GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε σεξ με τον γιο της!...

Η Μίστι Άτκινσον ένιωσε «γενετική έλξη». Αυτή είναι η Μίστι Άτκινσον ( Mistie Atkinson), η 32χρονη Αμερικανίδα που σόκαρε την κοινή γνώμη ό...

Η Μίστι Άτκινσον ένιωσε «γενετική έλξη».
Αυτή είναι η Μίστι Άτκινσον ( Mistie Atkinson), η 32χρονη Αμερικανίδα που σόκαρε την κοινή γνώμη όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με τον 16χρονο γιο της.
Η Άτκινσον, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε 4 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση, από το Ανώτερο Δικαστήριο της Νάπα στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, η ίδια αποποιείται τις κατηγορίες της αιμομιξίας, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη μεταξύ εκείνης και του γιου της ως… “γενετική έλξη”!
Η 32χρονη είχε συλληφθεί, αφότου εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου με το έφηβο παιδί της. Μάνα και γιος ζούσαν χωριστά, αφού τη κηδεμονία είχε ο πατέρας. Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί για 15 χρόνια και η σχέση τους ξεκίνησε όταν η μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον 16χρονο μέσω Facebook!
Σύμφωνα με την Napa Valley Register, η καταδικασθείσα δήλωσε στο δικαστήριο:
“Δεν νιώθω ότι πρέπει να καταδικαστώ για αιμομιξία διότι υπάρχει κάτι που λέγεται γενετική έλξη. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό φαινόμενο που συμβαίνει στο 50% των ανθρώπων που ξανασυναντιούνται με έναν συγγενή τους που έχουν χάσει για πάρα πολλά χρόνια”.
Ορισμένοι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι συγγενείς που χωρίστηκαν για πάρα πολύ καιρό μπορεί να νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον όταν ξανασυναντηθούν ως ενήλικες. Παρόλα αυτά, η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί επί του θέματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

2 σχόλια

  1. Μαμά θέλω κι' εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαμά πότε θα με αποπλανήσεις; Χθες σε είδα στο μπάνιο από την κλειδαρότρυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση