Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

17 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΟ!..

Ο ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!‏

Από τον Δημήτρη Αδαμόπουλο
http://www.kourdistoportocali.com/

Απο τον αναγνώστη μας Δημήτρη Αδαμόπουλο, λάβαμε τη παρακάτω επιστολή.
Δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν το ζεύγος Λεό Πατίτσα-Μαριέττας Χρουσαλά, να οδηγείται σε διαζύγιο, λίγες μέρες μετά το γάμο και το πάρτυ στου "Αβερώφα".
Οι ναύτες όμως του τελευταίου έγιναν μάρτυρες ενός επεισοδίου, οταν ο μερακλής αράπης έγινε πύραυλος καθώς είδε τα κορίτσια απο τη Τσεχία και...
 επιχείρησε να μουρντάρει.
Για την ακρίβεια ο Τζαμαικανός όρμησε σε λάθος πρόσωπο κι αν δεν ήταν τα ναυτάκια του "Αβέρωφ" θα κουνούσε αυτός το σεντόνι της παρθενίας σε μια απο τις καμπίνες του θρυλικού πλοίου.
Τη τελευταία στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες την ξαδέλφη μου, που ήταν καλεσμένη στο πάρτυ, η μαμά του Πατίτσα έβαλε τις φωνές καθώς έβλεπε οτι ο αράπης είχε πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα και πήγαινε με την μάνικα στο χέρι να απαυτώσει τη λάθος παρθένα.
-"Αφησέ την, δεν είναι για τα δόντια σου...", φώναξε η μαμά-Πατίτσα και το τραγικό συμβάν, που θα άλλαζε τα δεδομένα, δεν έλαβε χώρα.
Θορυβημένοι ήταν και οι συγγενείς της Μαριέττα μετά απ όλα όσα συνέβησαν εις το θρυλικό "Αβέρωφ" και αναρωτήθηκαν αν ο γαμπρός Λεό θα μπορούσε να δράσει καταλυτικά σε περίπτωση που ο τζαμαικανός δεν έκανε πίσω και συνέχιζε την επιδρομή στην όμορφη παρθένα κολλητή, αχώριστη φίλη της Μαριέττας.
Το επεισόδιο φόρτισε συναισθηματικά το ζεύγος.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει ευτυχισμένο και αγαπημένο μακριά απο τη Τζαμάικα.
Ο Τζαμαικανός αράπης ήταν κολλητός φίλος, αχώριστος, του Mr Bert Smith, για τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος Οδυσσέας Μαρκόνης, που ήταν κι αυτός στου "Αβέρωφ" αποκαλύπτει στο http://press-gr.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%86
Δημοσίευση σχολίου