GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην Καβάλα...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην πόλη της Καβάλας επισκέφθηκε ύστερα α...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην πόλη της Καβάλας επισκέφθηκε ύστερα από πρόσκληση το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου. Πρόκειται για ένα μουσείο που δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας».
Την αντιπροσωπεία του...
Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου με την πρόεδρό του κα. Μηλέα Παππά υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Ν. Καβάλας κ. Μανώλης Ζαχαρόπουλος και μέλη του Δ.Σ.
Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στο καταπληκτικό αυτό μουσείο που σε κάθε γωνιά του θύμιζε τα αλησμόνητα εκείνα μέρη της Ανατολής. Μεταξύ των δύο φορέων υπάρχει πολυετές διαχρονική πολιτιστική σχέση καθώς ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας» ήταν από τους πρώτους φορείς που με το έκθεμα του «κεντημένου ψωμιού» τους είχαν εμπλουτίσει την συλλογή του Μουσείου Ψωμιού στον Βαρνάβα Αττικής. Ο σύλλογος δε Μικρασιατών Ν. Καβάλας είχε επισκεφθεί τόσο το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου όσο και το Διαδραστικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα.
Το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου προσέφερε ως δώρο στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού δύο «Μικρασιάτικα κεντημένα ψωμιά» για να κοσμήσουν το γεμάτο με αγάπη και μεράκι αυτό μουσείο. 

1 σχόλιο

  1. Οταν το "καραγκιοζηλίκι" γινεται ολόκληρη επιστήμη!
    Συνταξιούχος μπατσος από το "βαθυ πασοκ" και η συζυγος του, με χοντρα κονε στο "βαθυ πασοκ" στο "βαθυ γαλαζιο" και με αβασταχτα αβαθες περιεχομενο, στησανε μια καλοστημένη μηχανη κονομας και εξουσίας, μοιραζοντας στους εαυτούς τους και στο φορεα τους μεγαλοσχημους τιτλους (Πρόεδροι, Διευθυντές Μουσειου, και ωχ αμαν! Ποιος μας πιανει στης κονομας το σεργιανι.
    Φτανει πια! Δεν ανεχομαστε στο ονομα της κοινωνικης προσφορας να αυτοπροβαλονται τοσο προκλητικα διαφοροι τενεκεδες ξεγανωτοι, μονο και μονο γιατι εχουν στενες επαγγελματικες και συγγενικες σχεσεις με πρωην λαμογουπουργους του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση