GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συμπέρασμα από τις Βρυξέλλες: Έλληνα ψήφισες ανάποδα!

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου.  Οι «αντιμνημονιακοί» νίκησαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα σχημάτισαν ξανά κυβέρνηση...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου.

 Οι «αντιμνημονιακοί» νίκησαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα σχημάτισαν ξανά κυβέρνηση οι «μνημονιακοί»!
Παράδοξο; Όχι, απλώς Ελληνικό.
Είπαμε, ο άγνωστος, ανώνυμος σημείωσε ορθά στον τοίχο: « Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι… καταντάς»!
Η χθεσινοβραδινή κατάληξη της Συνόδου Κορυφής έδειξε τι σημαίνει σύγχρονη Ελληνική κατάντια. Απευθείας από τα ταμεία στήριξης θα αντλούν οι υπό πτώχευση χώρες της Ευρωζώνης, ώστε να μειώσουν το κόστος δανεισμού τους, σε αντίθεση με την περίπτωση της Ελλάδας. Δίχως μνημόνια προτεκτορατοποίησης θα πορευθούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που βρίσκονται στην ίδια και χειρότερη κατάσταση με την Ελλάδα, όταν αυτή έτρεχε στο ΔΝΤ και όταν θριαμβολογούσε για την σωτηρία της μέσω ατομικών μηχανισμών διασυρμού, εσωτερικής υποτίμησης, φτωχοποίησης, διόγκωσης του δημόσιου χρέους και κρατικής υποτέλειας αποικιακού χαρακτήρα.
Το μέτρο, στο βαθμό που εφαρμοστεί, αποτελεί καζινοκαπιταλιστική μέθοδο διασφάλισης του ίδιου μοντέλου ανάπτυξης που ακολουθείται με αντιπληθωριστική μεθοδολογία και θα καταλήξει στην έμμεση μεταφορά βαρών στους εθνικούς προϋπολογισμούς για την διάσωση των τραπεζών Και μάλιστα με το μεγαλύτερο μέρος να επωμίζονται οι ισχυρές χώρες παραγωγής πλεονάσματος. Στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της Συνόδου αποτελεί άλλη μια «νίκη στα σημεία» του χρηματοπιστωτικού λόμπυ εις βάρος κυρίως των Γερμανών, οι οποίοι υποχωρούν βήμα-βήμα, διατηρώντας όμως το στρατηγικό τους πλεονέκτημα – συνεχίζοντας δηλαδή να έχουν προνομιακή θέση στις χρηματικές ροές και άρα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.   
Με την εξειδίκευση και ολοκλήρωση του νέου αυτού μηχανισμού ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος στην ΕΕ, η Ελλάδα θα μπορεί να αποβληθεί άνετα από την Ευρωζώνη, δίχως να υπάρξουν τραγικές για το ευρώ και τις ευρωπαϊκές τράπεζες συνέπειες. Αυτή η συμφωνία, με άλλα λόγια, δημιουργεί μια ομπρέλα προστασίας των ευρωπαϊκών τραπεζών από το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών από την μεριά της Ελλάδα. Τούτο φέρνει πιο κοντά – δομεί στην πραγματικότητα – την υπό όρους έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, την στιγμή κατά την οποία οι επαπειλούμενες με πτώχευση χώρες θα παραμείνουν υπό γερμανικούς (δημοσιονομικούς) όρους σε αυτήν. Η εξαίρεση της Ελλάδας, τώρα μεταβάλλεται σε απόλυτη καραντίνα εντός της ευρωζώνης και σε αποκλεισμό από θεωρητικά τουλάχιστον ευνοϊκότερες πρόνοιες για τον ελληνικό λαό. Σε κάθε περίπτωση ενώ οι υπόλοιπες κυβερνήσεις της περιφέρειας τουλάχιστον διατηρούν ένα κρίσιμο μέγεθος διαπραγματευτικής ικανότητας, η ελληνική φρόντισε να παραδοθεί άνευ όρων.  
Και αυτό παγιώθηκε με την ψήφο του ελληνικού λαού. Ανάποδα ψήφισε το εκλογικό σώμα. Αυτή ειδικά την περίοδο έπρεπε να φέρει δυνάμεις αναθεωρητικές στο προσκήνιο και όχι να διατηρήσει εκείνους που δολίως χρεοκόπησαν την χώρα. Όπως θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ακόμη και τα μικρά παιδιά, τούτοι δεν θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν τίποτε άλλο με τους εταίρους μας και το ευρωπαϊκό κέντρο παρά  την παραμονή τους στα πράγματα, «πάση θυσία» για τον ελληνικό λαό. Ψηφίσατε διαπραγμάτευση των Ελλήνων μεταπρατών για την παραμονή τους στην εξουσία, με ότι αυτό συνεπάγεται, και όχι διαπραγμάτευση για την αναβάθμιση του στάτους της Ελλάδας στην Ένωση. Ψηφήσατε υπέρ τη συντήρησης του καθεστώτος διαπλοκής και όχι υπέρ της προόδου! Ψηφίσατε υποτέλεια και δώσατε το φιλί της ζωής στην διαπλοκή! Δεν είναι η ελληνική αστική τάξη σαν την Ιταλική, την Ισπανική ή την Ιρλανδική. Η Ελληνική ηγεμονεύουσα ελίτ είναι τριτοκοσμική, παρασιτική και απολύτως δορυφορικής κουλτούρας. Είναι αντιπαραγωγική, διεφθαρμένη και λαθρόβια. Μόνον που αυτήν ψηφίσατε, έστω δειλά-δειλά, αλλά με επίγνωση της λειτουργίας του καλπονοθευτικού εκλογικού συστήματος που θα τους διατηρούσε στα πράγματα.
Σήμερα, η χώρα χάνει μια κρίσιμη ευκαιρία να κερδίσει χρόνο στην Ευρωζώνη. Η ολοκλήρωση του νέου θεσμικού συστήματος που θα επιτρέπει την απευθείας  ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από ένα νέο ουσιαστικά ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, δείχνει την πόρτα εξόδου στην Ελλάδα. Προσχήματα θα βρεθούν μπόλικα. Τα περισσότερα μάλιστα είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μαζοχιστικά όλοι οι νεοφιλελεύθεροι φονταμενταλιστές στην χώρα μας (κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί). Άλλωστε αυτοί αναζήτησαν τα μνημόνια και τον ατομικό μηχανισμό για την Ελλάδα, ώστε να επιβάλουν την πολιτική ξεπουλήματος, αναδιανομής από κάτω προς τα επάνω και διασφάλισης της υπερσυσσώρευσης, την οποία (πολιτική) στην πραγματικότητα ήθελαν/επεδίωκαν, αλλά δεν μπορούσαν να νομιμοποιήσουν δίχως την διακυβερνητική παρέμβαση της τρόικας.
Όμως αυτούς διατηρήσατε στο τιμόνι της χώρας. Φοβηθήκατε, οι περισσότεροι, την άλλη πιθανότητα. Φοβηθήκατε να  χαράξετε με την ψήφο σας μια νέα μεταπολίτευση. Φοβηθήκατε να δώσετε την ευκαιρία να υπάρξει μια πραγματικά νέα διακυβέρνηση στο τόπο, με πιθανότητες να ασκήσει πράγματι στρατηγικά πολιτική με διάθεση χειραφέτησης. Φοβηθήκατε μήπως μια μορφή ριζοσπαστικής διαπραγμάτευσης οδηγήσει στην δραχμή! Δεν  μπορέσατε να καταλάβετε ότι χίλιες φορές καλύτερα να είχε καταλήξει εκεί η υπόθεση μέσω σύγκρουσης συμφερόντων με την ευρωπαϊκή ελίτ, πάρα διολισθαίνοντας μέσω μιας διαδικασίας διεύρυνσης της εσωτερική υποτίμησης, που αφυδάτωσε την αγορά, την πολιτική και τον πολιτισμό (αν προτιμάτε) στην πατρίδα μας, με παράλληλη ακόμη μεγαλύτερη στρέβλωση του παραγωγικού μοντέλου και της λειτουργίας του δημοσίου.   
Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν ουσιαστικά περιθώρια διαπραγμάτευσης, στο πλαίσιο που ετέθησαν προεκλογικά από την κυβερνητική σύμπραξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.  Μόνον μια εντελώς διαφορετική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, θα μπορούσε να επανατοποθετήσει το ελληνικό ζήτημα σε άλλη βάση εντός της ΕΕ, υπό τις σημερνές άκρως αρνητικές συνθήκες!. Αν δεν επιλεγεί αυτή η λύση, η προβλεπόμενη περεταίρω περιθωριοποίηση της χώρας μας στην Ένωση θα ισοδυναμεί με θυσία του Ελληνικού λαού υπέρ του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος και της παγκόσμιας χρηματαγοράς. Αυτό ψηφίσατε; Αυτό σήμαινε «παραμονή στο ευρώ πάση θυσία»; Την «θυσία» την διασφαλίσατε στον βωμό του καζινοκαπιταλισμού, το «ευρώ» όμως; Μάλλον δεν καταλάβατε ότι το ευρώ δεν είναι ένα και ότι «παίζει» με διαφορετικά εθνικά χρώματα. Το ελληνικό ευρώ μετατρέπεται σε μαύρο από γκρίζο, μετά την Σύνοδο αυτή! Μάλλον σας διέφυγε ότι μετά το ξεπούλημα σε εξευτελιστικές τιμές (πιο εξευτελιστικές δεν γίνεται) της εναπομείνασας δημόσιας περιουσίας, έρχεται και δεύτερο κύμα πτώχευσης και συντεταγμένη έξοδος …
Δεν έχει τόσο σημασία [έχει και παρά έχει, αλλά έτσι το λέω (!)] αν αυτό οδηγήσει σε μια «μεταβατική χούντα», σημασία έχει ότι, όπως πάντα στους μοντέρνους καιρούς, η «δημοκρατική» πολιτική συμμετοχή του λαού στα κοινά μέσω γενικών εκλογών, σε περιόδους πολιτικοοικονομικής κρίσεως, γίνεται αποφασιστικός παράγοντας υποχώρησης  του λαϊκού συμφέροντος. Τι ειρωνεία! Όπως η «ειρωνεία» να κερδίζουν στην ΕΕ οι «αντιμνημονιακοί», και να θριαμβολογούν στην Ελλάδα οι «μνημονιακοί», για την «ήττα» της Μέρκελ, που αποτελεί και την δική τους πολιτική ήττα ( δίχως εισαγωγικά εδώ)!! Αυτό αποκαλείται εκδήλωση ηθικού ξεπεσμού. Η ηθική, ξέρετε, συσχετίζεται και με την αντίληψη της πραγματικότητας, με τον ρεαλισμό, όπως λέμε λαϊκά. Στην χώρα μας οι κυβερνώντες παλάβωσαν, λόγω ηθικού ξεπεσμού και έτσι μοιάζει να έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα. Λες να συμβαίνει το ίδιο και με τον ελληνικό λαό; Αν συμβαίνει, τότε μην ψάχνεις το νόημα για την ελληνική κρίση στις Συνόδους Κορυφής!                                         

12 σχόλια

  1. Πω πω διαστρέβλωση από τον 'αντιμνημονιακό' και 'φιλολαϊκό' Γιαννακόπουλο.

    Ακούστε τις χαζομάρες λέει:

    "έπρεπε να φέρει δυνάμεις αναθεωρητικές στο προσκήνιο και όχι να διατηρήσει εκείνους που δολίως χρεοκόπησαν την χώρα"

    1.Ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι οι... αναθεωρητικοί; Εγώ τους βλέπω κάτι σαν ψευδοεισαγγελείς που βρήκαν χώρο να πουλήσουν καραμέλα και το έκαναν. Αναθωρητικός στο προσκήνιο σημαίνει "συμμετεχω σε κυβερνητική και κοινωνική λειτουργία". Αυτοί οι δύο θα το έκαναν;

    2. "Να διατηρήσει"; Το Σαμαρά εννοεί; Τον πρώην αντιμνημονιακό που συμμορφώθηκε με ΕΝΤΟΛΗ του λαού τελικά; Καθόλου δε διατήρησε τίποτα ο λαός. Το ΠΑΣΟΚ το έδιωξε (κακώς λέω αλλά το έδιωξε). Ένα μοντέλο που κρίνει ότι ακόμα τον συμφέρει διατήρησε ο λαός και τίποτα παραπάνω. Μακάρι να ήξερε. Αλλά πού να μάθει από τις βλακείες των εξυπνάκηδων που ξεσπαθώνουν αντισυστημικά και του γαργαλεύουν τις ψευδαισθήσεις.

    3. "δολίως χρεοκόπησαν"¨;;;
    Άλλο παραμύθι. Δε χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Ας πάνε να το πουν Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Κύπρο κτλ.
    Ο "χαζός" κατά τα λοιπά Παπανδρέου μας δούλεψε όλους και με μεγάλη μαεστρία χρεοκόπησε την τρομερή και φοβερή Ελλάδα των 80 θαλασσών, 258 ηπείρων και 15487 ηλιακών συστημάτων.

    Και συνεχίζουν οι βλακείες της ανάρτησης:

    "αν αυτό οδηγήσει σε μια «μεταβατική χούντα», σημασία έχει ότι, όπως πάντα στους μοντέρνους καιρούς, η «δημοκρατική» πολιτική συμμετοχή του λαού στα κοινά μέσω γενικών εκλογών, σε περιόδους πολιτικοοικονομικής κρίσεως, γίνεται αποφασιστικός παράγοντας υποχώρησης του λαϊκού συμφέροντος. Τι ειρωνεία!"

    Ε τι να κάνουμε φιλαράκ'. Αυτό έχουμε. Γενικές εκλογές. Αν έχεις κάτι άλλο πες το μας και μας. Και δεν κατάλαβα δηλαδή, αν έβγαινε απο΄αυτές ο Τσίπρας και ο Καμμένος τον κόβεις (αν έχεις γιατί πολλά πλαστικά σετ κυκλοφορούν και βρίζουν και σχολιάζουν εκ του ασφαλούς ότι "τα λένε ωραία και επαναστατικά") ότι θα "αναβαθμιζόταν" το λαϊκό συμφέρον;;;;


    Εγώ ένα ξέρω. Οι ισορροηπμένοι, λεπτοί, αγχωτικοί, επώδυνοι χειρισμοί Παπανδρέου διατήρησαν όρθια τη χώρα, δημιούργησαν τις βάσεις του μηχανισμού, έδωσαν σκυτάλη σε άλλους της Ευρώπης με μεγαλύτερες δυνατότητες, και φαίνεται σιγά σιγά κάτι καλό να βγαίνει που ακόμα δεν το είδαμε αλλά το ελπίζουμε.

    Και οι τερατολογίες των πρώην γραφικών και νυν προβεβλημένων "σχολιαστών" καλά κρατούν αντιπαπανδρεϊκά και αντιΠΑΣΟΚΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Ρουβάς, Ρονάλντο και παπαριές... σταρ σαν τον Αμερικάνο δεν υπάρχει (φώτο από υποδοχή ήρωα)...
    Δείτε τη χαρά των κοριτσιών όταν φωτογραφίζονται μαζί του!!!
    Δείτε νάζι και θαυμασμό που ακούμπησαν...τον Γιωργάκη

    Και επειδή τα κορίτσια της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, θα θέλουν να θυμούνται πόσο χαζά ήταν που κοιτούσαν σαν θεό τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε από τη χώρα,
    του θυμίζουμε τις φώτο που σημειωτέον είναι από επίσκεψη του ΓΑΠ στη ΓΓΠΣ τον Μάιο του 2009...

    Δείτε την υποδοχή λαικού ήρωα που του κάνουν και κατά τ' άλλα κυβερνούσε ο Καραμανλής!!!

    - Όλες αυτές τώρα ψηφίζουν Καμμένο ή Τσίπρα...

    Πωπω ιστορικη φωτογραφια..μιλαμε για λατρεια....

    Όταν βλεπεις τετοιους πολιτες,
    δεν απορεις πως φτασαμε να χρεωκοπησουμε..

    Τις συγκεκριμενες κυριες πρεπει ισοβιως να τις αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου!

    Θέλω να ξέρω με τί μούτρα θα πάνε αύριο(μετά από αυτές τις φωτό) να ψωνίσουν σερβιέττες στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς τους.

    Εδώ κολλάει το "ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ??"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιαννακόπουλε με την ανάλυση σου. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι εδώ στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο τα κανάλια-ΜΜΕ- των εφοπληστών. Έφαγαν τα λυσσακά τους για να μη βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα έβγαζε την Ελλάδα απο την υποτέλεια. Αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ πολλοί βιομήχανοι και μπιζναδόροι ΄ηταν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη χώρα μας και να πάνε να κλέψουν αλλού. Ευτυχώς για αυτούς και δυστυχώς για τα πρόβατα που στήριξαν κυβέρνηση Μνημονίου. Μου είπαν καθηγητές σχολείων ότι δε θα ψήφιζαν Τσίπρα διότι ήταν καταληψίας στο Λύκειο. Τι να πεί κανείς. Ακόμη και άνθρωποι των γραμμάτων και της σκέψης είναι κολλημένοι στη τουρκοκρατία. Σφάξεμε αγά μου να αγιάσω. Αυτή είναι η ελλάδα του 20ου αιώνα. Μας αρέσει να είμαστε κάτω απο ένα αφέντη και να τον υπηρετούμε. Καμμία σχέση με τους Σπαρτιάτες, Αθηναίους, Μακεδόνες της υπέροχης ελληνικής φυλής.Ο βολεψάκιας νεοέλληνας έχει ανάγκη τον προστάτη του για να βολέψει τη δουλίτσα του ο κακομοίρης. Η δυστυχία του να είσαι σημερινός έλληνας. Αυτά τα γνωρίζουν τα σχολεία σκέψης των αμερικανών και δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες στα επιτελεία, Σαμαρά, Βενιζέλου, Δημαρ.Όλοι αυτοί οι τρείς ποντικοί πάντα θα ροκανίζουν τις ελπίδες των ελλήνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω διαστρέβλωση από τον 'αντιμνημονιακό' και 'φιλολαϊκό' Γιαννακόπουλο.


    ----

    Και γω για γραφικό τον νόμιζα μέχρι που δικαιώθηκε σε όλα!!!!

    Ο ΓΑΠ ατύχησε σε όλα.

    Ο ένας βγήκε αληθινός ακόμη και στο PSI και στους καιροσκόπους που τα μάζεψαν, ο άλλος έλεγε μπαρούφες. Μόνο μπαρούφες και το χρέος στο Θεό.

    Ο ένας έπεφτε μέσα, ο άλλος διαρκώς από τα σύννεφα με ευρωομόλογα εικονικό σωσίβιο;

    Μπήκες γιατί ο Γιαννακόπουλος αξίζει μια καλή κουβέντα, ενώ ο άλλος ένα καλό φάσκελο μαζί με τον Στουρνάρα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Ιουν 2012 12:39:00 μ.μ. εγώ πάντως "παπαγαλίζω" αυτό , που κανένας Παπανδρέου δε βγήκε να το διαψεύσει. Μήπως επειδή ετοιμάζονται να φύγουν ;

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λετε βρε μαλακες, καταντια ειναι να εισαι ή να γινιεσε ή να γινεσε Ελληνας??? Τι αλλες μαλακιες θα παραξουν αυτα τα νεα φρουτα τα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kapetan Makry, kopse tiw malakes

    Kapetan Kontos alla mekati.....na

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεφτίλα Παπαδάκη με μπόλικη υποκρισία: Πήρα ένα μεγάλο μισθό διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων..

    Αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπή του την Πέμπτη, για τα χρήματα που έχει βγάλει κατά τη διάρκεια των τελευταίων 21 που παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων».

    «Τα καθημερινά προβλήματα είναι αυτά που διαχειρίζεται η τηλεόραση και της έκανε καλό. Σε έναν από αυτούς που έκανε καλό 21 χρόνια και νιώθω την ανάγκη να το πω, είμαι κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ξεκινώντας την αυτοκριτική του.
    Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι εννοεί, έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως «έκανα άλλα δύο παιδιά, έκανα ένα ωραίο σπίτι, πήρα ένα μεγάλο μισθό διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων.
    Αυτοκριτικά, ίσως και συμβολικά σήμερα -και ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει- λέω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που εγώ ήμουν ευτυχισμένος, διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων, αλλά με ειλικρίνεια.
    Δεν θα το ήθελα να το ξανακάνω στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Νιώθω τύψεις που το έχω κάνει».

    iefimerida.gr


    1 σχόλιο:Καλοφάγωτα..στους γιατρούς καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι υμνητές του ΧΙΤΛΕΡ βουλευτές και οι επαναστάτες αναρχικοί στις φυλακές ...



    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ






    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 29 Ιουν 2012 1:18:00 μ.μ.

    Στις διαπιστώσεις καλός ο Γιαννακόπουλος. Στο 'δια ταύτα' χάνει πανηγυρικά από το ΓΑΠ, το Στουρνάρα και τα άλλα παιδιά. Και για να μην λέμε ποιος δικαιώθηκε και ποιος όχι, διάβασε λίγο Ανδρέα Παπανδρέου προ 20ετίας, Σημίτη προ 15ετίας κτλ. Θα μάθεις πολλά για το ποιοι είναι δικαιωμένοι. Μέχρι και ο Μητσοτάκης...

    Γραφικός μαϊντανός σχολίων ο Γιαννακόπουλος γιατί δε θέλει πολλά να για να πεις ότι:

    -η κενωνία είναι άδικη
    -το μνημόνιο θα αποτύχει (αν εννοείς ότι θα φέρει ευτυχία γιατί αν εννοείς ότι θα κερδίσει χρόνο για τη χώρα τότε μάλλον δεν δικαιώνεται ο Γιαννακόπουλος αλλά ο ΓΑΠ)
    -τον πολέμησαν τον Τσίπρα τα ΜΜΕ (που δεν τον πολέμησαν αλλά έστω να πούμε ναι, ωστόσο μήπως πολέμησε πρώτος τα ΜΜΕ ο Τσίπρας; πάντως εγώ ΕΘΝΟΣ διαβάζω, μόνο για επιπλέον χόμπι την ΑΥγή, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου έρχεται)

    Αυτο που δεν λέει ο Γιαννακόπουλος ας πούμε είναι αν πολέμησαν ή στήριξαν τα ΜΜΕ το ΓΑΠ. Και όπως και να το κάνουμε, άλλο το τσογλάνι του σκαμπανεβάσματος 3% --> 15% - 4% ---> 18% ----> 5% ----> 17% ---> σε ειδικές συνθήκες 28% και άλλο ο άντε ανεπαρκής ηγέτης του ενός πυλώνα εξουσίας που δυσαρεστεί ή ευνοοεί με την πολτική του.

    ΆΣε, μην προσπαθείς να μας πείσεις για τη ΜΗ γραφικότητα Γιαννακόπουλου. Ευλογοφανείς και στέρεες είναι και οι "αποδείξεις" για το αν πήγε άνθρωπος στη σελήνη. ΑΚόμα και τα πρωτοσέλιδα της Ε.Ω για τους ... ψεκασμούς. Copy paste να κάνει από ενημερωμένους τεχνικά αλλά άσχετους για το big picture κολλημένους συμπλεγματικούς που εδώ και 10ςτίες γράφουν παπαριές με μυθιστορηματική αξία και όχι πρακτική, ε, γεννιέται ένας αστέρας για να καταναλώνουμε εμείς τα blogging victims. Καταναλωτές ναι, αλλά όχι και ντιπ μαλάκες. Λέμε και καμια υπερβολή να ρίξουμε τη γκόμενα αλλά μην το παραχέσουμε στο "θα σε βάλω πρωταγωνίστρια δίπλα στον Ντι Κάπριο". Είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ελληνική ηγεμονεύουσα ελίτ είναι τριτοκοσμική, παρασιτική και απολύτως δορυφορικής κουλτούρας. Είναι αντιπαραγωγική, διεφθαρμένη και λαθρόβια. Μόνον που αυτήν ψηφίσατε..



    ακριβως.
    και κομπλεξικοι..
    η μεγαλη τους κομπλα ειναι να γινουν αποδεκτοι ως ισοτιμοι απο τους διεθνεις φραγκατους..
    οι διεθνεις φραγκατοι τους ξερουν καλα,και εκμεταλλευονται την συμπλεγματικη τους κατωτεροτητα..
    το γιοργακι ανακηρυχθηκε global thinker,μπηκε εξωφυλλο στο TIME..
    για τετοια καθρεφτακια αυτοι οι ιθαγενεις ηγετες παραδιδουν την εθνικη κυριαρχια..
    τωρα ειναι η σειρα του σαμαρα να κανει αχρηστες ανθρωποθυσιες για να τον πουνε ηγετη..
    και μετα να παραδωσει κιαλλη εθνικη κυριαρχια με ανταλλαγμα μερικα χρονια σχετικης λασκας,και πολυ μεγαλυτερα χρεη..
    παντα με την ψηφο του σοφου,αδουλωτου λαγου μας..
    που οταν θα επαναστατησει δεν θα εχει απομεινει τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση