GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προέδρος της ΟΝΝΕΔ: «Οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν λίγο και δεν είναι παραγωγικοί...»

Από τον ΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.  Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος ανέφερε στο Contra Channe...

Από τον ΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

 Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος ανέφερε στο Contra Channel ότι«Οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν λίγο και δεν είναι παραγωγικοί»…αυτή του η τοποθέτηση δείχνει ότι μάλλον ο Πρόεδρος βρίσκεται εκτός ελληνικής πραγματικότητας…ή παίρνει παράδειγμα από την ομήγυρή του…ποιος ξέρεις!
Προς ενημέρωση του Προέδρου όπως οφείλει να ενημερώνεται ως Πρόεδρος της μεγαλύτερης πολίτικης νεολαίας ,ως πολίτης και ως νέος,οι Έλληνες εργαζόμενοι σύμφωνα και με επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΟΟΣΑ εργάζονται 2.107 ώρες ετησίως καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την δεύτερη θέση παγκοσμίως!Και αυτό για να μην «πιαστεί» άλλη φορά ο Πρόεδρος τόσο προκλητικά αδιάβαστος…
Είναι όμως τουλάχιστον απογοητευτικό νέοι άνθρωποι που μάλιστα είναι εκπρόσωποι κομματικών νεολαίων να έχουν τέτοιες απαράδεκτες απόψεις και να «πέφτουν» και αυτοί στην σπέκουλα του κοινωνικού αυτοματισμού,της νοοτροπίας ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες,αντιπαραγωγικοί και άλλα τέτοιου είδους χαρακτηριστικά επίθετα όταν μάλιστα ως γνωστόν το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι ότι το κράτος της είναι αντιπαραγωγικό γεγονός που δυσχεραίνει την εργασία των πολιτών και συνεχώς την εξαθλιώνει.
Άραγε οι εργαζόμενοι ΟΝΝΕΔίτες,οι ΔΑΠίτες αλλά και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συμφωνούν με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ;

20 σχόλια

  1. ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ( Εγώ θέλω την Ελλαδα φορολογικό παράδεισο της Ευρώπης) ...

    Όμως με της μαλακίες του κάθε Ανδρέα Παπαμιμίκου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ,και η πλάκα είναι ότι ΤΟ 89% του κόσμου είναι εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ και Ευρώ και αυτοί ονειρεύονται ανάπτυξη..

    Βρε μαλάκες τι φορολογία έχει η Βουλγαρία; η Κύπρος; η Τούρκια; τα Σκόπια; η Ρουμανία ; 45%; η ΦΟΥ.ΜΟΥ.ΠΟΥ 23 % ; ..

    Άντε πάρε μέσω όρο μισθό 500 ευρώ ώστε να λες ότι είσαι στας Ευρωπας ,και πες τώρα είμαι ήσυχος έζησα. ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΡΟΥΣ ΜΟΥ..

    Για να κόψουμε τα καλαμπούρια λέω εγώ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ θα αιματοκυλιστούμε για να την πάρομε, ΑΝ ΤΗΝ ΠΆΡΟΜΕ ΠΕΊΣΩ..

    Και όμως ακούω ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΥΜΑΡ-ΚΚΕ-ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ --ΝΟΥ ΔΟΥ-- ΑΝ.ΕΛ. ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ να λένε ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΎΡΟΥ, ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΎ, ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ, ΤΩΝ ΔΡΌΜΩΝ, ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ,και όμως εκεί όλοι ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ...
    Εγώ το ξέρω οι Φιλανδοι, Γερμανοί, Ολλανδοι , Γάλλοι αυτοί θα φύγουν πρώτοι από ευρώ ...

    οι Δικοί μας το ξέρουν; ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!! Οι Έλληνες «δουλεύουν» μεν οχτώ ώρες, αλλά τις τρεις από αυτές είναι στο facebook και στο twitter! Έρχονται μισή ώρα (τουλάχιστον...) αργότερα στη δουλειά και φεύγουν μισή ώρα νωρίτερα! Το δε διάλειμμα για φαγητό, από 20 λεπτά της ώρας, γίνεται αυτομάτως 45! Αν μάλιστα πιάσουμε και την παραγωγικότητα αυτή καθαυτή, οι δύο ώρες του Γερμανού, αντιστοιχούν με ΠΕΝΤΕ του Έλληνα. Ραχατλήδες, ρεμπεσκέδες, με μόνα ιδανικά το τσιγάρο, τον φραπέ, το τσιφτετέλι, το σαβουροφαγητό και το καφροποδόσφαιρο και φυσικά αριστερίζοντες, διότι θέλουμε ένα σύστημα που να μας δίνει 5.000 €υρώ τον μήνα, χωρίς να κουνάμε το δαχτυλάκι! Το που θα βρεθούν τα 5.000 €υρώ, διόλου δεν μας απασχολεί. Για να μην μιλήσω για το δημόσιο όπου τις κάρτες τις χτυπούν συνάδελφοι και όλοι έχουν από ένα δεύτερο σετ από παλτό, καπέλο, κασκόλ και ομπρέλα, ώστε όταν ρωτάς «πού είναι ο υπεύθυνος;», παίρνεις την απάντηση «εδώ ήταν προηγουμένως, κάπου πετάχτηκε, να εδώ είναι το παλτό του...». Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά αυτές επιβεβαιώνουν τον κανόνα, δεν τον αναιρούν! Αφήστε λοιπόν τις γελοιότητες περί δήθεν «κοινωνικού αυτοματισμού» και «στατιστικών στοιχείων» που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα δεν είναι πόσες ώρες δουλεύεις, αλλά ΤΙ παράγεις αυτές τις ώρες. Αλλά ξέχασα. Στο Ελλαδιστάν δεν θέλουμε "εντατικοποίηση της εργασίας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 2.107 ώρες περιλαμβάνονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BΡΕ ΚΝΩΔΑΛΟ ΒΡΕ ΜΟΡΜΟΛΥΚΕΙΟ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΣΣΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΣΑΠΟΥΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΘΕΣΗ .ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΕΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΡΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακη,
    διάβασε να μάθεις:
    Κατα το μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε παλιοτεμπέλες, λουφαδόροι και βάρδα ζόρι λαός.
    Δεν έχουμε ουτε δείγμα αξιοπρέπειας απέναντι στον εαυτό μας ή υποχρέωσης σε αυτόν που μας πληρώνει και δεν δίνουμε εναν ιπτάμενο πούλο για κανέναν και για τίποτα.
    Παράτα τα στατιστικά στοιχεία (τα έχουμε δει) και πήγαινε undercover να δεις με τα μάτια σου τι συμβαίνει.
    Το ότι υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι τους έχω δεί και τους παραδέχομαι αλλά είναι πολύ λίγοι.
    Σκέψου το κι αλλοιώς,
    Αν δεν είμαστε παλιοτεμπέλες θα τσιμπάγαμε τις άλλες στο "Λεφτά Υπάρχουν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "PO RE POYSTH MOY
    E DEN EIMASTE KALA
    AYTH EINAI H AMERIKH RE MALAKA?
    ESEIS EISASTE OLOI TRELLOI EDO RE
    EMEIS AN DOYLEVAME ETSI STHN ELLADA
    THA EIXAME APO PENTE SPITIA RE MALAKA"

    KATHISE PERIPOY DYO MHNES
    PSONISE MERIKA ROYXA
    EBGALE EISITHRIO KAI GYRISE PISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εισαι βαθεια νυχτωμενος σαν και αυτους τους μαλακες που κοροιδευουν την κοινωνια και σας ψηφισαν.
    Τα παραδειγματα τα παιρνεις από τον περιγυρο σου που βριθει απο τεμπελχαναδες αεριτζηδες τεμπελοσκυλα και κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καθε φορα που ερχονται νεα μετρα,
    βγαινουν ολοι μαζι οι καθεστωτικοι,
    συκοφαντουν,απειλουν,και βριζουν..

    τα στοιχεια τους διαψευδουν,
    αλλα οποιος εχει την οικονομικκη εξουσια,
    μπορει να λεει οσα ψεμματα θελει..

    αυτους επελεξε το 49% οσων ψηφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ασχολείσθε, ρε σεις; Κόψτε φάτσα από παιδοβούβαλο και βγάλτε συμπέρασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κύριος αυτός ζει στο κόσμο του και δεν ξέρει τα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας . Αν κατάγεταιι από εύπορη οικογένεια , λογικό είναι .
    Μπορεί άραγε να ξεχωρίσει την εντατικοποίηση από την αύξηση της παραγωγικότητας???? Η Γερμανία που έχει πολλαπλάσιους μισθούς από τους δικούς μας , είναι η απόδειξη. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα στην εργασία μου. Το 1993 όταν έγινε ρομποτοποίηση για μερικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην εταιρεία που εργάζομαι, δουλειά που χρειάζοταν 30 άτομα πρώτα να την κάνουν , μετά την ρομποτοποίση – αυτοματοποίηση χρειαζόταν μόνο 6 άτομα για 24 ώρες (3 βάρδιες) και τα προϊόντα περνούσαν 100% έλεγχο και τα σκάρτα έβγαιναν εκτός παραγωγής και δεν χρειαζόταν να γίνονται λιγότεροι δειγματοληπτικοί-καταστροφικοί έλεγχοι . Και τα προϊόντα αυτά πάνε Ευρώπη και Αμερική. Πόσοι από αυτούς που μας κυβερνησαν ή πρόκειται να μας κυβερνήσουν , έχουν έστω και λιγα πραγματικά ένσημα στη ζωή τους (όχι με μέσον) , γνωρίζουν τι είναι ανεργία , φτώχεια , εξαθλίωση , ακαλυπτες επιταγές , επιχειρηματικότητα , γεωργία , κτηνοτροφία , τουρισμός ,βιομηχανία , ναυτιλία κ.λ.π. Είναι τυχαίο τώρα που υπάρχει μεγάλη ανεργία γεμίσαμε από εθνοσωτήρες , ο λαϊκισμός έκανε και πάλι το θαύμα του. Άλλο το μπαλκόνι και άλλο το τιμόνι. Ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρευσε όταν ο κόσμος δεν είχε να φάει. Από ιδεολογίες χορτάσαμε , από τα έργα των πολιτικών μας καταστραφήκαμε.
    Ζούμε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και το Δημόσιο λειτουργεί με τα δεδομένα της εποχής του ατμού. Ουτε πλήρης μηχανογράφηση – μηχανοργάνωση , ούτε δικτύωση των δημοσίων υπηρεσιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μπαρμπαμιμικος μαζι με αλλα οννεδακια ειχαν φτιαξει εταιρεια δημοσιων σχεσεων πριν ακομα τελειωσουν τις σπουδες τους(σπουδες στην μυκονο..)
    αυτο εννοουν με εργασια..
    να πουλας τις πολιτικες σου γνωριμιες και να παιρνεις κρατικες επιδοτησεις οταν το κομμα σου εχει την εξουσια..

    τα στοιχεια για το ποιος παιρνει τι θα τα βγαλει ο σαμαρας(αχ γελασαμε παλι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι κι αν η 78χρονη κ.Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό Πολιτική; Ως πρώην πρόεδρος της Βουλής διατηρεί ακόμα το... δικό της γραφείο και μάλιστα προσλαμβάνει και υπαλλήλους. Νόμιμο. Ηθικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η 78χρονη κ.Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ πρόεδρο της δημοκρατίας παπούλια, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπουρτζούκο ξέρεις πόσο μακριά είναι η Καμπότζη με τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΧΜΕΡ;;;
    Να σας μαζέψουν ΟΛΑ τα σκατάκια, να δεις δουλειά, γ...ι και στρατ. περίπατο κι ύστερα να λες ότι δεν δουλεύουν οι ΄Ελληνες!
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν κρίνω απο την φωτογραφία βρε κερατούκλι, δεν έχεις δουλέψει ακόμα. Γι'αυτό βάλε το σκασμό που πήρε ο κ.λος σου αέρα παλιό προύστη να μην πάρει ο διάολος εσένα και τον προύστη που σε έκανε πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πονάει η αλήθεια τους κομπλεξικούς νεοέλληνες κάφρους! Ε, λοιπόν όσο περισσότερο πονάει, τόσο το καλύτερο! ΚΡΕΤΙΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση