GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγάνε την «μαρίδα» και δεν τολμάνε να αγγίξουν τους «μεγαλοκαρχαρίες»!

Γράφει ο Μαγια. Αναγκαία διευκρίνιση: Η φοροκλοπή και η φοροδιαφυγή αποτελούν απεχθέστατα εγκλήματα, ανεξαρτήτως από την κοινωνική και οικον...

Γράφει ο Μαγια.

Αναγκαία διευκρίνιση: Η φοροκλοπή και η φοροδιαφυγή αποτελούν απεχθέστατα εγκλήματα, ανεξαρτήτως από την κοινωνική και οικονομική θέση αυτών που τα διαπράττουν.

Η εξέγερση των Υδραίων ταβερνιάρηδων θα ήταν αδιανόητη σε ένα κράτος Δικαίου, όπου όλοι οι πολίτες θα συμμετείχαν αναλογικά στις υποχρεώσεις του. Οπου Νόμος δεν θα ήταν το …«δίκιο» της ποικιλόχρωμης συμμορίας των…εντιμότατων κλεπτοκρατών.
Ενα καθεστώς, όμως, που ληστεύει αγρίως τον λαό, ένα κράτος διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι, που επιτρέπει στους ποικιλώνυμους ληστές με τα λευκά κολάρα να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων, δεν νομιμοποιείται να αναζητά τους φοροφυγάδες μόνο στα βαναύσως ακρωτηριασμένα θύματά του.
Ενδεικτικό είναι ότι, 1 ευρώ στα 4, που παράγονται στην ελληνική οικονομία δεν φορολογείται, με την απώλεια των ετήσιων εσόδων να ανέρχεται στα12 με 15 δισεκ. ευρό!
Και αυτή η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, αρνείται να αντιληφθεί ότι εκείνοι που ευθύνονται για τα ελλείμματα, που ρήμαξαν τη χώρα, οδηγώντας την στην καταστροφή και τώρα απολαμβάνουν σκανδαλώδη έως εγκληματική ασυλία, είναι οι φοροκλέπτες και φοροδιαφεύγοντες, οι λαθρέμποροι, τα μεγαλόσχημα λαμόγια, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα, οι κουμπάροι και οι κολλητοί, όσοι υπερτιμολογούν, βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ή κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω εξωχώριων εταιριών, τα πολιτικά αρπαχτικά, οι ποικιλόχρωμοι μιζ-άκηδες της διακομματικής ρεμούλας.
Πριν από μερικές εβδομάδες πληροφορηθήκαμε ότι, 750 συμπολίτες μας είχαν σηκώσει από τις τράπεζες περίπου δύο δισεκατομμύρια ευρό και τα φυγάδευσαν στο εξωτερικό, ενώ στις φορολογικές τους δηλώσεις ήταν σχεδόν πάμφτωχοι. «Θα ελεγχθούν, θα επιληφθεί το ΣΔΟΕ και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις», ήταν η ανεπίσημη απάντηση στη δημοσιογραφική ερώτηση.
Που να τολμήσει ο τρικομματικός θίασος των ευήθων να αντιγράψει τις μεθόδους Άγγλων και Γερμανών για να συλληφθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες;

Κυνηγάνε την «μαρίδα» και δεν τολμάνε να αγγίξουν τους «μεγαλοκαρχαρίες»!

Επιμύθιον. Μην παρασύρεστε από την κουτοπόνηρη παγκάλεια ιδεοληψία.Ούτε από τις σειρήνες του καθεστώτος και τα αλαλάζοντα κύμβαλά του. Οσο δεν αναζητούνται πόροι από τους οικονομικά ισχυρούς, όσο ξεθωριάζει η αξίωση για την επιστροφή των κλεμμένων, τόσο θα συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της λιτότητας, της ανεργίας και της ύφεσης.

6 σχόλια

  1. Γνωστα και αληθη ολα αυτα αλλα και το λοιπον? Αυτοι φταινε που βρισκουν και τα κανουν ή η Αριστερα στην Ελλαδα που εχει μεινει στα χρονια του Τσε και αραδιαζει την μια μαλακια πισω απο την αλλη καταφερνοντας στο τελος απο αντιδραση απλα να δυναμωσει ακομα περισσοτερο το συστημα. Δειτε το ΣΥΡΙΖΑ λογου χαρη: 1) Μοβορικο -και καλα- ονομα (απο τα αρχικα του εννοω)! 2) Ενα μπουρδελο απο κουμουνιστικες συνιστωσες που παλευουν να συνεννοηθουν! 3) Λαικιστικη προεκλογικη ξεφτιλα με τον Γλεζο, γερο ανθρωπο, να τον κουβαλανε απο εδω και απο εκει να λεει οτι εζησε ο ανθρωπος που ΔΕΝ εχει σχεση με το καθεστημενο του σημερα. 4) Μαζεψαν τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ και ουτε κουβεντα απο κανενα τους, οι κατα τα αλλα «αδιαφθοροι» κτλ. κτλ.. Το ΚΚΕ αγριευει αν κανεις πει κουβεντα για τον Σταλιν (Ευρ. Κοινοβ. 2005) λες και ειναι κανας αγιος της εκκλησιας.

    Μαλακες. Παντου μαλακες σε αυτη την χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο οι ηλίθιοι πιστεύουν ακόμα ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ... Χαιτσικε η φοράδα στο αλώνι αν δεν έκοψαν 11 αποδείξεις !!! και πήγαν τα ΜΑΤ...Μα τα ΜΑΤ είχαν πάει και στα Ζωνιανα για το χασίσι !!! και ο κόσμος είναι γεμάτος ΚΑΙ ΤΏΡΑ, απλώς την πλήρωσε ένας φουκαράς νέος αστυνομικός ο Λαζαρίδης !!! είναι ΦΥΤΌ..

    Ακούστε μάγκες πολλά πρέπει να λύσομε σε αυτή την χώρα, μετά την Συρία θα γίνει εδώ της ΠΟΥΤΑΝΑΣ , ο κάθε δήμαρχος και ο κάθε κοινοτάρχης έχει κάνει και ένα δικό του καπετανάτο, ο κάθε πολιτευτής η πολιτικός έχει κάνει δικό του Βιλαέτι, πόλις ΚΡΆΤΗ είναι η Ελλάδα!!.. 100 οικογένειες κυβερνάνε αναδεικνύονται μέσα από λέσχες, από ομίλους , από διαφημιζόμενες φιλανθρωπίες αϊτού είμαστε και τίποτα άλλο...

    Όταν ακούω εμείς δώσαμε την δημοκρατία τρελαίνομε, πια δημοκρατία για δούλους μιλούσαν και τότε πια δημοκρατία; ψήφιζαν οι δούλοι; ακόμα και σήμερα ψηφίζουν ότι πει το ΜΕΚΑ ,Ο ΑΝΤΕΝΝΑ , ΤΟ ΣΚΑΙ, Ο ΑΛΦΑ...

    Που είναι αυτοί που ψήφισαν Ν.Δ..ΠΑΣΟΚ..ΔΥΜΑΡ; να κατεβαίνουν στον δρόμο να ζητάνε τα 18 μέτρα του ΣΑΜΑΡΑ; της κόκκινες γραμμές;;

    Που είναι τα ΧΡΥΣΆ ΠΑΙΔΙΆ; γιατί δεν πάνε να πλακώσουν τον Τομσεν; το γενικό λογιστήριο του κράτους η διεύθυνση έχει όλα τα ρευστά διαθέσιμα στην επιτροπή μόνιμου ελέγχου του προϋπολογισμού που έχει εγκατασταθεί από τις 8 Μαΐου...

    Ξεκινάμε
    1) Nευραλγικοί τομείς τους κράτους ελέγχονται από τον Χόρστ Ραιχενμπαχ και την Task Force.

    2) Το δημόσιο ταμείο και ο προυπολογισμός ελέγχονται από την μόνιμη επιτροπή επιτήρησης πρυπολογισμού από την κομισιόν.

    3) Η Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχεται από το ΔΝΤ, μόνιμη επιτροπή με τον Μπόμπ Τραά.
    τον Βενιζέλο; τον Σαμαρά; τον Κουβέλι;

    Και ο Μιχας είδε ληστές να βγαίνουν από την ΆΛΦΑ (ΤΡΑΠΕΖΑ) και έτρεξε να τους πιάσει!!!!

    Κάτσε Μιχα στο ταξί σου για να έχεις την ζωή σου!!! ξέρετε πόσοι θα μπούνε σε τράπεζες σε σούπερ μαρκετ τον χειμώνα!!!!οοουυυυυ τότε θα δείτε...ΟΙ ΚΑΜΙΚΆΖΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΝ ,,ΑΝ ΣΚΆΣΕΙ ΜΎΤΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΊ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΓΛΈΝΤΙΑ!!!.... ΑΝΤΈΧΕΤΕ ΑΚΌΜΑ ΡΕ ΠΈΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ; ΑΝΤΈΧΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πεθερός του Σηφουνάκη χρωστά στο Δημόσιο 500 εκατ. ευρώ
    21 Αυγούστου 2012 | 00:28. Πολιτική..


    Σε μια αποκάλυψη μεγατόνων προχωρά το spirospero.gr, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο μεγαλοοφειλέτης που χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ χωρίς κανένας να τον ακουμπάει είναι ο πεθερός του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη, ιδιοκτήτης του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, Νίκος Δασκαλαντωνάκης.

    Το θέμα προέκυψε από καταγγελία της νομικού και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ελίζας Βόζενμπεργκ στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 αναφερόμενη στο "πάρτι" που έχει στηθεί εις βάρος του ελληνικού λαού.

    Άραγε είναι τυχαίο ότι το υπερπολυτελές ξενοδοχείο ΑΜΙΡΑΝΤΕΣ στις Γούβες του Ηράκλειου όπου κάνουν συχνά διακοπές ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο αδελφός του, Νίκος; Είναι τυχαίο ότι ο Νίκος Παπανδρέου είναι ο λόγος που ασχολήθηκε ο Νίκος Σηφουνάκης με την πολιτική;

    Μα είναι να απορεί κανείς τελικά. Η Άντζελα Γκερέκου παραιτήθηκε επειδή ήταν σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου που χρωστούσε 5 εκατ. ευρώ. Ο Νίκος Σηφουνάκης γιατί έμενε στη θέση του την ώρα που ο πεθερός του και κατ' επέκταση και η σύζυγός του Μαρί, χρωστάνε τις μιχαλούς σε Δημόσιο και ασφαλιστικά Ταμεία;

    ΑΥΤΉ Η ΚΡΉΤΗ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ!!!!!!! ΤΎΦΛΑ ΝΑ ΈΧΕΙ Η ΣΙΚΕΛΊΑ..ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΑ, ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ, ΠΕΝΤ ΕΞΕΙ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΑΚΙΔΕΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ; ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΙΔΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΟΝΑΚΙΔΕΣ,ΣΠΩΚΟΙ, ...Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί κανείς γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. //////////////////////////////////
    Ύδρα: ΠΑΣΟΚοι καταδικασμένοι που εισέπρατταν 2 μισθούς πρωτοστάτησαν στα επεισόδια!!

    Αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου μιας νοοτροπίας ανομίας που χαρακτηρίζει ορισμένους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Αυτοί άλλωστε πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια εις βάρος των κρατικών λειτουργών που θέλησαν να εφαρμόσουν το νόμο.
    50-70 άτομα, με την καθοδήγηση και ενθάρρυνση τοπικών πολιτικών παραγόντων, περικύκλωσαν το αστυνομικό τμήμα, εμπόδισαν τη μεταφορά στον Πειραιά, με τη διαδικασία που προβλέπει το αυτόφωρο, του υπεύθυνου του καταστήματος. Μάλιστα δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, που τον συνόδευαν, αλλά και το πλήρωμα του ιπτάμενου δελφινιού.

    Όλα αυτά όμως συνδέονται με ένα ιδιότυπο καθεστώς που έχει επιβληθεί στο νησί. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωταγωνιστές και καθοδηγητές της κίνησης υπεράσπισης της ανομίας, είχαν και έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτό το καθεστώς. Σημερινοί και χθεσινοί ''άρχοντες''.

    Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μαρκαντώνης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με την απόφαση 498/2010 του Τριμελούς Πλημ/κείου Πειραιά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 μηνών για αυθαίρετες κατασκευές σε δημοτική έκταση. Καραμπινάτη υπόθεση και μείζον ηθικό ζήτημα.

    Ο ίδιος, συνελήφθη να εισπράττει παρανόμως δύο μισθούς μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ.Τσακίρη. Εισέπραττε παράνομα το μισθό του Προέδρου αλλά και αυτόν της οργανικής του θέσης στην Εθνική Τράπεζα. Καμία κύρωση δεν έχει υποστεί ακόμα, αφού ο τότε Γ.Γ της Περιφέρειας Αττικής κ.Λιακόπουλος φρόντισε να τον ρίξει στα μαλακά αν και η υπόθεση ανοίγει ξανά οσονούπω. Και βέβαια αυτό δεν εμποδίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων να συνεργάζεται...στενά με τον κ.Μαρκαντώνη.

    Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο πρώην Δήμαρχος κ.Αναστόπουλος τέθηκε σε αργία και δεν συμμετέχει πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση εις βάρος του στη Δικαιοσύνη.

    Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι το Λύκειο της Ύδρας αποτελεί τον πρωταθλητή, ανά την Επικράτεια, στον αριθμό των δυσλεκτικών μαθητών. Τις δύο τελευταίες περιόδους οι μαθητές με πιστοποιητικά δυσλεξίας, αγγίζουν το 50 τοις εκατό.....Και φυσικά δεν εξετάζονται μαζί με τα άλλα παιδιά στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

    Για την υπόθεση, διενεργείται ήδη έρευνα από τον Εισαγγελέα κ.Σακελάκο, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Κουμέντος, και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει...λάμψει δια της αδράνειάς του. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ελεγχθούν όλες οι περιπτώσεις, κατά πόσο είναι νόμιμες αλλά και να δούμε ποιοι είναι οι μαθητές που έκαναν χρήση των πιστοποιητικών δυσλεξίας. Το κυριότερο, ποια είναι η οικογενειακή τους σχέση με συγκεκριμένους πολιτικούς παράγοντες του νησιού.

    Γίνεται αντιληπτό ότι τα επεισόδια της Ύδρας, με αφορμή τις φορολογικές παραβάσεις ενός επιχειρηματία, έχουν ευρύτερο υπόβαθρο.

    Είναι ένα μήνυμα προς το Κράτος και τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας που μεταφράζεται στο «Μην τολμήσετε να έρθετε να μας ελέγξετε». Και φυσικά αυτό δεν αφορά τους επαγγελματίες και τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών που είναι νόμιμοι, αλλά αυτούς που έχουν μετατρέψει την ανομία σε ζήτημα επιβίωσης. Προσωπικής και πολιτικής.

    Υπάρχουν πολλά και πολλοί που φοβούνται γιατί προφανώς έχουν ''σκελετούς'' στις ντουλάπες τους. Τρέμουν τον έλεγχο και τη διερεύνηση υποθέσεων διαχείρισης αλλά και των «καρμπόν» αναθέσεων της μεταφοράς νερού στο νησί (Αμαρτωλή ιστορία την είχε χαρακτηρίσει ο νυν Δήμαρχος...αλλά τη συνέχισε). Μία ανάλογη έρευνα του ΣΔΟΕ σε όλους τους εμπλεκόμενους ίσως φώτιζε πολλά.

    Τα ερωτήματα όμως είναι αμείλικτα:
    Όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις, μπορούμε να καλύπτουμε την ανομία και τη φοροδιαφυγή;
    Ισχύουν οι νόμοι για όλους ή υπάρχει ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας για ορισμένους;

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/227142/ta-epeisodia-tis-ydras-kai-oi-oyres-toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπαρτιατης στο Λονδινο21 Αυγ 2012, 12:30:00 μ.μ.

    Κλασσικη Ελληναρια: κυνηγηστε καναν αλλο για να την γλιτωσουν τα δικα μας τα λαμογια.

    Εγω θελω να μαθω αν εχουν μπει μεσα ολοι αυτοι που πολιορκησαν το αστυνομικο τμημα και επιτεθηκαν σε αστυνομια, ΣΔΟΕ και πληρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση