GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ καταδικάζουν το συριακό καθεστώς

Οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών οργανώσεων, των τεμενών και των ισλαμικών κέντρων καταδίκασαν σήμερα στη συνέλευσή τους στο Φολς Τσέρ...

Οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών οργανώσεων, των τεμενών και των ισλαμικών κέντρων καταδίκασαν σήμερα στη συνέλευσή τους στο Φολς Τσέρτς, κοντά στην Ουάσιγκτον, την καταστολή στη Συρία και απηύθυναν έκκληση για συλλογή χρημάτων υπέρ των αμάχων θυμάτων της σύρραξης.
Κατά τη διάρκεια μίας ημέρας αλληλεγγύης στον συριακό λαό, οι εκπρόσωπο μίας από τις μεγάλες μουσουλμανικές οργανώσεις, το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR), όπως και άλλες δώδεκα και αμερικανο-συριακές οργανώσεις, κατήγγειλαν το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ και κάλεσαν τους Αμερικανούς μουσουλμάνους να πράξουν το ίδιο.
«Αυτό που συμβαίνει στη Συρία είναι απίστευτο», τόνισε ο ιμάμης Σάκερ Ελσαγιέντ μιλώντας σε 300 πιστούς που συγκεντρώθηκαν για την προσευχή στο τέμενος Νταρ αλ Χίτζρα. «Αυτό μου θυμίζει τον Πολ Ποτ, αυτό μου θυμίζει τον Αδόλφο Χίτλερ, μου θυμίζει τα πλέον αξιοκατάκριτα πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας», πρόσθεσε.
Οι ΗΠΑ αριθμούν περίπου 2,6 εκατ. Μουσουλμάνους, σύμφωνα με την εκτίμηση του Ινστιτούτου Pew το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση