GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις των 700 ευρώ»

Δεν περιλαμβάνονται μειώσεις στις συντάξεις των 700 ευρώ στο νέο πακέτο μέτρων, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον Κόσμο του Επενδυτή ο υπουρ...

Δεν περιλαμβάνονται μειώσεις στις συντάξεις των 700 ευρώ στο νέο πακέτο μέτρων, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον Κόσμο του Επενδυτή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ωστόσο επανέλαβε ότι πλέον δεν θεωρούνται χαμηλές οι συντάξεις των 1400 ευρώ.
Ο κ. Βρούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής περιουσιακών κριτηρίων, πέρα από τα εισοδηματικά, στα προνοιακά επιδόματα, όπως και καταβολής του ΕΚΑΣ μόνο σε όσους έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας.
Σημείωσε ακόμη δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων για τους επόμενους μήνες.

3 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο, φίλε.

    Οι μαύρες λέρες που κάθισαν στα υπουργικά έδρανα, ξεχνώντας τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, θα έχουν πολύ άσχημο πολιτικό τέλος.

    Ήδη ο κόσμος είναι εξαγριωμένος από τις φορολογικές δηλώσεις, έχει φτάσει στο αμήν, είδες τι έγινε στην ύδρα με τους εφοριακούς... Η Ελλάδα θα γίνει πεδίο μάχης, μόλις ανακοινωθούν τα νέα μέτρα. Θα πέφτουν βροχή οι παραιτήσεις και οι ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω πιστευω οτι ο κοσμος εχει πολυ ανοχη και αντοχη ακομα.

    κοιτα απο τι στιγμη που οι εβραιοι ηξεραν οτι θα τους καιγανε ζωντανους και δεν ενωνοντουσαν να φανε τους γερμανους μην περιμενεις απο κανενα ελληνικο λαο να ενωθει παρολο που τηρουμενων των αναλογιων ο ελληνικος λαος ειναι σε ευνοικοτερη θεση και με πολλες εναλακτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση