GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eτοιμάζει διάγγελμα πριν από τη ΔΕΘ ο Αντ. Σαμαράς;...

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι σχεδιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με σκοπό να εξηγήσ...

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι σχεδιάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με σκοπό να εξηγήσει τους λόγους που πάρθηκαν τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ….
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα εξηγεί ότι τα μέτρα ήταν απαραίτητα ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί τους όρους του Μνημονίου και την επιμήκυνση του προγράμματος κατά δύο χρόνια. Επίσης θα μεταφέρει το κλίμα μετά τις συναντήσεις του στο Παρίσι και στο Βερολίνο.

9 σχόλια

  1. H Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέπεμψε “SOS” για εφτά ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τους έδωσε διορία μέχρι τις 21 Αυγούστου, τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε θα αποφανθεί για το ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα και με ποιους όρους, να πάρουν μέρος σε αυτό.

    Έδωσαν στη δημοσιότητα τις ελλείψεις στους φακέλους των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν και των οποίων η τυχόν μη αδειοδότηση στις 21 Αυγούστου μπορεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!

    Οι ΠΑΕ με τις μικρές ελλείψεις

    Μικρές είναι ελλείψεις στους φακέλους των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Λεβαδειακού που δεν έχουν καταθέσει εγγυητική επιστολή και κινδυνεύουν με πρόστιμο από πέντε έως 50.000 ευρώ, αλλά ακόμη κι αν δεν διευθετήσουν την εκκρεμότητα η παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένη.

    Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Βέροια η οποία επιπρόσθετα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον προϋπολογισμό που κατέθεσε. Πάντως από τη Βέροια έγινε γνωστό ότι αργότερα εστάλη η εγγυητική επιστολή, άρα υπάρχει ανοιχτό μόνο το θέμα του προϋπολογισμού.

    Οι πέντε ΠΑΕ που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα

    Σε δύσκολη θέση βρίσκονται πέντε ΠΑΕ οι οποίες δεν έχουν φορολογική ενημερότητα και σε περίπτωση που το ποσό που οφείλουν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ κινδυνεύουν με ποινή που αρχίζει από αφαίρεση ΔΕΚΑ βαθμών και φτάνει έως τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ .

    Πρόκειται για τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιος, Άρης, ΟΦΗ που ήταν γνωστές μέχρι σήμερα αλλά και ο Πανθρακικός.

    Με εξαίρεση την ΑΕΚ ,ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες δεν έχουν καταθέσει ούτε εγγυητική επιστολή.

    Κινδυνεύουν με αποβολή Κέρκυρα και Πλατανιάς!

    Σε ποιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Κέρκυρα η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μετοχική της σύνθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχει στείλει προς έγκριση την μεταβίβαση του 30% των μετοχών σε φυσικό πρόσωπο το οποίο όμως δεν μπορεί από τα εισοδήματα που εμφανίζει να αποδείξει ότι μπορεί να αγοράσει τις μετοχές.( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΈΓΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το οποίο δυστυχώς θα έπρεπε να φέρει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στην πόρτα παραγόντων και τον ομάδων πολύ σύντομα ) Αυτή η περίπτωση χαρακτηρίζεται ως «βαρεία» και η ποινή που προβλέπεται είναι η αποβολή από όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Ο δε Πλατανιάς, δεν έχει καταθέσει ούτε καν φάκελο!!!!!!!!!!!!!

    Αδειοδότηση από την ΕΕΑ έχουν πάρει οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρ. και Skoda Ξάνθη.

    Γιατί να αρχίσει το πρωτάθλημα στην χώρα μας;

    Ποιοι είναι αυτοί που πάνε σε ομάδες ως πρόεδροι, παράγοντες; επενδύτες; δεν θα ήταν καλύτερα να περάσουν πρώτα από τον ΣΔΟΕ τα πόθεν έσχες τους και να κατατεθούν στο υπουργείο οικονομικών και εμπορίου να δούμε τι γόνατα έχουν;

    Αν αγαπάνε την ομάδα τους όπως λένε ΌΛΟΙ όμως με το ιδιώνυμο να κινδυνεύουν να τα χάσουν την περιούσια τους ΑΝ ΈΧΟΥΝ ...

    Δεν γίνεται κύριοι σε μια χώρα να κόβουν φάρμακα, υγεία, παιδεία, σύνταξης κ.ο.κ και να θέλουν κάποιοι να μην πληρώνουν ΤΊΠΟΤΑ γιατί; γιατί; δεν βάζουν τίποτα, άρα δεν έχουν να χάσουν ΤΊΠΟΤΑ..

    Μήπως όλα γίνονται για να κλέβουν κάποιοι τα λεφτά της UEFA; ονομάστε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑΔΑ να τελειώνουμε πια με όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπλοκή με την προσωρινή ενημερότητα
    Δεν συναινούν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών με τη δυνατότητα έκδοσης προσωρινής φορολογικής ενημερότητας σε ΠΑΕ με υπουργική απόφαση.

    Ισχυρίζονται ότι θα τεθούν ζητήματα συνταγματικότητας του μέτρου αν ένας φορολογούμενος πολίτης προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣΠαρασκευή 10 Αυγούστου 2012, 01:22 ( APO ENIKOS G.R)


    Μία διαβολική ευφυΐα

    Με τίτλο «Ρόμπερτ Μάντελ, η διαβολική ευφυΐα του ευρώ», δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα «Guardian» πριν από λίγο καιρό ένα περίγραμμα των απόψεων του λεγόμενου «πατέρα του ευρώ».

    Ο Μάντελ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια είναι ο θεωρητικός οδηγός για τα οικονομικά της προσφοράς, τα ρεϊγκανόμικς –ή, όπως τα αποκαλούσε ο Τζορτζ Μπους, τα «βουντού οικονομικά»–, τη μαγική πίστη στα γιατροσόφια της ελεύθερης αγοράς που ενέπνευσαν και τις πολιτικές της Μάργκαρετ Θάτσερ.

    Ο Μάντελ υποστήριζε πως λόγω των εργατικών νόμων και του πλαισίου κοινωνικής προστασίας ήταν πολύ δύσκολο να απολύσεις εργάτες στην Ευρώπη.

    Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα την προσέφερε το ευρώ. Το ευρώ θα έκανε τη δουλειά του όταν οι κρίσεις θα έπλητταν τις οικονομίες, εξηγούσε ο Μάντελ.

    Αφαιρώντας τον έλεγχο του νομίσματος από τις κυβερνήσεις, οι αντιπαθείς, ασήμαντοι, εκλεγμένοι αξιωματούχοι, όπως τους χαρακτήριζε, δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κεϊνσιανές νομισματικές και δημοσιονομικές πολιτικές για να βγάλουν μια χώρα από την ύφεση.

    «Το ευρώ τοποθετεί τη νομισματική πολιτική πέραν της εμβέλειας των πολιτικών», έλεγε. «Και χωρίς δημοσιονομική πολιτική, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι χώρες θέσεις εργασίας είναι μέσω της ανταγωνιστικής μείωσης των κανονισμών για τις επιχειρήσεις».

    Αναφερόταν στους εργασιακούς νόμους, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και βεβαίως στους φόρους.

    Ολα αυτά θα σαρώνονταν με το ευρώ. Η δημοκρατία δεν θα μπορούσε να παρεμβαίνει στην αγορά.


    Το υπονοούμενο

    Kι όταν η δημοκρατία δεν μπορεί να παρέμβει στην αγορά, την εξουσία την έχουν εκείνοι που κατευθύνουν τις αγορές.

    Τραπεζίτες και τοκογλύφοι. Για τον Μάντελ, το ευρώ δεν αποσκοπούσε στο να καταστήσει την Ευρώπη μια ισχυρή, ενοποιημένη οικονομική μονάδα.

    Είχε σκοπό να καθιερώσει την υποχρεωτική νομισματική πειθαρχία που θα επέβαλε τη δημοσιονομική πειθαρχία και στους πολιτικούς.

    Και όταν θα εμφανίζονταν οι οικονομικές κρίσεις, οι αφοπλισμένες οικονομικά χώρες δεν θα μπορούσαν να κάνουν πολλά, εκτός από το να καταργήσουν εξ ολοκλήρου τις κρατικές ρυθμίσεις, να ιδιωτικοποιήσουν τις δημόσιες επιχειρήσεις μαζικά, να μειώσουν τους φόρους και να στείλουν το ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος στα αζήτητα.

    Ετσι μας φλομώνουν με τις «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», που στην ουσία είναι σχέδια συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων, και υποστηρίζουν ότι η «εσωτερική υποτίμηση» σε κάθε χώρα θα τις κάνει όλες πιο ανταγωνιστικές.

    Αυτό, όμως, που κάνει είναι να φέρνει μία ανθρωπιστική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυβέρνηση των τρισ-ηλίθιων αποφάσισε να δεχτεί με σηκωμένα τα χέρια το πακέτο των 11.5 δις plus, πιστεύοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να θέσει το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης...

    Και με την ύφεση τι γίνεται ρε τουβλόμυαλοι;

    Ρε πουλημενοκομανέτση εσύ δεν είσαι εκείνος που μας έλεγες και μας ξανάλεγες για...
    το αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ θανάτου;

    «Μεγαλύτερη ύφεση σημαίνει λιγότερα έσοδα, περισσότερα λουκέτα και εκτίναξη της ανεργίας κλπ...»

    Άρα με την ύφεση στο Θεό για να κλείσει ο προϋπολογισμός του 2013 θα χρειαστούν «πρόσθετα μέτρα» και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    Την ψυχή μας θέλετε να πάρετε ρε προδοτοτσόγλανοι;

    Μπορεί να το θέλετε εντέλει σαν τρελοί αρχιρουφιάνοι, αλλά δε θα τα καταφέρετε...

    Σύντομα σας βλέπω κρεμασμένους ανάποδα στο σύνταγμα να σας τρώνε οι σφήκες και οι μύγες... Και να εύχεστε αυτό να είναι το τέλος σας, για υπάρχουν και χειρότερα...

    Χάρρυ Κλυνν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθίστε κοθώνια να ακούσετε πάλι υποσχέσεις και μαλακίες!
    Διάγγελμα λέει, που κανείς δεν ρωτάει και δεν είναι υποχρεομένος να απαντήσει.
    Αν μπορούσα να τους πλησιάσω και να τους φτύσω, θα το έκανα κι ας πήγαινα φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣΤΟΡΑ .

    Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ .

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντι να το διαβασει αυτος ας το κανει
    ο ταρανδος με την κρεατοελια που
    τσιριζει στα καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν περικόψει τα ειδικά τότε καλύτερα να μην πατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα αυτό μου μυρίζει Χούντα!!! Ακούς εκεί διά;γγελμα.
    ο ελληνικός κόσμος πεινά και αυτός τον χαβά του. Άκου διάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση