GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

29χρονο ΟΝΝΕΔίτη διόρισε διοικητή Νοσοκομείου (στο Αγρίνιο) ο Σαλμάς...

Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη. Απίστευτο κι όμως γεγονός! Την ώρα που γίνεται της κακομοίρας στο χώρο της Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγεία...

Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη.

Απίστευτο κι όμως γεγονός! Την ώρα που γίνεται της κακομοίρας στο χώρο της Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς (που εκλέγεται βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία) τοποθετεί, σύμφωνα με πληροφορίες, νέο διοικητή στο Νοσοκομείο Αγρινίου έναν 29χρονο ΟΝΝΕΔίτη...
Πρόκειται για τον Λάμπρο Δημητρογιάννη, ψυχολόγο, που έχει διατελέσει πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νίας, είναι γιος του Δημήτρη Δημητρογιάννη, μηχανικού π. Προέδρου Συνδέσμου Εργοληπτών Αγρινίου δημοσίων έργων και ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαναστασίου το 2010.
Για να γίνει μάλιστα η τοποθέτηση του 29χρονου (που ίσως είναι και νεότερος από κάθε εργαζόμενο στο Νοσοκομείο!) ο κ. Σαλμάς προχώρησε στην εσπευσμένη απομάκρυνση του μέχρι τώρα διοικητή Γιώργου Κραμποκούκη με τον οποίο είχε συγκρουστεί πριν από μερικές ημέρες. Δεν περίμενε καν τη ρύθμιση με την οποία θα είναι δυνατή η αντικατάσταση των διοικήσεων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας...
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη και περιοδεία του κ. Σαλμά στην περιοχή, μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε επεισόδιο που ανάγκασε τον διοικητή σε αποχώρηση και επιστροφή στο Αγρίνιο. Ο αναπληρωτής υπουργός φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του κ. Κραμποκούκη μάλιστα με αφορμή την μεταφορά αγροτικού γιατρού από τα Παλιάμπελα Βόνιτσας στο Αγρίνιο για μια εφημερία την εβδομάδα. Σε επαφή του τοπικου www.agrinionews.gr, ο κ. Κραμποκούκης δήλωσε μάλιστα εκείνη την ημέρα ότι δεν παραιτείται και αν θέλει ο κ. Σαλμάς να τον «παραιτήσει». «Οι εφημερίες δεν βγαίνουν διαφορετικά και δεν θεωρώ ότι υπάρχει λάθος. Για το αν ξέρω τα ιατρεία και το αν έχω προσφέρει το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει, αυτό που δεν κάνω είναι δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς. Δεν με διόρισε ο κ. Σαλμάς έχω συμβόλαιο δυο χρόνων και το τιμώ» δήλωσε ο κ. Κραμποκούκης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή επίι κυβερνήσεως Παπανδρέου από τον τότε υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

27 σχόλια

  1. Γιατί τι περίμενες απο τους Σαλμάδες; Μια θέση στο Γουδι παραπάνω όμως γι' αυτόν δε νομίζω ότι είναι κόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΠΕΥΘΥΝΟΙ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΗ Ο ΒΑΙΝΕΙΖΕΛΟΣ ΚΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΟΡΟΥΝΤΕ ΣΙΝΕΙΠΕΦΘΗΝΟΙ?ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΥΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8 ΚΑΙ 12 ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει κέρδος αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου μαζί με τα υπερκέρδη σε παντός είδους ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα που πάνε σε νοσοκομεία, κλινικές κλπ, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει!!!!!

    Άθλιοι και πανάθλιοι αν μειώσετε τα κέρδη αυτά στο δέκα τοις εκατό που είναι ένα λογικό κέρδος αν σκεφτεί κανείς τον τζίρο, θα χάσουν τα υπερκέρδη τους δέκα χιλιάδες μαγαζιά και παραμάγαζα και θα ανασάνουν 9.990.000 ΈΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
    Δεν τους σκέφτεστε? ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?
    Άθλιοι, οι έμποροι του φαρμάκου, οι φαρμακοποιοί και οι έμποροι ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμων, σας δουλεύουν ψιλό γαζί και σας αξίζει τέτοιοι που είσαστε, εκβιάζοντας με απεργίες και μη χορήγηση φαρμάκων εκείνοι που έκαναν να πληρωθούν και δυο και τρία χρόνια!
    ( Τώρα έχουν χαλάσει τον κόσμο για καθυστέρηση δυο και τριών μηνών) Γιατί κέρδιζαν και κερδίζουν τόσα πολλά που για αυτή την καθυστέρηση δεν τους καιγότανε καρφί!!! Γιατί διαμαρτύρονται τώρα? Γιατί τα γενόσημα φάρμακα είναι πιο φτηνά και έτσι δεν κερδίζουν τόσα όσα κέρδιζαν, γιατί άλλο κέρδος είναι τριάντα πέντε τα εκατό, ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ευρώ, και άλλο είναι στα ΣΑΡΑΝΤΑ! Και αυτό θέλουν βασικά με τους όποιους επίορκους γιατρούς, να μην προχωρήσει το γενόσημο φάρμακο, γιατί χάνουν λεφτά!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!! ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
    ( μήπως τα έχετε κάνει πλακάκια που λέει και ο λαός? ) Φωνάζουν αυτοί… εσείς οι κολλητοί τους τα δίνετε…. Πως?.. και η εξαθλίωση πάει σύννεφο! Όχι που θα σήκωνε κεφάλι ο λαός…..
    Η Αγγλία με την τεράστια παραγωγή πρωτοτύπων φαρμάκων, στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ, 90/100 Γ Ε Ν Ο Σ Η Μ Α !!!
    Όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου, μηχανήματα, αναλώσιμα να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ αρέσει, και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?
    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!
    Γιατί όποιος έχει το καθήκον να τους πιάσει και δεν το κάνει είναι 70/100 ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 30/100 ΑΝΙΚΑΝΟΣ!
    Σήμερα ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε ότι ο ΕΟΠΥ χρωστά 1.500.000.000 ευρώ
    και τα καμάρια μας βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό β! από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά εξακολουθούν και παίζουν το παιχνίδι ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ, ο εξόφθαλμος συνεχιστής του ΠΑ$$ΟΚ...

    Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν διαπλεκόμενο, ενώ εκείνοι εκτός συστήματος.
    Ότι είναι πραγματικά αριστεροί, ενώ το το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι νεοφιλελεύθερο.

    Ότι ξαφνικά φύτρωσαν στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι που πριν δεν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ
    (τι ψήφιζαν δε μας είπαν...), ότι τυχαία τα πρώην "πράσινα" στελέχη πήγαν όλα εκεί.
    Πάνω στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με όλα αυτά, πάντα κάτι συμβαίνει και εκτίθενται.

    Με τελευταίο χρονικά περιστατικό, την....παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και στενής συνεργάτιδας του Βαγγέλη Βενιζέλου, Σοφίας Γιαννακά, στην προχθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Νίκαια.

    Και όλα αυτά την ώρα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση εορτασμού για την 38η επέτειο του (τέως;) κόμματος της.
    Κι αυτό τυχαίο θα ήταν... OXI βέβαια.

    ΠΑ$$ΟΚ = £ύριζα = Παρίζα με οόκληρα κομμάτια γουρουνιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ......ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί κρύβουν το cd της φοροδιαφυγής.

    Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ σε συνάντηση που ειχε με τον Ειδικο Γραμματεα του ΣΔΟΕ Στελιο Στασινοπουλο ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του CD που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ με τα ονόματα των προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, καθώς και για τη διαδικασία ελέγχου και διασταυρώσεων όλων των συναλλαγών. Σύμφωνα με την ενημέρωση το CD περιέχει 54.000 ονόματα με εμβάσματα συνολικά άνω των 20 δις ευρώ.

    Τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα.

    Υπήρξε, επίσης, εκτενής ενημέρωση για σοβαρότατα ζητήματα φοροδιαφυγής, όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών και άλλων προϊόντων, εξωχώριων εταιριών (Off shore), σκαφών αναψυχής, επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

    Η αντιπροσωπία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούνταν από τους Νίκο Τσούκαλη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τον Σάκη Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    Τα συγγενικά ρουσφέτια δεν έχουν τέλος..

    Μπορεί ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς να είπε ότι οι αξιωματούχοι της Βουλής και Κυβέρνησης απαγορεύεται να διορίζουν συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά προφανώς δεν ακούει κανείς.

    Η υποψήφια βουλευτής Κεφαλλήνιας της ΝΔ κ. Σοφία Λουκέρη, οδοντίατρος, διορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύνηθες το φαινόμενο θα μου πείτε να διορίζονται σε καλές θέσεις οι αποτυχημένοι πολιτευτές.

    Δεν είναι μόνο, αυτό όμως.
    Η κ. Λουκέρη διόρισε και τον αδελφό της κ. Διονύση Λουκέρη, Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ.). Για την ακρίβεια πρόκειται για «απόσπαση», αφού ο κ. Λούκερης υπηρετούσε ως σύμβουλος Β στο υπουργείο Παιδείας.
    Για τον διορισμό του αδελφού της υποψήφιας της ΝΔ υπογράφουν τρείς υπουργοί: Οι Α. Μανιτάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανασύσταση του κομματικού κράτους της Ε.Ρ.Ε , της Ν.Δ, της Δεξιάς γενικώς σε κάθε μορφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ESY POU EISAI STO GNA EISAI H ADERFH TOU ;TORA FERATAI TON FILO SAS OK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εργαζόμενη του ΓΝΑ (10.51)ξέρουμε
    τη σχέση σου με τον Σαλμά!
    Ο Κραμποκούκης είναι τεχνοκράτης με 10 κιλά βαρίδια, κι αν σ' άφηνε να κάνεις τις λαμογιές σου, τώρα δε θα τα έλεγες αυτά. Άντε βρε σούργελο της λοβιτούρας! Που θα μιλήσεις για τον Κραμποκούκη μ' ένα στρέμμα Βιογραφικό κι είκοσι χρόνια προϊστάμενο σε γενικές Διευθύνσεις των μεγαλύτερων ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η' ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσοι έχουμε σκοπό να αυτοκτονήσουμε ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΙΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ - ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ. Ετσι μόνο μπορεί να ξεβρομίσει ο τόπος.

    Καθίκι Σαλμά τα φάρμακά μας γαμώ τη παναγία σου γαμώ το χριστό σου θα σε πετύχω ρε πούστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. λοιπον ο κραμποκουκης ηταν ο καλυτερος μια μερα με γαμησε μεσα στο χειρουργειο και τα ειδα ολα εκτος των τεραστειων φυσικων προσοντων που σε κανουν να τρελενεσαι εχει και αυτη την αυτοκινηταρα δεν χορταινα γαμησι στα πισω καθισματα και βολτες εκεινο τον καιρο.παρακληση να τον φερετε πισω.η παρθενοπιπιτσα του τον περιμενει ετσι με φωναζε ο ατιμουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αν δεν κανω λαθος υπήρξε συσκεψη τρικομματική να μην αλλάξουν οι διοικητές,,Οσαλμάς τους γράφει όλους στα αρχ... του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 29 ΧΡΟΝΩΝ?ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 36 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΡΓΑΟΕΝΟΥΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΡΓΑΟΕΝΟΥΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. OΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΡΓΑΟΕΝΟΥΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση