GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΡΙΟ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Ποτέ δεν περίμενα πως η ακατανίκητη βλακεία που κυριαρχεί σε ηγετικούς κύκλους της ελληνικής κοινωνίας θα μας έ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Ποτέ δεν περίμενα πως η ακατανίκητη βλακεία που κυριαρχεί σε ηγετικούς κύκλους της ελληνικής κοινωνίας θα μας έφτανε ως εδώ. Νε είμαστε δηλ στα πρόθυρα ολικής κατάρρευσης σαν κράτος, οικονομία και κοινωνία κι’ αυτοί που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις να βρίσκονται στον κόσμο τους τυφλοί στις κατακλυσμικές αλλαγές που συντελούνται γύρω τους. Επιμένοντας σε ξεπερασμένες αντιλήψεις και μεθόδους ξεθάβουν εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα για να αντιμετωπίσουν πιεστικά σημερινά διλήμματα. Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται απόπειρα να πολεμηθεί στη βάση της ιδεολογικής του καταγωγής. Σαν αριστερό κίνημα δηλ που θα καταλήξει δήθεν να οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή. Εκείνοι που υποστηρίζουν το κόμμα του κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να αποθαρρυνθούν απλά επειδή οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, που τους έχουν εξοργίσει και απογοητεύσει, επιμένουν πως θα τους οδηγήσει στην καταστροφή. Δεν είναι η αριστεροσύνη που θα πρέπει να χτυπιέται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οσο η πραγματική του αξιοπιστία. Την οποία προφανέστατα δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί.
Ολο το πολιτικό σκηνικό δείχνει τώρα ολοκάθαρα την χρεωκοπία του. Προκάλεσε με τις σπατάλες και το πελατειακό κύκλωμα που είχε στήσει την οικονομική κατάρρευση τη χώρας. Κρατικοδίαιτη λαική δεξιά από την μια μεριά και λαικίστικη ρουσφετολογική αριστερά από την άλλη συνέθεσαν ένα μόρφωμα ασυγκράτητης παρακμής που με τις κοινοτικές επιδοτήσεις και τον πακτωλό των δανεικών έπεισαν για μιά πλαστή ευημερία και έφτιαξαν μιά κοινωνία δίχως αστική ραχοκοκαλιά. Και τους είναι αδύνατον τώρα να χειρισθούν τον τελικό της επιθανάτιο ρόγχο.
Δίχως ιδεολογικά όπλα, στα οποία να στηριχθεί, το νεοελληνικό αστικό πολιτικό οικοδόμημα κλονίζεται επιχειρώντας να διασωθεί με άστοχες κινδυνολογίες. Όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ομιλούν για επαναδιαπραγμάτευση δεν βλέπουν πως επιβεβαιώνουν σαν πολιτική δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δείχνουν να ανακάλυψαν τις δυνατότητες παραπέρα διαλόγου τώρα μόνο, που ο κ. Τσίπρας σήκωσε την σημαία τα αμφισβήτησης. Πως μπορούν να υποσχεθούν μείωση φορολογικών βαρών όταν μόνοι τους υπέβαλαν τους έλληνες σε εξοντωτική φορολογία, ενώ το Μνημόνιο μιλούσε μόνο για μείωση ελλειμμάτων. Το ίδιο ισχύει και για τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης δεν μπορούν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για την αυθαιρεσία των ισχυρισμών του. Διότι κάποιους από αυτούς τους ισχυρισμούς τους έχουν υιοθετήσει και οι ίδιοι, ενώ το παρελθόν τους δεν πείθει για την εμμονή τους σε θέσεις που θα αλλάξουν τα πράγματα.
Όταν επίσης ο κόσμος είναι απελπισμένος και ψάχνει για να πιασθεί με κάθε τρόπο από κάποια ελπίδα, η επίκληση μελλοντικών κινδύνων και αδιεξόδων δεν τον αποτρέπει. Πολύ περισσότερο δεν τον εμποδίζει να τρέξει να ενισχύσει μιά παράταξη που του χαμογελά με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Τα κόμματα της χρεωκοπίας ένα τρόπο μοναχά έχουν να αποτρέψουν μελλοντικές περιπέτειες και μια έξοδο από την Ευρώπη. Να εξηγήσουν ήρεμα και νηφάλια πως όσα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν.
Επιβάλλεται να καταλάβουν οι έλληνες πως τα χρήματα που ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ έχουν διαθέσει για την οικονομική μας διάσωση, γύρω τα 150 δις ευρώ, είναι ένα ποσό που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Όπως και τα ποσά (περίπου του ιδίου ύψους) που με δική τους ανάμιξη έχουν διαγραφεί από το χρέος μας. Η Αργεντινή αφέθηκε να καταρρεύσει για 40 δις ΔΟΛΑΡΙΑ περίπου. Ενώ με 30 δις ευρώ θα είχαν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα της Αφρικής!! Κι αντί να ενδιαφερθούμε να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ώστε να απαλλαγούμε από τα βαρίδια του δημόσιου τομέα μας κυρίως –που προκάλεσε σχεδόν τα πάντα – κάνουμε ότι μπορούμε ώστε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Και καθυβρίζουμε όσους ξοδεύουν τόσα για εμάς σαν τοκογλύφους, καταπιεστές κι’ εκβιαστές!! Όλα όμως έχουν ένα όριο. Και τα σημάδια είναι ολοφάνερα πως οι δανειστές έχουν αρχίσει να μας βαριούνται. Και να μελετούν τρόπους εγκατάλειψής μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν κερδίσει τις εκλογές, εκτιμώ πως δεν θα θελήσει να αυτοχειριασθεί. Προεδρεύοντας σε μια χώρα που θα διαλύεται. Θα προτιμήσει να πάρει πίσω όλες του τις υπερβολές. Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της διακυβέρνησης θα βάλει νερό στο κρασί του και θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις. Πιθανότατα με λιγότερους φόρους και δίχως περικοπές σε εισοδήματα. Αλλά σίγουρα με πρωτοβουλίες περιορισμού του δημόσιου τομέα. Που βέβαια, λόγω πολλών συνιστωσών, θα προκαλέσει ενδοκομματικό / ενδοκυβερνητικό εμφύλιο. Και πιθανή σύντομη κατάρρευση του τότε σχήματος εξουσίας. Ο λαός θα έχει πλέον μπουχτίσει από ανεδαφικές αερολογίες. Ολες οι εκδοχές του κρατικού παρεμβατισμού θα έχουν αποτύχει παταγωδώς. Προερχόμενες είτε από την κρατικοδίαιτη Δεξιά είτε από την λαικίστικη - γιαλαντζί και γνήσια – Αριστερά. Αν αποφύγουμε μια πιθανή στροφή σε σχήματα φασιστικά, τότε θα έχει έρθει η ώρα μιάς πραγματικά φιλελεύθερης διακυβέρνησης. Αύριο ο φιλελευθερισμός, λοιπόν.

ΥΓ. Πριν από δύο περίπου χρόνια προειδοποιούσα από τις στήλες του «Κεφαλαίου» γα το τι θα συμβεί σε περίπτωση στάσης πληρωμών, χρεωκοπίας και συνακόλουθης εξόδου από το ευρώ. Κάποιοι ενοχλήθηκαν, αλλά οι πάντες φρόντισαν να αποσιωπήσουν τους κινδύνους. Τώρα. ακόμη και η Τράπεζα της Ελλάδος περιγράφει τον εφιάλτη. Ολο όμως αυτό το διάστημα, ακολουθώντας κατά γράμμα τα βήματα της Αργεντινής, φρόντισαν να βάλουν νέους φόρους και να μειώσουν μισθούς και συντάξεις. Οδηγώντας τον τόπο σε αδιέξοδα. Αγνοούμε πάντα τις προειδοποιήσεις και δεν μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων. Γιατί φροντίζουμε το κομματικό κράτος. Κι επιμένουμε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια

20 σχόλια

  1. Τα άρπαξαν οι γύφτοι οι πολιτικάντηδες και έχουν το θράσος να κάνουν τους έντιμους ή καλύτερα δεν αναγνωρίσουν καμία ενοχή που καταχρέωσαν τον τόπο παίρνοντας δάνεια να χρυσοπληρώσουν ότι προμηθεύονταν το κράτος για να πάρουν αντίστοιχα υψηλή μίζα. Αυτός ο απατεώνας ο Τσοχατζόπουλος όταν πρωτόβγαλε ο Χατζηνικολάου την μίζα από τα υποβρύχια έλεγε ότι του ρίχνουν λάσπη και θα τον πάει στην δικαιοσύνη τον Χατζηνικολάου, τέτοιος πρόστυχος είναι. Μα για όνομα του θεού, άλλαξε την επιτροπή γνωμοδότησης του Υπουργείου Άμυνας γιατί οι προηγούμενοι ήταν κατηγορηματικοί για την αγορά των Ρώσικων πυραύλων επειδή θα ήταν άχρηστοι μιας και δεν μπορούσαν να ταυτιστούν με το σύστημα που έχουμε στον τόπο μας και οι επίορκοι στρατιωτικοί στην δική του επιτροπή δεν έχει ακόμα ακουσθεί να οδηγούνται στα στρατιωτικά δικαστήρια.
    Κλέφτες, Κλέφτες, Κλέφτες πολιτικοί που φοβάστε μην ανοίξει το ξερό του και αποκαλύψει τι αρπάξατε και εσείς από το δημόσιο χρήμα και θέλετε να περάσει στα μαλακά η κατηγορία του. Ντροπή σας ρε γύφτοι, κλέφτες.
    Μα εάν υπάρχει τσίπα ευθιξίας στον Αρχηγό του ΠΑ….σοκ τον Βαγγέλα, που επικαλούνται τον νόμο του της ατιμωρησίας που φρόντισε και έφτιαξε για τους απατεώνες πολιτικούς που τα άρπαξαν αλλά πέρασε η πενταετία και πρέπει να το ξεχάσουμε ότι και να έκαναν, άκου εκεί πέρασαν πέντε χρόνια και ζητάμε την ενοχή τους, ντροπη μας !!!!
    θα πρέπει να ντρέπεται ο κουράδας ο Βενιζέλος γι΄αυτόν τον νόμο του που είναι πιστεύω παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο κόσμος απελπίστηκε από την οικονομική κατάσταση που μας έχουν οδηγήσει και αυτοκτονεί και οι κλέφτες επικαλούνται τον νόμο του Βενιζέλου ότι πέρασε η πενταετία και δεν υπαρχει «ούτε γάτα ούτε ζημιά» !!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΑΙΙΚΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XESE MAS RE ANTREA ME TIS PAPARIES PROINIATIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης;


    40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η το χαος, οτι δηθεν εκεινοι μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση που οι ιδιοι μας εφεραν!
    Υπαρχουν δεξιοι, κεντρώοι, αριστεροι, ακροδεξιοι, ακροαριστεροι, εθνικιστες, αναρχοαυτόνομοι, οικολόγοι, φιλοευρωπαϊστες, οπαδοι του ευρώ χωρίς μνημόνιο, οπαδοι του ευρώ με μνημόνιο, οπαδοι της δραχμής και αλλοι, πληθώρα είναι τα κόμματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία, δεν έχουν κάνει συνεργασίες με όσους έφεραν τη χώρα σ΄αυτό το σημείο (τουλάχιστον όχι ακόμα) και καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.
    Εμεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισουμε τους ιδιους;
    Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης η ειμαστε ηλιθιοι;
    Αλλο τριτο δεν υπαρχει. Αν μας αρεσει να μας εκμαυλιζουν και μετα οι ατιμοι αυτοι κοπρανθρωποι να λενε οτι κι εμεις φταιμε που δεχτηκαμε τα ψιχουλα που μας πεταξαν, για να εχουν δικαιολογια οτι μαζι τα φαγαμε, αν μας αρεσει να μας κλεβουν μεσα στα σπιτια μας αλλοι αληταραδες ελληνομορφοι μασκαραδες βαζοντας φορο και γι αυτους που εχουν αφορολογητο(!), τοτε μη περιμενουμε αλλαγη, αν ομως στ' αληθεια ειμαστε αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι να δωσουμε τελος στην παραλογη αυτη ιστορια, τοτε ας πουμε ενα νεο ΟΧΙ πρωτα στους ντοπιους και μετα στους ευρωπαίους, για να καταλαβει ο κοσμος οτι η Ελλαδα ζυγο δεν υποφερει.
    Καλη ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Here's the deal:

    Σου δανείζω 250 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 200 πάνε αμέσως στις τράπεζές μου. Τα υπόλοιπα 50 τα παίρνεις σταδιακά επί τρία χρόνια, όμως για να τα πάρεις πρέπει να διαλύσεις την οικονομία σου, να εκχωρήσεις τα έσοδά σου και τα κυριαρχικά σου δικαιώματα, να παραιτηθείς από την ασυλία σου και να παραδώσεις την κυβέρνηση της χώρας σε εμένα, περιφρονώντας την δημοκρατία και την βούληση των πολιτών. Για τα 50 αυτά που θα πάρεις, θα εκποιήσεις σε τιμή 50 δισ. την δημόσια περιουσία και τις στοιχειώδεις υποδομές σου αξίας άνω των 400 δισ ευρώ, παγιδευόμενος έτσι σε ισόβια ομηρία με sustainable... αδυναμία οικονομικής ανάκαμψης και αδυναμία εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών. Φυσικά από την όποια κερδοφορία των πόρων σου, θα ωφεληθώ μόνον εγώ.

    Is it a deal μαλάκα Ελληνα;
    Το τρως;

    Υπογραφή:
    Μέρκελ Σόμπλε Μπαρόζο και λοιποί γελοίοι του ΕΛΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΙΚΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Ε;...ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ;ΣΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ÀN DEN PETYXEI H NEA DHMOKRATIA, AKOMA KAI ME YPSILA POSOSTA, NA FTIAKSEI MIA KYERNHSH ETHNIKHS ENOTHTAS, KAI APOTYXEI TO KOINOBOYLEYTIKO SYSTHMA NA DOSEI AMESH LYSH STA PROBLIMATA TON ELLHNON, TOTE STIS EPOMENES EKLOGES SE 2-3 XRONIA H X.A THA PAREI 30% KAI ANO!
    EINAI H TELEYTAIA TOYS EYKAIRIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο και αν διαφωνώ με τον Ανδριανόπουλο, εδώ έχει δίκιο.
    Όταν κινδυνεύουν χώρες σαν την Ισπανία και την Ιταλία, ο "εκβιασμός" που θα επιχειρήσει ο Τσίπρας προς την τρόικα θα οδηγήσει τους μεγάλους, με τα τεράστια συμφέροντα, να πατήσουν το delete για την Ελλάδα.
    Και το έχουν απειλήσει ότι θα το κάνουν, όταν πήραν τα τόσο επαχθή για εμάς μέτρα, ακριβώς για να μη ανοίξει η όρεξη και άλλων κρατών.
    Είναι δυνατό να ρισκάρουμε, σαν τζογαδόροι χαρτοπαίχτες, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ζητάει αυτός ο καλοθρεμμένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νεες υπηρεσιες συριζα:
    1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό), το ποσό $$$$$$ που επιθυμείς και αποστολή στο 2009.

    2. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο.... γράψε PAPADIMOULIS (κενό), την Υπηρεσία που επιθυμείς και αποστολή στο 1981-84-93.

    3. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945 + + +

    SYRIZA !!!!! Αν όχι τώρα... πότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΩΘΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωθυπουργός: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
    Ο νεότερος σε ηλικία πρωθυπουργός στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Έχοντας σαφή ατζέντα και στόχους, ακολουθώντας τα χνάρια του προτύπου του, Ανδρέα Παπανδρέου, αναρριχιέται στην εξουσία με το ρητό "Λαφαζάνη δώσ'τα όλα".
    Με δεδομένο ότι πρόκειται για "θαυμαστή της διαχρονικής σκέψης του Μάο", ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να εναποθέτει τις ελπίδες του στο νεαρό και ταλαντούχο Αλέξη.


    Υπουργός Εσωτερικών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ.
    Ο πρώτος τη τάξει Υπουργός θα πρέπει να εγγυάται τη σταθερότητα και να εμπνέει τη σιγουριά στον ελληνικό λαό. Σας έρχεται κανένας άλλος στο μυαλό πλην του Δημήτρη Στρατούλη;
    Η δήλωση του για δήμευση των καταθέσεων, τον έβαλε βαθιά στην καρδιά κάθε Έλληνα πολίτη.
    Πολιτικός με ωραίο, μεστό λόγο και επιχειρήματα, σίγουρα ο καταλληλότερος για να βάλει σε τάξη το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας.

    Υπουργός Εξωτερικών: ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
    Συμπαθέστατη και δυναμική, έχει όλα τα φόντα να χειριστεί με μαεστρία τα εθνικά θέματα. Μπορεί η άποψη της περί μη καταγγελίας του μνημονίου να μην πέρασε τελικά, ωστόσο η εμπειρία που αποκόμισε από τις σπουδές στην Τουρκία, αλλά και οι πρωτοποριακές της θέσεις σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις με τους γείτονες, την καθιστούν το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως η φιλία, η συνεργασία και αλληλεγγύη με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

    * Εδώ θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα προτείνουμε και τον αναπληρωτή: Κατάλληλος για αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (η Ρένα θα τρέχει για 1000 ζητήματα, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της) είναι αδιαμφισβήτητα ο κ. Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επί σειρά ετών έχει κάνει τα πάντα για να συσφίξει τις σχέσεις της Ελλάδος με όλα τα κομμουνιστικά-ολοκληρωτικά καθεστώτα της ανατολικής Ευρώπης.
    Για να καταλάβετε για τι θυσίες μιλάμε (για το καλό της πατρίδας), μέχρι και στην κηδεία του σφαγέα των


    Υπουργός Οικονομικών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.
    Ο Αλέξης έκανε την επιλογή του και θα καταγγείλει το μνημόνιο.
    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν πάντα πιστός στρατιώτης του κόμματος και δε δίστασε να συγκρουστεί εσωκομματικά με τους συντηρητικούς Δραγασάκηδες που κινδυνολογούσαν ασύστολα και φόβιζαν τον ελληνικό λαό, μιλώντας για τις δυσάρεστες συνέπειες μιας πιθανής καταγγελίας. Ήταν πάντα υπέρ της δραχμής και το δήλωσε ανοιχτά. Ήρθε η ώρα να κάνει τις δεσμεύσεις του πράξη.

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ.
    Ένα όχι και τόσο προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα όμως
    ο ιδανικότερος Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Αλέξης μπορεί να τον είχε στο μυαλό του και προηγουμένως, ωστόσο η δήλωση του ότι "πρέπει να περικοπούν οι εξοπλιστικές δαπάνες" και ότι "με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε" τον κατέστησε αυτόματα τον πλέον ιδανικό Έλληνα πολιτικό, ώστε ΚΑΙ να διασώσουμε χρήμα (μέσω των περικοπών). ΚΑΙ να έρθουμε... πιο κοντά με τους καλούς μας γείτονες. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια που λέει και ο θυμόσοφος λαός.
    ΚΛΠ σκουπίδια
    --------------------------

    Πάντως είναι βέβαιο
    ότι οί Μπαλάφας, Αγγελόπουλος
    καί Σερίφης.

    Προβάρουν ήδη εκτός από τό ##κατάλληλο## κοστούμι
    καί τήν ανάλογη ##κουκούλα##

    Αφού οί φήμες λένε, ότι διεκδικούν επί ίσοις όροις, τήν....Αντιτρομοκρατική !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για καθε απολυμενο η ανεργο,
    ενας ευρωπαιστης ισοβια και δημευση περιουσιας.
    για καθε αυτοκτονια,
    μια εκτελεση ευρωπαιστη.

    NO JUSTICE NO PEACE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν Συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πριν λίγο ο Αντέννα έδειξε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με απίστευτα γήπεδα γκολφ, όπου πέρασε - σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- το τριήμερο του ο κ.Γ. Παπανδρέου ! Χλιδή και πολυτέλεια!

    ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ Ή ΤΟ ΜΕΤΡΟ! Ο ΓΑΠ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΜΠΕΝΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΕ...ΠΩΣ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !!!....ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗ ΜΥΓΑ...ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ. ΑΔΙΚΑ;...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΥΣΤ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οσο και να σκουζετε νουδουπασοκια
    στην ελλαδα θα εχουμε δραχμη γυρω στο 2013..
    ολοι το ξερουν,αλλα μονο το ΚΚΕ το λεει καθαρα..
    ο απιστευτα βλακας λαος μας συνεχιζει να φανατιζεται γυρω απο ενα διλημμα που δεν υπαρχει..
    σπαστε την τηλεοραση και πληροφορηθειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς είναι αργά πια για τον ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά.Όταν τον προειδοποιούσαμε δεν άκουγε...Τώρα βαδίζει ολοταχώς για την στρατηγική,ολοκληρωτική,ταπεινωτική,συντριπτική ήττα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΑΡΤΕΛ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ? ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση