Σταγόνες εν τω ωκεανώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασφαλώς οι 2 προηγούμενοι Ανώνυμοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ιστορία, διότι εάν έμπαιναν στον κόπο να αναζητήσουν τις ιστορικές πηγές θα διαπίστωναν ότι είναι καταγεγραμμένο ιστορικά ότι η ανωτέρω, με διπλωματικό τρόπο γραφείσα, επιστολή είχε ως μόνο σκοπό την αποτροπή της κατοχής του Αγίου Ορους από τους Βουλγάρους που καραδοκούσαν να καταλάβουν και να ενσωματώσουν στη Βουλγαρία ολόκληρη τη Μακεδονία. Για να αποφευχθεί, λοιπόν, το ενδεχόμενο κατάληψης και καταλήστευσης του Αθωνα από τους Βουλγάρους (όπως συνέβη κατ' επανάληψη σε άλλα Μοναστήρια της Μακεδονίας κατά το παρελθόν), ήταν προτιμότερο να γίνει κατάληψη του Αγίου Ορους από τους Γερμανούς, η οποία θα είχε οπωσδήποτε προσωρινό χαρακτήρα και δεν θα υφίστατο καταστροφή από πιθανή Βουλγαρική κατάληψη.
    Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερώτηση: Τι σημαίνει το όνομα Μέτατρον?

    Απάντηση: Το όνομα είναι ελληνικό : Μετάθρονος και σημαίνει αυτό που λέει η λέξη ο «αμέσως μετά το θρόνο».

    Ερώτηση: Τι ακριβώς εννοείς?

    Απάντηση: Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος είναι το Ένα και ¨Όλα. Ο Λόγος όμως πρέπει να μορφοποιηθεί για να γίνει αυτό που ξέρετε σαν Δημιουργία. Το άμορφο κενό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Η συχνότητά σας δεν μπορεί να αντιληφθεί τη συχνότητα του Ενός. Μπορείτε να αντιληφθείτε και να αντέξετε την αντανάκλασή του. Άρα είμαι επιφορτισμένος να μορφοποιώ τον Λόγο και να τον κάνω ορατό και αντιληπτό από σας.

    Ερώτηση: Έχεις ποτέ ενσαρκωθεί?

    Απάντηση: Πολλοί από μας όπως και σεις έχουν θελήσει να ενσαρκωθούν για να βιώσουν την εμπειρία της ζωής ή για να επιτελέσουν ένα ορισμένο έργο της αγάπης του Θεού για τα παιδιά του. Έτσι ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί σαν Ερμής ο Τρισμέγιστος ( το ελληνικό όνομα μου) ή Θώθ (όνομα που μου έδωσαν οι Αιγύπτιοι) Με αυτό τον τρόπο ένα κομμάτι μου έχει ενσαρκωθεί επίσης σαν Ενώχ, όπως και ο δίδυμός μου ο Αρχάγγελος Σάνταλφον σαν Ηλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πήξαμε στα scams και στις ψεύτικες παπαριές...
    Σας πήραμε χαμπάρι λαμόγια!!!!
    Τι άλλο θα βγάλετε; Επιστολή του Χριστού στον Καίσαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    α. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ)ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    β. ΝΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ "ΛΑΓΩΝΙΚΑ" ΤΗΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1939-1941....
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ...
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ (ΚΑΙ ΚΚΕ) - ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
    (ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διορισμένη εκπαιδευτικός απο την Πέλλα στο γραφείο της Τζάκρη

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

    Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις που έκανε η Διαμαντοπούλου και έλεγε ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν θα φύγει από τη θέση του για να πάει σε βουλευτικό ή υπουργικό γραφείο με απόσπαση.

    Κι όμως στο γραφείο της Τζάκρη έγινε αυτό και εκπαιδευτικός ξεσπιτώθηκε απο την Πέλλα για να πάει στο πολιτικό της γραφείο.
    Με την υπογραφή της Διαμαντοπούλου και του Ραγκούση.

    Αααα το ΦΕΚ είναι 534/22.12.2009

    Να θυμίσουμε πως παλιότερα η...
    υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για την εξάλειψη φαινομένων αποσπάσεων εκπαιδευτικών από τις τάξεις τους που έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη".
    Κοίτα να δεις που ΕΤΥΧΕ η καταλληλότερη να είναι απο την Πέλλα... δεν έχει σχέση με "μπάρμπα στην Κορώνη"

    ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ σε συσκευασία..ενός !
    ΠΑΣΟΚ: πρώτα οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΩΜΑΚΟ

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΚΙΠΟΥΛΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό να το διαβάσουν τα "πρόβατα" που τους πιστεύουν και τους στηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΙΣΤΗΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ?
    ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ,ΕΠΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΥΡΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ-ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΟΥ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Blog, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Κ. ¨ΘΩΜΑ¨ ! .. ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ;
    ΝΙΚΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λαμογια κολομπαραδες καλογεροι, δωστε το 3ο ποδι της χαλκιδικης να κανουμε ξενοδοχεια, να φερουμε τουριστες , συναλλαγμα, μαρινες, και οτι αλλο χρειζεται ο τοπος για να σωθει.απο σας μονο βατοπεδια εχουμε και τιποτε αλλο.παλιολησταρχοι αληταραδες..ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ Διαπλοκή τους.
    Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους.

    Ο Καρατζαφέρης έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, ο Βγενόπουλος έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, η Διαμαντοπούλου έχει πρόβλημα με τα μπλογκ, και τώρα έχει πρόβλημα με τα μπλογκ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσοι κυκλοφορούν με μπράβους έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ.

    Δεν είναι κάπως περίεργο η χώρα να έχει χρεοκοπήσει και ξαφνικά όλες οι εξουσίες να έχουν πρόβλημα με τα μπλογκ;

    Λοιπόν, μάγκες, εσείς έχετε πρόβλημα με τα μπλογκ και εγώ έχω πρόβλημα μαζί σας. Έχω πρόβλημα με τη φριχτή διαπλοκή των πολιτικών με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ρε μπαγάσηδες, χρεοκοπήσατε τη χώρα και σας ενοχλούν τα μπλογκ;

    Ποιοι είναι οι μπλόγκερ; Οι μπλόγκερ είναι οι πολίτες – άρα, τους ενοχλούν οι πολίτες. Τι είναι τα μπλογκ; Τα μπλογκ είναι τα μέσα ενημέρωσης όσων έχουν αντιληφθεί πως η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Τσίμας, ο Χατζηνικολάου, ο Τράγκας –και τα υπόλοιπα τηλεπαπαγαλάκια- είναι υπηρέτες αυτών που ξέσκισαν και συνεχίζουν να ξεσκίζουν τη χώρα. Και είναι εκατομμύρια πια αυτοί που το πιστεύουν αυτό. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις σας – ζώα!

    Τόσα χρόνια αποθεώνατε τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Καραμανλή,τον Παπανδρέου και τώρα –που η χώρα πτώχευσε- θέλετε να συνεχίσετε να υπάρχετε και να βγάζετε λόγο, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γλυκά μου. Όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τίμημα. Και θα το πληρώσετε. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Γι’ αυτό σας έχει πιάσει πανικός.

    Το θράσος πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, καναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και τηλεδημοσιογράφων είναι τεράστιο.

    Πρέπει να τελειώνουμε μαζί τους. Πρέπει να τους χτυπήσουμε ανελέητα.

    Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Διαλύστε τους. Είναι εχθροί του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΙΓΑ ΤΑ ΝΕΑ !!!!

    ΤΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ????

    ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ !!!!

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!

    ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ???

    ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??
    ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ???
    ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ???
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ???
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ ??

    ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΏΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ !!!!
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ !!!!

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ,
    ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ?!?!?!

    ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ..... ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ"

    ΖΩΑ !!!!

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

    Υ.Γ.
    ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ???
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ !!!!
    ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΤΟΣΟ ΖΩΑ .... ΤΟΣΟ ΖΩΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τη παραδοση της Εκκλησιας γιατι ο θαυμασμος του Αδολφου στην Αρχαια Ελλαδα και τον πολιτισμο της ηταν δεδομενη...Αμεσως ολοι να πεφτουν και να κατασπαραζουν..

    22 Μαϊ 2010 7:19:00 μ.μ.


    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ???

    ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ???

    ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΧΒΕ !!!!
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΈΝΕ ...
    ΔΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΑΤΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ??

    22 Μαϊ 2010 7:29:00 μ.μ.

    ΚΑΙ ΤΙ ???
    ΑΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ....

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ ΟΛΟΙ,
    ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ???
    ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ???

    ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΣ, ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΌ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ???

    Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ...

    ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ-ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΚΠ

    22 Μαϊ 2010 9:21:00 μ.μ.


    ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΑΛΗΝΙΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ", ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ???

    "ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ."

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ???

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ???

    ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ...

    ΣΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ...

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ .... ΟΣΟ "ΓΑΛΗΝΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Ανώνυμο 9:28

    Ηλίθιοι, ανώνυμοι, ανιστόρητοι που για 2 ευρώ είστε διατεθειμένοι να πουλήσετε και τον τάφο του πατέρα σας!!!

    Περηφάνια πουθενά; Φιλότιμο καθόλου; Ο άλλος καθόταν και συζητούσε αν θα πουλούσε τα νησιά μας, αντί να τους στείλει στον αγύριστο...

    Αλλά βλέπεις η περηφάνια και το φιλότιμο δεν κατατίθενται σε λογαριασμούς, δεν γίνονται καγιέν και διακοπές σε χιονοδρομικά το Σαββατοκύριακο... Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΟΥ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Blog, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
    ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Κ. ¨ΘΩΜΑ¨ ! .. ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ;
    ΝΙΚΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΤΕ,

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ

    ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ

    ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ :

    http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/2009/10/523908.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΕ..ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ)'Η' ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ (ΙΣΡΑΗΛΗΤΕΣ) ΟΛΙΓΩΝ ΤΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ 'Η' ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟΥ 1940;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η επιστολή στάλθηκε ακριβώς
    μια μέρα πριν μπουν οι
    γερμανοναζί στην Αθήνα... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ-ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.

    ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΤΑΤΕ
    23 Μαϊ 2010 1:49:00 π.μ.
    0 ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μακάριοι εστέ, όταν ονειδείσωσιν ημάς και διώξωσι, και είπωσι πάν πονηρόν ρήμα καθ' ημών ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς, ούτως γαρ εδίωξαν τους προφήτας τούς προ υμών.

    (Καλά γιατί αυτοί που έχουν την γνώμη ότι το Άγιον Όρος "πρόδωσε" την πατρίδα είναι όλοι ανώνυμοι; -εκτός του Northwest Greece- δέν υπάρχει το θάρρος της επώνυμης γνώμης; Βρίζουμε εκ του ασφαλούς καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία; Θα ήταν ίσως πιό "Ελληνικό" και πιό συνάδον σαν απόγονοι του Δευκαλίωνα και της Πύρρας να γράφατε έστω με ένα ψευδώνυμο. Και μη μου πείτε ότι κανένας από εσάς Κύριοι Ανώνυμοι δεν έχετε λογαριασμό στην Google.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κ ΚΑΛΛΙΝΤΖΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΒ..ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ; ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΟΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΕΤΕ; ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ...ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το άγιον όρος, το μπουρδέλο των μπουρδέλων, η πλατυτέρα όλων των σφηκοφωλιών, η βρωμεροτέρα και τρισάθλια φάρα των μαυροφορεμένων ορνέων. Το πόρνο παπαδαριό της σήψης και της πτωμαΐνης, η γλίτσα και το πρωϊνό κάτουρο, οι πούστηδες στη ψυχή. Οι παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εκτος απο αυτη την επιστολη προς τον Αδόλφο Χίτλερ,
    οι Μοναχοι του Αγίου Ορους, απέστειλαν καί δεύτερη, συγχαίροντάς τον για την κατάληψη του δυτικοτέρου καί ισχυροτέρου οχυρου της Σοβιετικης Ενωσης ,του οχυρου Ζιτομιρ, στη ΒΔ Ουκρανία.Παραθέτω την επιστολη αυτούσια (Πηγη : Επιστολη του θεολόγου καθηγητη Δρ. Γιώργου Μουστάκη στο μηνιαίο περιοδικο "Δαυλος" τεύχος 251,Νοέμβρη 2002,σελίδα 16252. Η κατάληψη του Ζιτομιρ απο τους Γερμανοναζι έγινε τον Ιούλη του 1941 ),πάλι χωρις σχόλιο,κάνει "μπαμ" γαρ και αυτη η επιστολη :

    Ανοικτή Επιστολή Ιεράς Επιστασίας
    Προς την Αυτού Εξοχότητα
    Αρχηγόν του Γ΄ Ράϊχ
    Αδόλφον Χίτλερ

    Ημείς οι 20 εκλεγόμενοι αντιπρόσωποι των ισάριθμων ιερών μονών των αποτελουσών την Μοναστικήν Πολιτείαν του Αγιωνύμου Όρους Άθω δημοσιεύομεν εις επήκοον πάντων την ανοικτήν ταύτην επιστολήν διά τάς κατά των Σοβιετικών νίκας σας. Καί αγαλλόμενοι κραυγάζομεν εν θαυμασμώ: Έπεσεν τό Ζιτομίρ καί εσώθη η Χριστιανοσύνη.
    Κύριος ο Θεός κρατύνη τήν υμετέραν εξουσίαν εις έτη πλείστα.
    Οι 20 αντιπρόσωποι τής ενιαυσίου συνάξεως των 20 κιριάρχων μονών τής Αθωνικής Πολιτείας.
    Α΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Λαύρας, Δοχειαρίου, Ξεονφώντος, Εσφιγμένου.
    Β΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Βατοπεδίου, Κουτλουμουσίου, Καρακάλου, Σταυρονικήτα.
    Γ΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Ιβήρων, Παντοκράτορος, Φιλοθέου, Σίμωνος Πέτρας.
    Δ΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Χιλιανδαρίου, Ξηροποτάμου, Αγ. Παύλου, Οσίου Γρηγορίου.
    Ε΄ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Αγ. Διονυσίου, Ζωγράφου, Αγ. Παντελεήμονος, Κωνσταμονίτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς Ν.Τ.
    22 Μαϊ 2010 8:07:00 μ.μ.

    Και που τόξεραν ρε ιστορικέ της δεκάρας, ότι "η παραμονή των Γερμανών θα ήταν οπωσδήποτε προσωρινή", και γι αυτό τους.... προτίμησαν από τους Βούλγαρους? Πας καλά?
    Τέλος πάντων, το παπαδαριό πάντα αυτά έκανε, για όποιον έχει διαβάσει ιστορία, (όχι βέβαια την ιστορία αυτουνού εδώ!...), απο την τουρκοκρατία μέχρι τη χούντα του Παπαδόπουλου...
    Και μου κάνει εντύπωση και μου τη δίνει, γιατί μισθοδοτούνται από το δημόσιο, (από μας δηλαδή), την ώρα που:
    1)η εκκλησία έχει τεράστια περιουσία και κέρδη.
    2) έχουν βάλει ταρίφα και αλμυρή μάλλιστα, για ότι θέλεις να κάνεις, από βαφτίσι μέχρι μνημόσυνο, (εκεί να δείς!...).
    3)Η εκκλησία δε θέλει να πληρώνει καν φόρους στο κράτος, και μάλλιστα ούτε να βοηθήσει στη παρούσα κρίσιμη συγκυρία...
    4) Και το σοβαρώτερο απ' όλα, πληρώνονται για να προσφέρουν τί? Το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν την κοινωνία και τους αφελείς. Δυστυχώς!...
    Αν υπάρχουν κάποιοι που τους πιστεύουν οκ, περί ορέξεως.... Αλλά γιατί πρέπει να τους πληρώνει η χώρα, (κι είναι και πολλοί), και συνεπώς όλοι οι πολίτες, είτε τους
    χρειάζονται(!..) είτε τους προξενούν αναγούλα?
    Απλά πιστεύω, κι όχι μόνο εγώ, απ' όσο βλέπω και καταλαβαίνω, ότι είναι καιρός να απαλλαγούμε από τους κηφήνες τους παπάδες, (έχουμε καταντήσει Ιραν), κι ας συνεχίζουν να "εργάζονται" σαν ελεύθεροι επαγγελματίες. Οποιος θέλει ζητά τις "υπηρεσίες" τους, και τους πληρώνει.(Ετσι κι αλλοιώς τους πληρώνει!....).
    Να αλλάξει λοιπόν το σχετικό νομικό καθεστώς, με τις σχετικές προβλέψεις για τα αναφυόμενα νομικά θέματα, (τίποτε το δύσκολο), το συντομώτερο δυνατόν!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτο αν ειναι αληθεια να το στειλετε σε ενα κεντρικο δελτιο ειδησεων σε μεγαλο καναλι,να το μαθει ολη η Ελλαδα...τι το κρατατε εδω μεταξυ facedook και χρηστων..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτο αν ειναι αληθεια να το στειλετε σε ενα κεντρικο δελτιο ειδησεων σε μεγαλο καναλι,να το μαθει ολη η Ελλαδα...τι το κρατατε εδω μεταξυ facedook και χρηστων..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση