GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε (επιτέλους) ένταλμα σύλληψης του Καρούζου...

Επρεπε να προηγηθούν οι αποκαλύψεις για να βγει ένταλμα σύλληψης του Γιάννη Καρούζου,  κουμπάρου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που όπως αποκάλυψ...

Επρεπε να προηγηθούν οι αποκαλύψεις για να βγει ένταλμα σύλληψης του Γιάννη Καρούζου,  κουμπάρου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που όπως αποκάλυψε πρώτο το Press-gr είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης από τον Οκτώβριο του 2011!
Παρότι όμως επρόκειτο για δικαστική απόφαση χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα, ο κ. Καρούζος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Η απόφαση έφτασε καθαρογραμμένη στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012, οπότε και βγήκε το ένταλμα σύλληψής του, το οποίο έχει διαβιβαστεί σε όλες τις αρχές και τις πύλες εξόδου.

2 σχόλια

  1. Για να δουμε ομως θα συλληφθει?

    Και αμα συλληφθει θα μεινει μεσα?

    Αντε να δουμε μετα και το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνστνατινου παραμετα..

    Αντε κουνηθειτε ρεεε..

    Εχουν χρεωκοπησει την χωρα τα τομαρια και ειναι ακομα ελευθερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκδικάστηκε η έφεση? κι αν ναι πότε? γιατί έπρεπε να περάσει ένας χρόνος, για το "η τυχόν", έγινε μετά ένα σχεδόν χρόνο εκ των υστέρων, "ένταλμα" σύλληψης?

    Τελικά μήπως είναι πόλεμος νεύρων εν όψη συμψηφισμού σκανδάλων? όπως το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας όπου ο εκπρόσωπος της Μονής μέμφεται τα των ΗΘΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ των εκπροσώπων των κομμάτων, αλλά και άλλων που δρουν στο παρασκήνιο, και συνδράμουν μάλλον ΕΞ ιδίου συμφέροντος καθώς λέει (βλ. σημείο 4,12"-4,30") ".. η ανακίνηση αυτής της υπόθεσης εξυπηρετεί οπωσδήποτε συγκεκριμένους κύκλους που χρειάζονται συμψηφισμούς σκανδάλων .." κα τους εξόρκισε στον ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ της σιωπής τους.

    Ο δε εισαγγελέας ΔΕΝ ερευνά το μέρος της εισαγγελικής εντολής έρευνας του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ, μέχρι κι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου που έκανε το σκάνδαλο γνωστό στο Πανελλήνιο, δεν άκουσα να το φέρνει στη Βουλή ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για τις του παρωπίδες ΝΟΜΟΘΕΤΗ προς το βραχίονα της εκτελεστικής του εξουσίας αυτόν της Δικαιοσύνης, και της απόδοσης του Δίκαιου της Εκκλησίας του Δήμου για το ευνομούμενο της πολιτείας της, πάνω στο πνεύμα του ΝΟΜΟΘΕΤΗ που εκπορεύεται από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση