GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου. Μια άγρια «αντιρατσιστική» θύελλα ξέσπασε από όλες τις πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές και κ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου.

Μια άγρια «αντιρατσιστική» θύελλα ξέσπασε από όλες τις πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές και κυρίως αυτές με τις «αριστερές» φορεσιές) εναντίον της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, επειδή η άμοιρη διατύπωσε, αντιγράφοντας, μάλλον, την άκρως σατιρική ατάκα:«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!
Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι επιδοτούμενοι πράκτορες του νεοταξικού φασισμού (του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ), όλοι αυτοί «ΕΘΙΓΗΣΑΝ» με το «ρατσισμό» της αθλήτριας και έπεσαν, σαν λυσσασμένες ύαινες, αλλά και με κραυγές «αντιρατσιστικής» παράκρουσης, να την κατασπαράξουν!!!
Ένα σατιρικό ανεκδοτάκι ανυψώθηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα και οδήγησε στον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Αυτή η ενορχηστρωμένη ΕΠΙΘΕΣΗ της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας, από όλες τις νεοταξικές δυνάμεις των ποικίλων «αντιρατσιστικών» δικτυώσεων, εναντίον της Παπαχρήστου, δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Αποτελεί και αυτή (η επίθεση) έναν κρίκο στην αλυσίδα των καθεστωτικών πραξικοπημάτων.
Για την πραξικοπηματική αλυσίδα διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564
Είναι ένα «αντιρατσιστικό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, με πολυεδρικούς στόχους:
α). Να συγκαλύψει, επικαλύψει και αποκρύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρατσισμό των ευρω-χουντικών καθεστωτικών δυνάμεων. Ένα θηριώδη και κτηνώδη ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…
Εδώ ζούμε τη μαλθουσιανή ΦΡΙΚΗ της άγριας και μοχθηρής λεηλασίας και καταστροφής του ελληνικού λαού, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξόντωσή του (ο φασιστικός ρατσισμός των διεθνών ληστών και δημίων σε ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ και βάρβαρη επέλαση) ΚΑΙ τα δωσίλογα ανδρείκελα, καθώς και τα επιδοτούμενα «αριστερά τάγματα» του «αντιρατσισμού, αναγάγουν σε μείζον «αντιρατσιστικό» πολιτικό ζήτημα το ανέκδοτο μιας αθλήτριας…
ΠΛΗΡΗΣ αναστροφή της πραγματικότητας: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακού, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σαν «αντιρατσισμός» και τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς», ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από λακέδες του πλανητικού φασισμού (ρατσισμού), σε φανατικούς «εχθρούς» του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός»).
Τέτοια φρενοβλάβεια «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ: Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται ανελέητα, η Ελλάδα διαλύεται συθέμελα (ρατσισμός δολοφονικής μοχθηρίας) και οι «εκτελεστές» και οι «ιμάντες» της ρατσιστικής επέλασης εναντίον του ελληνικού λαού, όλες οι πόρνες της Νέας Τάξης, ΩΡΥΟΝΤΑΙ «αντιρατσιστικά» εναντίον μιας ατομικής περίπτωσης (Παπαχρήστου) που ξεστόμισε ένα ανεκδοτάκι…
β). Έξω, όμως, από την ΑΠΑΤΗ της δόλιας αναστροφής των πραγμάτων, η «αντιρατσιστική» ψύχωση των υπαλλήλων του νεοταξικού φασισμού έχει και μια άλλη παράμετρο: Αυτή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «αντιρατσιστικής» ΦΙΜΩΣΗΣ, των πραξικοπηματικών «αντιρατσιστικών» ΔΙΩΞΕΩΝ.
Βγαίνουν πλέον από το οπλοστάσιο της Νέας Τάξης και των εκτελεστικών της οργάνων τα βαρέα όπλα εναντίον της ΟΡΓΗΣ του ελληνικού λαού που καθημερινά διογκώνεται: Τα «αντιρατσιστικά» πραξικοπήματα και διώξεις.

Το καθεστώς που κλιμακώνει την πραξικοπηματική του αυθάδεια, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια πολυεδρική πραξικοπηματική επίθεση. Μία συνιστώσα αυτής της πραξικοπηματικής επίθεσης είναι και οι «αντιρατσιστικές» ΔΙΩΞΕΙΣ…
Σε αυτό το εφιαλτικό έργο θα έχει επιπλέον στηρίγματα και την «αριστερά» ΣΥΝΟΛΙΚΑ, η οποία, για άλλη μια φορά, θα δώσει το άλλοθι και το τεκμήριο…
ΟΛΑ μελετημένα. Τα σημερινά πραξικοπήματα της πλανητικής Νέας Τάξης (ο σύγχρονος φασισμός) θα έχουν τις ευλογίες και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ενσωματωμένης «αριστεράς» και των πολύχρωμων ιερατείων της «προόδου»…
γ). Τέλος, δεν πρέπει να μα διαφύγει και τούτο: Τέτοιας πράξεις «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας και ΑΠΑΤΗΣ ρίχνουν νερό στο μύλο της «Χρυσής Αυγής»: Ενισχύουν στα μέγιστα το παρακρατικό παρακλάδι της Νέας Τάξης, του πλανητικού φασισμού.
Το παρακρατικό αυτό παρακλάδι είναι και αυτό ένα από τα γρανάζια της στρατηγικής των νεοταξικών πραξικοπημάτων που σχεδιάζονται εναντίον της Ελλάδας.
Το ενισχύουν, συνεπώς, για να παίξει το ρόλο του αύριο, πολύ σύντομα…
Μόνο που οι τεχνοκράτες της παγκόσμιας φασιστικής εξουσίας (Νέα Τάξη) δεν υπολογίζουν, ως συνήθως, σωστά. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το σύστημά τους καταρρέει τελεσίδικα και οι λαοί θα ξεχυθούν στους δρόμους (δεν θα αργήσουν). Τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τους σώσει και ΟΛΑ τα εφιαλτικά σχέδιά τους θα καταρρεύσουν και αυτά.
Η ΤΑΞΗ τους είναι κτισμένη στην άμμο…
ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574

4 σχόλια

  1. Η Βούλα, λοιπόν, έκανε μια μαλακία. Θες από αφέλεια, θες από απερισκεψία, θες ακόμα ορμώμενη από μια περίεργη πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας;

    Όπως και να το δει κανείς, η τιμωρία του αποκλεισμού δεν της αξίζει.

    Και η συγκεκριμένη τιμωρία, ήρθε μετά τις αντιδράσεις της κοινωνίας του twitter από τη μία και του πολιτικού κόσμου από την άλλη.

    Έβγαλε ανακοίνωση για παράδειγμα η ΔΗΜΑΡ, που έχει ξεπουλήσει κάθε ίχνος αριστερής φιλοσοφίας συμμετέχοντας σε μια μνημονιακή Κυβέρνηση που κατεβάζει ΜΑΤ στην Χαλυβουργία, που αποφασίζει να περικόψει για άλλη μια φορά μισθούς και συντάξεις (σ.σ. ορκιζόταν ο Αντώνης για το αντίθετο...) για να σώσει τη χαμένη της ταυτότητα και πολιτική αξιοπρέπεια και πιάστηκε από τα ξανθά μαλλιά της Βούλας.

    Και μετά από όλες τις αντιδράσεις, το μπάχαλο, τις πιέσεις της Κυβέρνησης και όλα τα παπατζηλίκια, έρχεται ο Ισίδωρος Κούβελος. Για όσους δεν θυμούνται αντιγράφω το ρεπορτάζ της “Καθημερινής” στις 3 Μαρτίου του 2012.

    “Νέα δεδομένα αναφορικά με τη δήλωση Πόθεν Εσχες του κ. Ισ. Κούβελου ανέκυψαν από την πρόσθετη έρευνα που πραγματοποίησαν τα τελευταία 24ωρα οι ορκωτοί λογιστές, κατόπιν σχετικών οδηγιών της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι παρά τις αρχικές περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του κ. Κούβελου, ο λογαριασμός του Λονδίνου στον οποίο κατέληξε το 1 εκατ. δολάρια από τη ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ δεν είναι δηλωμένος.
    «Ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός στο Λονδίνο ανοίχθηκε τον Μάρτιο του 2011 για την αγορά του πλοίου και θεώρησα ότι θα έπρεπε να δηλωθεί στη δήλωση που αφορά το οικονομικό έτος 2011» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Κούβελος, προσθέτοντας πως «δεν υπήρχε άλλωστε κανένας λόγος να μην περιλάβω χρήματα τα οποία υπήρχαν στο Πόθεν Εσχες».

    Ζητεί δε η υπόθεση να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου, όπως λέει, «να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή».


    Οπως έγινε γνωστό μετά από έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, «από τον διενεργηθέντα έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης δεν προκύπτει επαύξηση περιουσιακής κατάστασης που να μη δικαιολογείται». Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Ευ. Αργύρης είπε ότι ο επίμαχος λογαριασμός αρχικά εμφανιζόταν να έχει 12.325 λίρες Αγγλίας και τώρα, 1.142.068 δολάρια.

    Επειτα από όλα αυτά, τα μέλη της επιτροπής της Βουλής «έκριναν ότι ανακύπτει ζήτημα εφαρμογής του άρθρου 3 § 3 και 4 του νόμου 3213/2003. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις, «οι ορκωτοί λογιστές μπορούν να διατάσσουν την προσκόμιση εγγράφων και την κλήση μαρτύρων, τους οποίους εξετάζουν σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

    Και προστίθεται ότι «αν ανακύπτει περίπτωση ποινικής ευθύνης, η έκθεση αποστέλλεται στο αρμόδιο για την άσκηση δίωξης όργανο, ενώ εφόσον διαπιστωθεί ανάγκη διερεύνησης θεμάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα φορολογικής ή άλλης αρχής, η έκθεση αποστέλλεται στην αρχή αυτή».”

    Πείτε μου τώρα. Τι θεωρείται πιο σοβαρό παράπτωμα στην Ελλάδα. Να κάνεις ένα κακόγουστο αστείο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή να βγάζεις χωρίς να το δηλώσεις 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό;

    Η απάντηση είναι απλή. Ο Ισίδωρος Κούβελος παραμένει αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο, η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε.

    ΥΓ: Που να καταλάβεις από θυσίες όταν “έχεις γεννηθεί με τον κώλο στο βούτυρο”, που λέει και ένας φίλος ...


    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ..

    ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΑΣ, ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ..


    Η Ελλάδα πεθαίνει και καλά κάνει
    γιατί ΑΥΤΗ η ”Ελλάδα” έκανε τον κύκλο της θα πεθαίνει κι αν δεν πέθανε ακόμα, καλύτερα να γίνει σύντομα,γιατί αυτή η ύβρις δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ..

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ






    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεσα στις φυλακες ολοι οι γιαλαντζι πολιτικοι αναρχικοι κουραδομαγκες και απο κει στη γυαρο με εκατο αλλοδαπους για φυλακες για να δουμε αν τους υποστηριξουν τα πακιστανα οπως αυτοι.οχι αλλο φυλακές μονο εξορια και δουλεια για να φανε, οχι αλλο κοπροσκυλιασμα στην μπουζου δουλεια ρε κοπριτες του κωλου αναρχικοι δουλεια το φαει θα βγαινει με αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Παπανικολάου,σας διαβάζω καιρό και ειναι η πρώτη φορά που διαφωνώ.Παρόλο που τα πρόσωπα που απέκλεισαν την αθλήτρια είναι διάτρητα στη συνείδησή μας, όμως η μικρά, διέπραξε προσβολή, ύβρι. 'Οχι επειδή, αν διυλύσουμε τη σαχλαμαροφράση μπορεί τελικά να μην συντρέχει καν η έννοια του ρατσισμού κλπ.Το θέμα πάει παρα πέρα:Την ώρα που η χώρα βάλλεται τόσο 'αγρια, οι εκπρόσωποί της οφείλουν να είναι πιο υποψιασμένοι και προσεκτικοί από ποτέ.
    Στην εποχή του χαχαχούχα, περιμένουμε ιδίως τους φερέλπιδες νέους να κάνουν τη διαφορά.
    Κατά διαβολική σύμπτωση είχε τύχει ν ακούσω συνέντευξή της ενόψει των Ολυμπιακών και μου έμεινε αρνητικό συναίσθημα από την αβίαστη, άνετη, μα λανθασμένη- χρήση ελληνίδων λέξεων. Χάνοντας τις λέξεις χάνουμε και το νόημα που εμπεριέχουν.
    Άραγε η κοπελλιά μας τι ψάρια πιάνει από φράσεις-έννοιες "Ιδεώδες του Ολυμπισμού", νους υγιής εν σώματι υγιεί, "επιστήμη χωριζομένη αρετής, πανουργία εστί", (επιστήμη: από το επίσταμαι-γνωρίζω καλώς τι-όπως άριστο τριπλούν). Παραμονές Ολυμπιακών "χαζοβιόλιζε" άσκεφτα κ ανάλαφρα στο διαδύκτιο; Οχι δεν είχε αυτό το δικαίωμα.κι αν το είχε,υπερέβη τα εσκαμμένα (κ εσκεμμένα μπορείς να τα πείς) κι έτσι "την πάτησε" .
    Μπορεί να αποτελεί μέγα δείγμα υποκρισίας η αντίδραση της Επιτροπής αλλά αυτό είναι άλλο καπέλλο. Το παιχνίδι αυτό παίζεται έτσι. Επάνω στους αθλητές ακουμπάει όλη η Ελλάδα και εκτός από το να είναι, πρέπει και να φαίνονται τίμιοι.
    (Μάλιστα λέγεται ότι έγραφε κι άααλλα). Τα περί απολογίας κλπ δεν θα άσωζαν τίποτε. είπε τη συγγνώμη και τη γνώμη της. ΒΓΉΚΑΝ Κ ΚΆΤΙ ΜΑΜΆΔΕς ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΎΝ ΤΟ "ΠΑΙΔΊ" ,ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ κι άλλα τέτοια εκτός μέτρου.Το παιδί ψηφίζει και το κοριτσάκι κάνει διάφορα εκτός από πρωταθλητισμό Λοιπόν; Αχ ελληναριό μου. Καμμιά συναίσθηση του (συνολικού) ρόλου του αθλητή στην κορυφαία διοργάνωση.
    Εστω κι αν εχει εκτραπεί και ξεχειλώσει το όλο θέμα των Ολυμπιακών αγώνων κι έχει απομακρυνθεί παρασάγγας από το αρχαϊκό ιδεώδες, "βαστάτε κόντρα" εσείς, όσοι σας έλαχε ο ρόλος .
    "Για την Ελλάδα ρε γαμώτο" που είπε μια άλλη Βούλα (άλλων καιρών και ηθών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση