GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρωνική ΦΩΤΟ από Financial Times Deutschland: Ο λογαριασμός της ταβέρνας στην Ελλάδα!

Προκλήσεων... συνέχεια από την γερμανική έκδοση των "Financial Times", η οποία αναφέρεται στην Ελλάδα με μία φωτογραφία όπου δε...

Προκλήσεων... συνέχεια από την γερμανική έκδοση των "Financial Times", η οποία αναφέρεται στην Ελλάδα με μία φωτογραφία όπου δείχνει έναν τιμοκατάλογο δίπλα σε ένα ούζο και στον οποίο αναγράφονται τα εξής...
Ταβέρνα
Πιάτο «Έξοδος» για τη Γερμανία
Λογαριασμός
Πρώτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα 16,4 δις
Δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα 18,9 δις
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 61,0 δις
Σύνολο 96,3 δις
Πιάτο «Έξοδος» για την Ευρωζώνη
Λογαριασμός
Πρώτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα 73,0 δις
Δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα 66,3 δις
Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 209,7 δις
Σύνολο 349,0 δις
Στη λεζάντα αναφέρεται: "Παρακαλώ, το λογαριασμό! Πολλοί Γερμανοί σκέφτονταν ήδη ότι η διάσωση του ευρώ θα είναι ακριβή. Σε περίπτωση που βγει η Ελλάδα (από το ευρώ), θα παρουσιαστεί αυτός ο λογαριασμός"!

1 σχόλιο

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση