GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λουκέτο» σε 13 κέντρα νεοσυλλέκτων

«Λουκέτο» μπαίνει σε 13 κέντρα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ αυτών και το «Κανελλόπουλος» του Πολεμικού Ναυτικού . ...


«Λουκέτο» μπαίνει σε 13 κέντρα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ αυτών και το «Κανελλόπουλος» του Πολεμικού Ναυτικού.
Οι ναύτες, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, θα κατατάσσονται στην Τρίπολη μαζί με τους σμηνίτες αλλά και τους στρατιώτες, καθώς το κέντρο του Στρατού στην πόλη κλείνει.

1 σχόλιο

  1. Δεν νομίζω ότι αποτελεί σημαντική είδηση το κλείσιμο των κέντρων των νεοσυλλέκτων, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι θα κλείσουν κάποια ταχυφαγεία καποια ξενοδοχεία καποια μπουρδέλα και γενικά θα επέλθει οικονομική καθίζηση στη περιοχή.

    ΝΟΜΙΖΩ οτι σημαντικό θα ήταν ο Πανος Παναγιωτόπουλος να σκεφτότανε και λίγο πως θα μαζέψει κάποιο χρήμα απο όσους δεν θέλουν να πάνε στο στρατό για διάφορους λόγους αλλά και από όσους δήθεν πάνε φοράνε μια μέρα την στολή βγάζουν φωτογραφίες και εξαφανίζονται και ξέρουμε πολλούς π.χ Ποδοσφαιριστές, αθλητές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, πολιτικοί, επώνυμοι γιοι και πολλοί άλλοι αν όλοι αυτοί πλήρωναν καθώς και όσοι ειναι κάποιας ηλικίας π.χ μεγαλύτεροι απο 28 και τους έρχετε δυσκολο να ακουουν βλακείες απο κάποιον καραβανά περί ηθικής κλπ να πληρώνουν τους αντίστοιχους μήνες και ο Πάνος με τα λεφτά αυτά να παίρνει αλλους που θέλουν να δουλέξουν έστω και σαν εποχιακοί στρατιώτες με 800 ευρώ που είναι η εξαγορά του μήνα της στρατιωτικής Θητείας αν τα έδινε σε κάποιους ανέργους για να ξαναυπηρετήσουν ΤΟΥΜΠΕΣ θα εκαναν και θα σου ΦΙΛΟΥΣΑΝ το χέρι και θα εξασφάλιζες και την αιώνια επανεκλογή σου ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση