GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δικηγόρος του Πακιστανού επιτέθηκε στους δικηγόρους της Σύρου που δεν ανέλαβαν τον δράστη...

www.eglimatikotita.gr .    Αρχίζει και γίνεται ακόμα πιο περίεργη η υπόθεση…και σύμφωνα με όσα απίστευτα είδαμε από την αστυνομία αλλά και ...


  Αρχίζει και γίνεται ακόμα πιο περίεργη η υπόθεση…και σύμφωνα με όσα απίστευτα είδαμε από την αστυνομία αλλά και μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί..καταλαβαίνει πλέον και ο πιο αδαής.. ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μια εγκληματική υπόθεση,αλλά με ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα προοδευτικών και θολοκουλτουριάρηδων , που πάνω στην υπόθεση θα παίξει τα “ρέστα του”…
Στο πρωινό του Ant1 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η συνήγορος του Πακιστανού Δράκου, Αλέκα Δήμου, που ήθελε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που αιωρούνται στην υπόθεση. Καταρχάς διευκρίνισε πως δεν είναι δικηγόρος Μυκόνου, αλλά Σύρου με κατοικία στη Μύκονο, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική σε όλους τους δικηγόρους του νησιού που αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον Πακιστανό.
Επίσης τόνισε πως δεν δέχθηκε αμοιβή δημοσίου για τις υπηρεσίες της. Στην πορεία ανέφερε πως ο “εντολέας” της δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό για τις πράξεις του και εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους, θεωρώντας πως όλος ο ντόρος γίνεται εξαιτίας της αλλοδαπής καταγωγής του ανώμαλου. Τέλος μεγάλη κουβέντα έγινε και για το θέμα της ηλικίας του, που προς το παρόν παραμένει μυστήριο.

2 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ" ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟ: ΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ

    Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 08 Αυγούστου 2012 - 10:23.

    ποσχεθήκαμε ότι θα συνεχίσουμε.

    Θα τα δούνε όλα σήμερα τα χαμίνια που αποπειράθηκαν να κοροιδέψουν την κοινή γνώμη, βάζοντας μάσκα στον θελκτικό φονιά της Πάρου που τον "απασχολούσαν" ανασφάλιστο αλλά του έδιναν "υπερωρίες".

    Πως ένας νομικός συνδέεεται με την Αμερικάνικη πρεσβεία και πως ο ίδιος άνθρωπος παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να υπερασπιστεί υπόπτους για το κότερο με την κοκαίνη.

    Στο "καρνέ" της αμαρτίας όλα τα μεγάλα και αναγνωρίσιμα ανδρείκελα των Κυκλάδων.

    Η "μαμά", ο "γιος" και τα στραβά μάτια των τοπικών αρχών.

    Πρώτη προβολή σήμερα. Κι όποιος αντέξει.

    Άλλωστε εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!

    Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras

    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ...ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY !!!

    Μιας και πλέον η Αστυνομία τον...γνωρίζει, περιμένουμε να εφαρμόσει το Νόμο για παράνομη απασχόληση παράνομου αλλοδαπού...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση