GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποιοι θα διδάσκουν στη σχολή Δημοσιογραφίας του Γ. Καρατζαφέρη

Ξεκινά η ακαδημαϊκή χρονιά και στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου οι σπουδαστές μπορούν να αποφοιτ...

Ξεκινά η ακαδημαϊκή χρονιά και στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου οι σπουδαστές μπορούν να αποφοιτήσουν με πτυχίο από το London School of Journalism και με άλλους σημαντικούς τίτλους σπουδών...
Ο βουλευτής, θα επιστρέψει στα... φοιτητικά έδρανα, για να διδάξει στους σπουδαστές της σχολής του, ρητορική και δημοσιογραφία.
Στο team των καθηγητών έχουν ήδη ενταχθεί οι δημοσιογράφοι : Χάρης Καλούδης (Διευθυντής της Σχολής), Σπύρος Καρατζαφέρης, Χάρης Μπότσαρης, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Σπύρος Χατζάρας, ενώ θα διδάσκει κάποιες ώρες την εβδομάδα και ο Δήμος Βερύκιος. Η καθηγήτρια Τζένη Καλλέργη θα διδάσκει ιστορία θεάτρου και ορθοφωνίας, ενώ μαθήματα θα παραδίδει και η κα. Βαρβιτσιώτη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Μπεκατώρου, ένα κορίτσι που έχει συγγενική σχέση πια, όπως λέει και η ίδια, με την οικογένεια Καρατζαφέρη. Η Μαρία θα διδάσκει τηλεπαρουσίαση για κάποιες ώρες τον μήνα. Η παρουσιάστρια έκανε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και έτσι από τις 15 Οκτωβρίου θα μπει στις αίθουσες διδασκαλίας για να μοιραστεί την μεγάλη εμπειρία της στο ζωντανό πρόγραμμα με όλους όσοι επιλέξουν τη σχολή.

Πληροφορίες: fthis

5 σχόλια

  1. Βοϊδοσχολή για βοδια
    Πιο μαλακισμένο θα πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΆ ΕΛΛΗΝΑ... ΑΥΤΟΊ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ , ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ,ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...

    Λίγο μετά σημειώνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη και έρευνα για “32 υποθέσεις πολιτικών προσώπων”.

    Η διακομματική επιτροπή της Βουλής, ανάμεσά σε αυτούς και τρεις ανώτατοι δικαστές, κατάρτισε την λίστα με τα ονόματα, περίπου 30 στον αριθμό, όλοι τους βουλευτές ή υπεύθυνοι οικονομικών των κομμάτων.

    Όλων τους οι λογαριασμοί και τα πόθεν έσχες (των προηγούμενων χρόνων) ερευνήθηκαν αναλυτικά από ορκωτούς λογιστές και κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων.

    Σύμφωνα, με το Πρώτο Θέμα, σε μόνο τέσσερις περιπτώσεις η υπόθεση στάλθηκε στην Εισαγγελία.

    Μία από αυτές τη γνωρίζουμε όλοι, πρόκειται για το θέμα που ανέκυψε με τον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος φέρεται να μην είχε δηλώσει μεταφορά ενός εκατ. δολαρίων στο Λονδίνο.

    Επίσης εστάλησαν στη Δικαιοσύνη υποθέσεις που αφορούσαν στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλο, τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Σ. Λιβανό αλλά και το συνεργαζόμενο με το ΚΚΕ πρώην ευρωβουλευτή Κ. Δρούτσα.

    Για άλλους δεν υπήρξε συνέχεια, όπως για το Γ. Ιωαννίδη ο οποίος είχε δηλώσει μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, αλλά και τις συζύγους των Γ. Αλογοσκούφη, Θοδωρή Ρουσόπουλου.

    Ακόμη, δεν υπήρξε συνέχεια για το βουλευτή των ΑΝΕΞ, Π. Μελά και της ΝΔ, Φ. Πατριανάκου.

    Εκροές χρημάτων προς το εξωτερικό υπήρξαν ακόμα, αλλά δικαιολογημένες, μέσω πόθεν έσχες, από τη σύζυγο του Σ. Βαλυράκη και τη σύζυγο του Γ. Ορφανού και τους πρώην βουλευτές Γ. Τρυφωνίδη και Μ. Μαυρομμάτη.

    Την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο εξωτερικό επικαλέστηκαν ο σύζυγος της πρώην βουλευτού, Β. Μπουζάλη και η σύζυγος του Ν. Σηφουνάκη.

    Η πρώην ευρωβουλευτής Σ. Ράπτη, ο νυν Άκης Γεροντόπουλος, η επίσης πρώην βουλευτής Ε. Βόζενμπεργκ, η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη και ο Α. Κράτσας εξήγησαν επίσης΄πως μετέφεραν χρήματα για κάλυψη δανείων.

    Τέλος δεν αξιολογήθηκε ως “σοβαρή”, και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια, η υπόθεση της Ε. Κουντουρά και των πρώην βουλευτών, Δ. Πιπεργιά, Σ. Ματζαπετάκη και Ν. Κόρτσαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΥΓΕ. ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ;

    (ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση