GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι "έφαγαν" τον Φράγκο από το υπουργείο Άμυνας...

Τις αντιπάθειες του μέσα στη Νέα Δημοκρατία πλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος δεν έμεινε τελικά στο υπουργείο...

Τις αντιπάθειες του μέσα στη Νέα Δημοκρατία πλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος δεν έμεινε τελικά στο υπουργείο Άμυνας της νέας κυβέρνησης. Ομάδα αποστράτων επανέλαβαν προχθές το βράδυ εντός των γραφείων της ΝΔ την έντονη διαφωνία τους για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην θέση του ΥΕΘΑ ο Φράγκος. Δεν δέχονταν ούτε την εναλλακτική λύση της παραμονής του στη θέση του ΑΝΥΕΘΑ.
Η ομάδα αυτή επηρεάζεται από το παλαιό ιστορικό στέλεχος της παράταξης Ι.Βαρβιτσιώτη,αλλά και από τον Β.Μεϊμαράκη. Η προτίμησή τους ήταν πάντα ο στρατηγός Π.Καράμπελας.
Η καλή σχέση που είχε ο Φράγκος με τον Σαμαρά δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει στο ΥΕΘΑ.
Τι θα κάνει τώρα ο Φράγκος;
Πάντως δεν θα πάει στην ΕΥΠ ,όπως είχε διαρρεύσει αλλά ούτε και στη Διεύθυνση Εξοπλισμών.Αποκλείεται βέβαια να κάτσει …ήσυχος.

onalert.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση