GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τερματοφύλακας δέχεται απίστευτο γκολ έπειτα από απόκρουση πέναλτι...

Από τον Λυσίμαχο Σέκερη http://www.sportena.com/ Πολύ ακριβά πλήρωσε τη βιασύνη του ένας Μαροκινός τερματοφύλακας , που άρχισε να πανηγυρί...

Από τον Λυσίμαχο Σέκερη
http://www.sportena.com/
Πολύ ακριβά πλήρωσε τη βιασύνη του ένας Μαροκινός τερματοφύλακας, που άρχισε να πανηγυρίζει μόλις απέκρουσε ένα πέναλτι, χωρίς να προσέξει ότι η μπάλα συνέχισε να κυλάει και κατέληξε στα δίχτυα του!
Το περιστατικό συνέβη στη...
 νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Μαρόκου, ανάμεσα στη MAS Maghreb Fes και την περσινή νικήτρια του θεσμού, FAR Rabat.
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο γκολκίπερ της FAR Rabat, Khalid Askri, ένιωσε ήρωας για λίγα δευτερόλεπτα, αποκρούοντας το τελευταίο πέναλτι των αντιπάλων και κρατώντας την ομάδα του «ζωντανή».
Η βιασύνη του να πανηγυρίσει, όμως, στάθηκε μοιραία: Την ώρα που χτυπούσε το στήθος του νιώθοντας σπουδαίος, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και συνέχισε να κυλά, χωρίς εκείνος να το προσέξει!
Το πρόσεξαν πάντως ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας και ο διαιτητής, ο οποίος κατακύρωσε το γκολ. Έτσι, η MAS Maghreb Fes πήρε τη νίκη - πρόκριση με τελικό σκορ 7-6 και ο γκολκίπερ Khalid Askri έμεινε. χαζός, να αναρωτιέται τι είχε συμβεί!

2 σχόλια

  1. Πασοκ

    καλη επιτυχια

    στον Γιαννη Σγουρο
    και στον δρ Κουτσουκο

    για την Περιφερεια Αθηνας!!

    Με τις ευχες ολων μας

    Αναστασια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση