GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιαστής ανηλίκου συνελήφθη μετά από 18 χρόνια...

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος καταζητείτο επί 18 ολόκληρα χρόνια από τις αστυνομικές αρχές για το βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσι...

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος καταζητείτο επί 18 ολόκληρα χρόνια από τις αστυνομικές αρχές για το βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσιού, συνελήφθη στη Γουατεμάλα και εστάλη στις ΗΠΑ προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Ο Τζέφρι Ριντ Πάρις, 65 ετών, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Γουατεμάλας την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε εκπρόσωπος του Εφ Μπι Άι. Συνέχισε λέγοντας ότι ο φυγάς, ο οποίος χρησιμοποιούσε διαφορετική ταυτότητα, δεν αντιστάθηκε και φαινόταν να έχει επίγνωση σχετικά με το λόγο για τον οποίο συνελήφθη.
Ο άντρας απελάθηκε στις ΗΠΑ συνοδεία του Εφ Μπι Άι. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει που βρισκόταν ο άντρας αυτά τα 18 χρόνια αλλά πιθανώς είχε περάσει τα περισσότερα στη Γουατεμάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση