GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Παπαχρήστου για το ρατσιστικό σχόλιο της στο twitter...

Αποκλείστηκε τελικώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήσου, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ. Επειτα από το σάλο που προκάλεσ...

Αποκλείστηκε τελικώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήσου, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ.
Επειτα από το σάλο που προκάλεσε το σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η πρωταθλήτρια του τριπλού και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου Βούλα Παπαχρήστου και το οποίο ανέφερε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!..
Το σχόλιο της Παπαχρήστου και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια των οποίων η ίδια θα ζήσει στο Ολυμπιακό Χωριό με αθλητές όλων των χωρών, των χρωμάτων, των φυλών και των θρησκειών, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από απλούς φιλάθλους που χρησιμοποιούν το twitter ορισμένοι εκ των οποίων χαρακτήρισαν το σχόλιό της ρατσιστικό και ζήτησαν ακόμη και την απομάκρυνσή της από τους Αγώνες.
«Αν είναι σοβαρή η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, θα πρέπει να σας βάλουν στο πρώτο αεροπλάνο και να σας στείλουν πίσω» ήταν ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε η Παπαχρήστου.
«Ξενοφοβικά σχόλια από αθλήτρια της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς είναι απαράδεκτα. Μας ντροπιάζεις» της απάντησε άλλος χρήστης του διαδικτύου.
«Καλύτερα είναι νομίζω να μην μας έρθεις στο Λονδίνο. Εδώ έχουμε Αφρικανούς, Κινέζους, Έλληνες, Τζαμαϊκανούς. Δεν χωράνε χαζοί» ήταν το σχόλιο ενός Έλληνα κατοίκου στην αγγλική πρωτεύουσα.
Και ακόμη:
«Να μην μας εκπροσωπήσει η ρατσίστρια Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»...
«Μπράβο στην οπαδό του ναζιστικού μορφώματος Χ.Α. Βούλα Παπαχρήστου πρωταθλήτρια του τριπλούν. Αθλητισμός ίσον Πολιτισμός».
«Η Βούλα Παπαχρήστου βάζει μπουρλότο στους Ολυμπιακούς».
«Κυρία Παπαχρήστου προσοχή τη σβάστικα. Κόβει».
«Προσοχή: ακολουθεί ρατσιστικό rt από την Βούλα Παπαχρήστου που θα συμμετέχει στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες».
«Τη λένε Βούλα Παπαχρήστου, είναι αθλήτρια του τριπλούν, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς...».
Απαντώντας η Παπαχρήστου με δήλωσή της στην ιστοσελίδα Contra υποστήριξε ότι είδε γραμμένο το σύνθημα για τους μαύρους κάπου, της άρεσε και το ανέβασε στο λογαριασμό της.«Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ» ισχυρίστηκε.
Xρήστες των social media καταλογίζουν στην Παπαχρήστου ότι στο παρελθόν έχει κάνει retweet σε ποσταρίσματα σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ενώ έχει στείλει και χρόνια πολλά στον Ηλία Κασιδιάρη την ημέρα των γενεθλίων του.
Από την πλευρά της η Παπαχρήστου, λίγη ώρα αργότερα, μέσω του facebook απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε, τονίζοντας πάλι ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν:«Ολα αυτα που συνέβησαν δεν με εκφράζουν. Ειμαι Αθλήτρια τίποτε αλλο!! Δεν συνηθιζω να προσβαλω ποτε κανέναν... δεν ειμαι αυτής της ιδεολογίας! Ζητώ συγνωμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν εχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!! Είμαι Αθλήτρια και μονο!».
Η ανακοίνωση της Β. Παπαχρήστου έχει ως εξής:
«Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα.
»Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.
»Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου».
Πάντως, λίγο μετά την απολογητική της απάντηση, η Παπαχρήστου έσβησε τον λογαριασμό της στο twitter! Οσο για το ότι δεν έχει ανάμιξη με τα πολιτικά, όπως γράφτηκε σε διάφορα σάιτ, στον λογαριασμό της ήταν συχνά-πυκνά τα retweets της από την Χρυσή Αυγή, ενώ υπήρχει και ένα συγκεκριμένο από τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη.
Η Παπαχρήστου δεν είχε γεννηθεί το 1936 που ο Αδόλφος Χίτλερ αποχώρησε εκνευρισμένος από το ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου για να μην αναγκαστεί να απονείμει το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο Αμερικανό μαύρο αθλητή Τζέσε Οουενς ο οποίος στον τελικό του μήκους νίκησε τον Γερμανό Λουτζ Λονγκ που θεωρούνταν φαβορί και (από του Ναζί) εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Παρεμπιπτόντως, ο Οουενς έγινε μύθος ανά τον κόσμο με τα 4 χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Βερολίνο (100μ., 200 μ., 4χ100 μ., μήκος) ενώ ο Λονγκ άφησε την τελευταία του πνοή στο ρωσικό μέτωπο όπου εστάλη με εντολή του Χίτλερ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ελληνίδα αθλήτρια ως εκπρόσωπος της χώρας που γέννησε τα ολυμπιακά ιδεώδη, όφειλε να γνωρίζει τουλάχιστον την ολυμπιακή ιστορία αλλά και τον συμβολισμό των πέντε κύκλων στην ολυμπιακή σημαία με την οποία θα ανοίξει και θα κλείσει η κορυφαία γιορτή του πλανήτη στην οποία ετοιμάζεται να λάβει μέρος.
ΔΗΜΑΡ: Να ανακληθεί τώρα η συμμετοχή της Bούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς
«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά. Ζητεί παράλληλα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
«Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

25 σχόλια

  1. Τελικά σε αυτόν τον τόπο δεν μπορεί να ακουστεί καμιά αλήθεια έστω & υπο τύπον αστεϊσμού. Μα τόση ευαισθησία πια?

    Συνεργάτης χωρίς όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε συνεργάτη αβάπτιστε,
    Αστεία υπάρχουν αμέτρητα
    αλλά δεν λέγονται όλα σε όποιο τραπέζι καθήσεις . .

    μερικές φορές,
    It's better to be silent
    and let them think you are a fool,
    than to open your mouth and remove all doubt.
    (το είχα κάνει e-mail στον γαπ μια φορά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μαθει αυτη πρωτα να γραφει σωστα Ελληνικα και μετα ας κανει αστεια για τους αλλοδαπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ.
    ΝΑ ΦΥΓΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά της κάνανε.Και λίγο είναι.Καιρός είναι οι νεοέλληνες να μάθουν ότι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για ό,τι λένε και ό,τι κάνουν.
    Άντε μπράβο.Παράγινε το κακό με κάτι θλιβερούς(-ες) που μας πασάρουν για ινδάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία,...αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά. .......Τι απο τα δύο ηταν αλλαγή της λέξης ΣΦΑΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ,με την λέξη συνωστισμός στο λιμάνι της ΣΜΥΡΝΗΣ,οπως λέει η εκλεχθείσα βουλευτής της ΔΗΜΑΡ,Ρεπούση;Ρατσισμός η χιούμορ;Τι λέει η λαλίστατη ΔΗΜΑΡ για την Ρεπούση;Ήθελα να ήξερα ποιοί την ψήφισαν!! Οσο για την Παπαχρήστου σαφώς και ηταν ενα καλαμπούρι.Τα ανέκδοτα με τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ δεν ειναι ρατσιστικά;Κι όμως επειδή εχουν χιούμορ γελάνε και αυτοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ; ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευαισθησια σ'αυτους που τους εχουν βαλει και σφαζονται χρονια τωρα για να εκμεταλευονται τον πλουτο των χωρων οι διοργανοτες των Ολυμπ.Αγωνων τους δεν εχουν;
    Αν και ευαισθησια δειχνουν μονο, δηδεν, για τους αθλητες μας οταν πεφτει "μασα" ή κουβαλουν αχρηστους στις ολυμπιαδες, δεν εχουν την ιδια ευαισθησια !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗ "ΒΡΗΣΚΟΥΝ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΙ'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και σεις δημαρ τι τη φυλατε εκεινη την κυρια με τους συνωστισμους.δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα, είστε μαλακες; Τι ακριβώς το ρατσιστικό είπε; Ειπε οτι τα κουνουπια θα τσιμπουν τους αφρικανους λόγω κοινης προελευσης. Τι ΣΚΑΤΑ ρατσιστικό ειναι αυτό; Τι μαλακες θε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι να βαζετε τα χερια σας και να βγαζετε τα ματια σας,τετοιος ανισορροπος κοσμος δεν υπαρχει φανταζομαι σε πολιτισμενο αλλο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ.ΕΛΟΝΟΣΙΕΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΝ ΤΟ DNA.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣ ΜΠΕΡΙΝΓΚ ΜΠΡΕΙΒΙΚ.ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ.ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι "υπερευαίσθητοι" θολοκουλτουριάρηδες, οι επαγγελματίες εργολάβοι αντιρατσισμού σύρανε δυστυχώς την ΕΟΕ σε μία καταφανώς υπερβολική και απόλυτα άδικη απόφαση κατά της αθλήτριας.
    Κρίμα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ποιο μερος του πολιτισμενου κόσμου με δημοκρατικές αρχές θα γινόταν αυτό....στις ΗΠΑ...στην Βρετανία ....Στη Γαλλια ...στη Γερμανία......???....μόνο στην παρηκμασμένη δημοκρατία της Ελλαδος.....Που μπερδευουμε την Δημοκρατία με την Δημαγωγία...και ικανοποιείται ο κομπλεξισμός καποιων ανοήτων και ανύπαρκτων δημαγωγών....για ένα αστείο......Ειστε επικίνδυνοι.....Ας απαγορεύσουμε τα αστεία για τις ξανθιές....για τους πόντιους....για τους βλάχους....για τους....μακεδόνες..Τους αλβανούς..για όλους σαν...ρατσιστικά.......Ας σταματήσουμε στο τέλος να σκεφτόμαστε......γιατι είναι ρατσιστικά.....ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το οτι τα πουσταρια του συριζα ελεγαν το κολοκοτρονη πουστη......τι ακριβως ειναι αυτο?????
    στη μοναδικη χωρα του πλανητη που κανει κουμαντο το 2% των αρρωστημενων βρωμιαρηδων της αριστερας της εκαλης ειναι μονο εδω:!!!!
    αλλα τα πραγματα αλλαζουν.....θα το δειτε και θα το νοιωσετε πολυ συντομα!!!! ΑΜΕΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η υποκρισία και ο φαρισαισμός περισσεύει σε αυτή την σάπια και βρωμιάρα χώρα.

    Η ΔΗΜΑΡ με τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες της συμπεριέλαβε την κυρια "συνωστισμός" εκλεγοντας την βουλευτη του ΚΥΝΟ-βουλίου του βοθρου Ελλας χωρις τις αναλογες ευαισθησίες και εβγαλε όλη την χολή της απεναντι σε μια αθλητρια που την χαρακτηρισε εμμεσα ρατσιστρια για καποιο σχολιο της και καταπιε το ιστορικό γεγονός της σφαγής των Ελληνων στην Σμυρνη που δεν ηταν σχόλιο αλλα πραγματικότητα πνιγμενη στο "συνοστισμένο αίμα".

    Ο άλλος κυριος ειαίσθητος Κούβελος που "ξεχασε" να δηλώσει 1000000 ευρω!!!!και δεν ειναι φοροφυγας!!!!και ειναι ευηπόληπτο μελος της βρωμιας και της σαπίλας που κυβερναει αυτο τον τόπο φρόνισε να τιμωρήσει την αθλήτρια επιβάλωντας την ταξη απεναντι στο τεραστιο θέμα του σχολίου!!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ να ειστε σιγουροι για ενα πράγμα ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ !!!!
    ΘΕΛΑΤΕ ..ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, - ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ,
    Π Λ Η Ρ Ω Σ Τ Ε ΤΩΡΑ !!!

    ΚΙΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ..ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ....., ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ....

    ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΤΛ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ;;;;;;;

    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.....
    ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ......

    ΕΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" , - ..5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    *** ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΕΔΩ , ΕΚΛΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ : ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΤΣΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε μαλακες Ελληνες ετσι πατε σε καμια μουσουλμανικη χωρα και πεσετε επανω στην ωρα που ντελαλης απο τον μιναρε λεει τη ν προσευχή σταματας οπου και αν εισαι σε ενδειξη σεβασμου στην πιστη τους. Εδω την ωρα της λειτουργιας στην εκκλησια ολοι αυτοι ξυνουν τα αρχιδια τους με τον γκασμα και ορμανε σε κανενα να αρπαξουνε καμία καμερα και να τον σκοτωσουν σαν το σκυλι.

    Μας εχουνε γαμησει απο ολες τις μπαντες δεν μπορουμε πλεον ουτε την γλωσσα μας να μιλησουμε εχουμε κλειδαμπαρωθει μεσα στα σπιτια μας καθε καρυδιας καρυδι κανει οτι του καβλωσει σε αυτη την χωρα και μολις πει καποιος κατι σαν διαμαρτυρια αμέσως του προσαπτετε την ταμπέλα ρατσιστης.

    Ρατσιστες ειστε ολοι εσείς ρε αρχιδια απεναντι στον Ελληνισμό στα ηθη στα εθιμα και τις αξίες αυτου του τόπου που τον καταντησατε χωματερη και χωρο καθε αποβλητου.

    Να λοιπον γιατι θα ανεβαζει συνεχώς τα ποσοστα της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αν και δεν πιστευω σε αυτα που πρεσβεύουν η οργή με οδηγεί να αντιδράσω απεναντι σε ολα αυτα τα κοπρόσκυλα που εχουν ξεσκισει την χωρα και μας το παιζουν και διεθνιστές του κωλου.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν κοιταζετε λεω εγω να κανετε καμια απολυση ρε ελληνες στο δημοσιο κωλοχανιο και αφηστε τον νειλο στην ησυχια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε αρχιραστιστες ένα ανέκδοτο ,ενός ανόητου αστείου , ενός κοριτσιού 23 ετών θίχτηκε η ΔΥΜΑΡ; ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ εδώ κόβουν της σύνταξης τα φάρμακα στέλνουν ανθρώπους σε αυτοκτονίες και σας πείραξε ένα αστείο που λέγετε ΠΑΝΤΟΎ!!!!!!

    ΕΊΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΌΛΟΙ ...ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΡΊΖΟΥΝ Ο ΡΕΣΤΕΛ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΎΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟΜ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥΣ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΈΝΑ ΠΑΐΔΙ 23 ΧΡΟΝΏΝ !!!!

    ΡΕ ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ ΡΑΣΤΙΣΤΕΣ ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΤΕ ΓΑΜΉΣΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΤΕΛΙΚΑ..... ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΔΥΜΑΡ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΜΈΧΡΙ ΚΆΤΩ ... ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ......ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ Η ΕΝΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ... ΦΎΓΕ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΟΤΟΠΩ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΆΞΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΗΤΕΣ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΥΦΤΙΛΙΖΕΙ Η ΔΙΑΦΥΜΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΡ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΤΕ ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ


    ΔΕΎΤΕΡΉ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..

    Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ μετά την πτώση ενός άνδρα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη, στη λεωφόρο Μαρτύρων, κοντά σε γνωστό πολύκατάστημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

    Πρόκειται για πρώην αστυνομικό που υπηρετούσε στο Ηράκλειο. Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους.

    ΓΑΜΏ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΗ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ .ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΆΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ ... ΒΑΡΆΤΕ ΌΛΗ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ ΟΠΟΎ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ .. ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ..

    Κυκλοφορεί στην ακριβή Φιλοθέη με αέρα λεβεντόμαγκα.

    Κοινό μυστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα "χέρια" της Γιάννας Αγγελοπούλου.

    Η ΕΟΕ του έχει δώσει μάλιστα όπως μας πληροφορούν το τελευταίο μοντέλο της BMWX6 για να κόβει βόλτες.

    Τζάμπα μάγκας κι αυτός. Από αυτούς που έχουμε μπόλικους στη χώρα.

    Είναι ο άνθρωπος όπως λένε πληροφορίες που πήρε την απόφαση πιεζόμενος από τα πιόνια της συγκυβέρνησης και από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήσου από την Ολυμπιάδα.

    Golden boy του κολλεγγίου.

    Κολλητός εκδοτών δεξιών φυλλάδων και παραφυλλάδων που πουλάνε δήθεν αντιπολίτευση.

    Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Από τον Ιούνιο του 2000, ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατείχε και τη θέση του Αναπληρωτή Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων.

    Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ε.Τ.Ε.Β.Α., Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Balkan Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αθηνών, μετά από μία δεκαετή τραπεζική σταδιοδρομία ως Αντιπρόεδρος της Bankers Trust Company (Παρίσι, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μιλάνο, Λονδίνο).

    Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής Αθλητισμού της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, από την ίδρυσή της.

    Να τον χαίρονται όσοι τον κάνουν παρέα. ΓΑΜΩΣΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλώσεις Ισίδωρου Κούβελου:
    “«Δυστυχώς η αθλήτρια έκανε μία ρατσιστική δήλωση που αντίκειται στη θεμελιώδη αξία του Ολυμπιακού Κινήματος που είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στο συναθλητή σου, στον συναγωνιζόμενο, στο διαφορετικό φύλο χρώματος και φυλής».
    «Τα λάθη πληρώνονται ειδικά όταν είναι τόσο σοβαρά. Είναι εκ τω ουκ άνευ ο αποκλεισμός»

    6/3/2012:
    ” Στον εισαγγελέα Εφετών παραπέμπει η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των συγγενικών τους προσώπων, τον σύζυγο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, επιχειρηματία κ. Ισ. Κούβελο για «ανακριβή δήλωση», καθώς δεν συμπεριέλαβε στην σχετική δήλωση του 2011 (χρήση 2010, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μέχρι την κατάθεση της δήλωσης, δηλαδή έως την 30ή Ιουνίου 2011), τον λογαριασμό του Λονδίνου, όπου και κατατέθηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια που προήλθε από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ.”

    Το θέμα διερευνάται δικαστικά ή έχει κλείσει; Αν δεν έχει κλείσει, μπορεί ο Πρόεδρος της ΕΟΕ να παραμένει στη θέση του, ενώ έχει εκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΤΕ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΜΩΡΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Ελλάδα πεθαίνει και καλά κάνει
    γιατί ΑΥΤΗ η ”Ελλάδα” έκανε τον κύκλο της θα πεθαίνει κι αν δεν πέθανε ακόμα, καλύτερα να γίνει σύντομα,γιατί αυτή η ύβρις δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση