GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας και διορίστηκε ...μετακλητός στη Βουλή!

3 σχόλια



  1. ο Πετσάλνικος προσέλαβε στην Βουλή την μνηστή του ανιψιού του;

    Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των ημετέρων, κηπουρών και πάσης φύσεως ανεπάγγελτων, από τον
    κύκλο των υποτακτικών, που προσλαμβάνονται δήθεν ως «μετακλητοί», στα διακοσμητικά γραφεία των πρώην προέδρων της βουλής, μιας χρεοκοπημένης χώρας!

    Μετά τον μονοήμερο πρόεδρο Βύρωνα Πολύδωρα που ανερυθρίαστα διόρισε την κόρη του, στο γραφείο του στην Βουλή, την σκυτάλη παρέλαβε ο «άτεγκτος» υπερασπιστής του ΑΣΕΠ… Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε κάθε ΦΕΚ, εμφανίζεται να διορίζει δυο – τρεις ημετέρους στο δικό του γραφείο της Βουλής!

    Εκτός από την Βικτώρια Βραγγάλα του Θεοδώρου, τον Σμπόνια Κων/νο του Λαζάρου και την Ειρήνη Πετρίδου του Κων/νου, που προσλήφθηκαν στο γραφείο του Φ. Πετσάλνικου, με την προηγούμενη φουρνιά, στο τελευταίο ΦΕΚ 367/31-7-2012, εμφανίζεται το όνομα της Καλύβα Όλγας του Χρήστου, με πτυχίο… λυκείου,
    ως «μετακλητή» επίσης στο γραφείο του πρώην προέδρου!

    πηγή: http://www.alphafm.gr
    http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_9930.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ... ΒΡΉΚΑΝ ΦΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΑΡΑΝ !!!! ΕΜΦΥΛΊΟΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΜΟΥΓΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΟΎΓΚΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ; ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ; ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΊΣΤΕΣ ( ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΛΑΤΣΗ, ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΣΙΑ!!!)ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,,ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΕΡΤΙΘΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση