GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο απίστευτο κατάντημα Μεϊμαράκη: Ζήτησε από τον Πρ. Παυλόπουλο να του γλείψει τον π... και τα αρχ...(!!!)

Νέες, πιο απίστευτες, εκφράσεις εκστόμισε πριν από λίγο στη Βουλή ο (πρόεδρος της!) Βαγγέλης Μεϊμαράκη κατά του  Προκόπη Παυλόπουλου θεω...

Νέες, πιο απίστευτες, εκφράσεις εκστόμισε πριν από λίγο στη Βουλή ο (πρόεδρος της!) Βαγγέλης Μεϊμαράκη κατά του  Προκόπη Παυλόπουλου θεωρώντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ βγήκε το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για να τον "γλείψει".
Ο κ. Μειμαράκης που τον είχε ακούσει,  φώναξε τον βουλευτή να καθίσει δίπλα του την ώρα της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας.
Σύμφωνα με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αυτό που ακούστηκε ήταν το εξής:
 "Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου. Βγήκες να του γλείψεις τα αρχ... ε; Να του γλείψεις τον π...., ρε; Αμα θες έλα να γλείψεις τα δικά μου, γλείψε ρε τον δικό μου π....  που είναι πιο ωραίος!"
 Σύμφωνα με βουλευτές που ήταν στα διπλανά έδρανα ο κ. Παυλόπουλος είχε γίνει  άσπρος σαν το πανί χωρίς  να  μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.
Λίγο αργότερα, κουβεντιάζοντας με δημοσιογράφους ο Πρ. Παυλόπουλος, για να μην γίνει και ο ίδιος ρεζίλι που ανέχτηκε όλη αυτή τη συμπεριφορά, έδωσε άλλη εκδοχή στο διάλογο 
 MEΪΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πού το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;
 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;
 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ:Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου , άρα δεν με αφορά.

Σημειώνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το Press-gr, ο κ. Παυλόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον κ. Μεϊμαράκη εφόσον εκείνος υποχρεωθεί τελικά σε παραίτηση από πρόεδρος της Βουλής.

24 σχόλια

  1. Ο Μειμαρακης ειναι "πολυ σκληρος' για να ..πεθανει.

    Νομιζω αυτο το τοσο σαφες ,ΕΠΡΕΠΕ να το καταλαβουν και να το χωνεψουν και
    1. το χαζοχαρουμενο ηλιθιο "χατζηνικολαου" και οι συμμοριες που το σιγονταρουν..

    Και
    2. ο γκαμπουρης "καρα-τζαφερ" με το πουστογλου πρωην διοικητη της ΕΥΠ και βουλευτη του αλητη καρατζαφερ που κατα πασαν πιθανοτητα "αποκαλυψαν" το ..σκανδαλο!!..

    Απλο ειναι ,δεν εινα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "παπαδημουλης" δεν μου φαινεται και πολυ "φανατικος"..

    Θα μου πεις στο συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων χωρουν ΟΛΑ τα σκουπιδια!!

    Αλλα λεω,λεω ειπα, μηπως ενα 60% στην Χρυση Αυγη θα ηταν μια τελεια λυση να "ξεβρωμισουμε απο την κοπρο του Αυγεια"??

    Λεω μηπως..

    Και μην μου πειτε οτι το συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων ειναι .."κομμα"(!!!) που θα πρεπει να πληρωνω ΚΑΙ ΕΓΩ ο φορολογουμενος!! ε??
    Μην μου πειτε ,μην σας γαμισω μπινεδες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τυπας προερχεται απο τους λεγομενους ρειντζερς, πολιτικη οργανωση του δεξιου περιθωριου. εκει συνελληνες αναπτυχθηκαν και εκπαιδευτικαν τα πολιτικα βλασταρια.
    Ωστοσο, πιστευω οτι δεν τρεχει τιποτα με τον τυπα, εχει φαει οσα εχουν αρπαξει και οι υπολιποι, παρολα αυτα θα περιμενω τι δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεροντα Τζων, τσουζει ε! κρατα λιγο τα νευρα και την ψυχραιμια σου καλε μου δεξιουλη γιατι και αυτος που βριζεις της ιδιας ιδεολογιας ειναι και μαλιστα αγυριστο κεφαλι. Και ξερεις ο εμφυλιος ειναι ο χειροτερος πολεμος και εχει περισσοτερα θυματα. Δεν ξερω τι συμβαινει, δεν πιστευω αλλα ουτε απορριπτω τιποτα μεχρι να δω το τελος αλλα σε καθε περιπτωση.. καλα ξεμπερδεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Σεπ 2012 3:12:00 μ.μ.
    Νεοδημοκρατικό βολεμένο λαμόγιο, σου πονάει εεε!!! παλιομαλάκα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η νέα κυβέρνηση και ετοιμάσου άμυαλη αμοιβάδα να τον φας στη μάπα για πολύ καιρό, μόλις καταρρεύσει η κυβέρνηση του Αντωνάκη του "Κωλοτούμπα" με τα ΖΑΠΠΕΙΑ του κώλου.
    Και που είσαι για να αισθανθείς καλύτερα άντε να φας την φασουλάδα σου και μετά μην ξεχάσεις να μας κλάσεις τα αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτησε από τον Πρ. Παυλόπουλο να του γλείψει τον π... και τα αρχ...(!!!)

    Έχει; Μάλλον όχι. Διότι αν είχε θα είχε ήδη προκαλέσει τον Χατζήνικ να αποκαλύψει τους λογαριασμούς που κάνει μαγκού, για ώρα ανάγκης...
    Γκέγκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 27 Σεπ 2012 4:16:00 μ.μ.

    7 Σεπ 2012 4:35:00 μ.μ.

    ++
    Πουστηδες οι πουστηδες του συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων??

    Για εσας υπαρχει εχξτρα περιποιηση τζογλιανια καθικια ανθρωποειδη:
    Τσουβαλιασμα και καψιμο .
    Ουτε μα ουτε ξεμα..

    Θα ξεβρωμισει ο τοπος

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 4 22 ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΙ ΛΕΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Μεϊμαράκης την έπεσε και με το δίκιο του στον Παυλόπουλο που έγλυφε τον Χατζηνικολάου.

    Ένα... συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

    Ο διάλογος που εξελίχθηκε είναι ο εξής:

    Μειμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;

    Παυλόπουλος: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

    Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

    Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;

    Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

    Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ .

    ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΑ @Α@ΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ…

    ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΡΧΙΣΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΩΦΑΛΤΣΑ ...

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ …

    ΛΑΙΚΑ …ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευάγγελος Βενιζέλος:

    Στη Βουλή πρέπει να παρουσιάσουμε όχι μόνο τη συμφωνία για τα μέτρα αλλά τη συνολική συμφωνία που να προβλέπει μετά από εντατική πολιτική διαπραγμάτευση, την επιμήκυνση, την πλήρη και άμεση εκταμίευση της δόσης για να πέσει χρήμα στην αγορά, το κοινωνικό πακέτο για ομάδες που βρίσκονται σε δεινή θέση, το αναπτυξιακό πακέτο για να αλλάξει η κατάσταση στην πραγματική οικονομία, να στηριχθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι

    AΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 1000 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ 80%

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν ειναι αληθεια αυτα θαυμαστε επιπεδο προεδρου της βουλης.λοιπον αυτος ξεφτιλιζει τον θεσμο και οχι ο νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GIA PERISSOTERES PLHROFORIES SXETIKA ME AUTO TO SKANDALO EPISKEFTHEITE TO BLOG http://malvazia.blogspot.be/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακούστε καλά ρε Καραγκιόζηδες της πολιτικής ελίτ με τα πολλά ακίνητα και αυτοκίνητα, ιδικά αυτό τον βλάκα τον Μειμαράκη αυτός σου μιλά και βάζω στοίχημα ότι κάτι έχει στο στόμα και το μασουλάει..

    Τον έβλεπα από παλιά και έλεγα, θεέ μου αυτό το πράμα θα το ψηφίσουν !!! και όμως το ψήφιζαν και τον ξαναψήφιζαν τα ζώα τέλος πάντων , άλλο είναι το θέμα ΑΣ ΠΆΕΙ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε, η οικονομική αστυνομία, η οικονομική εισαγγελία, στα κώλο υποθηκοφυλακεία του Ηρακλείου του Λασιθίου,του Ρεθύμνου, τον Χανίων να δούνε πόσα ακίνητα έχουν Βουλγαράκης, Μειμαράκης , Κεφαλογιαννης, Μπακογιαννη, Μαρκογιαννακης ΚΑΙ ΣΙΑ και αν έχουν κάτω από 25-30 ο κάθε ένας ,εγώ θα πάω γαμιέμαι στη οδό Αθηνάς...

    Θέλομε να μάθουμε πως και τι έχουν ΌΛΟΙ αυτοί ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΆΝΟΙ σε όλη την Ελλάδα που κυνηγάνε σήμερα τους φουκαράδες.. ΑΡΧΊΔΙΑ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ.

    Με αυτούς τα έχουν οι έξω, ΑΥΤΟΥΣ με της αυλές τους θέλουν να ξηλώσουν από της ταΐστρες και όχι τον Ελληνικό ΛΑΟ ,τον ΛΑΟ τον πιέζουν μπας και ξυπνήσει και τους πάρει με της πέτρες , αλλιώς θα πρέπει να έλθουν με όπλα(το έχουν ξανακάνει και δεν πέτυχε, πάλι αθώοι την πλήρωσαν, και λένε ας τους πιέσουμε μπας και ξυπνήσουν να τους γαμήσι ο ίδιος ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ αλλά εμείς στα αρχίδια μας , μας φταίνε οι ΚΑΚΟΊ ΞΈΝΟΙ!!!

    Στην Ελλάδα υπάρχει μια κάστα 100.000 χιλιάδων ανθρώπων οι πολιτικοί με τους κολαούζους τους που βυζαίνουν τα 10.000.000 εκατομμύρια Ελλήνων.

    Έχουν φτιάξει ένα νομικό οπλοστάσιο για να αλληλοϋπερασπίζονται ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ τρελό εεε,και όσοι νομίζουν ότι θα φύγουν με της φωνές και της διαμαρτυρίες είμαστε για κλάματα, ρε αυτοί ΌΛΟΙ με τους κολαούζους τους μας βλέπουν και γελάνε.

    Για να φύγουν αυτοί θέλουν κλωτσιές και δυνατές κλωτσιές με λαϊκά δικαστήρια βέβαιος βέβαιος και ΓΟΥΔΊ.

    Όταν έχουν φτιάξει άκου νόμο (βουλευτική ασυλία) περιμένετε ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ; ας γελάσω, όταν έχουν φτιάξει νόμο να κλείνει και να ανοίγει η βουλή και να παραγράφονται ΟΛΑΑΑΑ τα αδικήματα που έχουν διαπράξει περιμένετε ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ας ξανάγελάσω !!! αυτό το λέει ο Αδωνης ,ο Πλευρης, ο Βοριδης,ο Βενιζέλος ,ο Λοβέρδος,ο Κουνελάκιος, ο ΓΠΑ, ο Κουρασμένος,ο Σαμάρας η Ντόρα και σία δημοκρατία!!! ας ξαναγελάσω..

    Ρε την γαμώ αυτή την δημοκρατία σας μαζί με όλους εσάς που την υπηρετείτε και την επικαλείστε όταν σας βολεύει, ρε είμαστε το καλύτερο πλυντήριο παγκοσμίως ΌΛΑ ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΆΣΠΡΑ , ΑΠΌ ΛΕΦΤΆ, ΑΠΌ ΕΡΓΑΣΊΑ , ΑΠΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΑΠΌ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ τύφλα να έχει η Κολομβία ρεεεεε .. Γαμώ την τύφλα όλων μας ... ΚΑΝΈΝΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΊΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΜΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΑΝ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΦΤΙΆΞΕΙ ΘΑ ΈΠΙΑΝΑΝ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 5 δις φοροφυγάδων ορίστε ισοδύναμα .. ΑΛΛΑ αυτοί ψάχνουν την απόδειξη του καφέ!!!! ΡΡΕΕΕΕ άντε γαμήσου για κράτος, ΌΤΙ ΣΚΑΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντοροβαγγέλας o Μειμαρακοντοράκης ο Κρητίκαρος ...
    Ο γαμαώ και δέρνω…

    Ντορό-Βαγγέλας (Από ΝΤΟΡΟΠΕΔΙΑ):
    Γνωστό ντοροκοπρόσκυλο , υποτακτικό της οσίας οικογενείας του δράκουλα των Χανίων, γαλουχημένο στα οράματα και στα ιδανικά του Μήτσο –Ντόρα-Κούλα του φαταούλα.

    Άεργος , διαχρονικά δημοσυντήρητος, από νεολαίος, διορισμένος της νέας Καραμανλοκρατίας (της πρωτοπορίας των Ντιντίδων,των Αρούληδων ,των Λούληδων και των Φούφληδων ) αποτυχημένος βολευτής ,τοποθετημένος γενικός γραμματέας του κόμματος της ξευτίλας και του Εθνικού ξεπεσμού, γνήσιο φερέφωνο …( τοις ξένων χρήμασι πειθόμενος) ...

    Είναι από εκείνους τους ΜΗΤΟΤΑΚΙΚΟΥΣ που βάζουν το προσωπικό συμφέρον τους πάνω απ' όλα.

    Είκοσι πέντε χρονιά, στο πολίτικο προσκήνιο η στο παρασκήνιο, προσφερθέν έργο μηδενικο,πανακριβο όμως και ανεξέλεγκτο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είδα αυτό το Τσαρλατάνο τον πρώην υπουργό κεφαλοκυνηγο τον Ελλήνων Μπενυ που είναι και ΑΝΤΊ-συνταγματολόγος στο ΜΕΚΑ εχθές και έλεγα πόσο μαλάκες πέραν ακόμα τους Έλληνες αυτός ο παρλαπίπας και καλά τα καμένα μυαλά των εμβδομηταριδων ΠΑΣΟΚΟΝ που ήταν όλοι στο δημόσιο ,τους νέους νομίζει ότι τους ψήνει να τον πιστέψουν;

    1)σιντί έστειλε η ΛΑΚΑΡΤ , αυτοί τα έκαναν στικακια ,για προσθεαιρεσης ονομάτων…

    2) Θέλουν ΟΛΟΙ να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! Καλά τόσο μαλάκες μας περάνε; Τέτοια Τσόντα δεν θα έβλεπες πια έπαιζε πρωταγωνίστρια;!!!

    3) Το σιντί ναι είναι παράνομο με το γράμμα του νόμου , όμως δεν πας το σιντί στο δικαστήριο ,αλλά το νόμιμο υλικό που θα βρεις, αν βρεις= ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ , αυτό θα καλεστούν να κρίνουν οι τίμιοι δικαστές ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..Παράδειγμα παράνομα τράβηξα ένα φόνο , ο δικαστής θα πει γιατί το τράβηξα; Η θα δικάσει τον φονιά;;;

    3) Και όλοι αυτοί μπορούν με μια τροπολογία να καταδικάζουν έναν ΛΑΟ και δεν μπορούν με ένα κώλο νόμο να στείλουνε τους φονιάδες –κλέφτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ στη ΦΥΛΑΚΗ;

    4) Το σιντί της ΛΑΚΑΡΤ είναι ήδη στα χέρια κάποιων εντίμων Ελλήνων και θα περιμένουνε να δούνε τι στικακια θα κυκλοφορήσουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ, αν τολμήσουνε να τα κουκουλώσουν , θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις οι πραγματικές εκκαθαρίσεις τα πραγματικά ισοδύναμα..

    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΏΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥΣ,, ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.. ΚΥΝΗΓΆΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΎ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΥΣ ..

    Η Ο.Π.Λ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κακόμοιρη Ελλάδα !
    Σε τι μπορείς να ελπίζεις, όταν οι ''άνθρωποι΄΄ της νύχτας γίνονται πρόεδροι Δημοκρατίας και Βουλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν ακούσατε τα ληγμένα τρόφιμα δεν θα τα πετούν από ΟΛΗΗΗΗ την Ευρώπη θα τα φέρνουν οι -ΠΟΥΣΤΟΕΜΠΟΡΟΙ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΓΚΕΤ της Ελλάδος πιο φτηνά!!!

    Ποιος ρε γαμώ το μουνί των μανάδων όλων σας σκεφτικέ να πριμοδότηση την γαστρεντερίτιδα στην Ελλάδα!!!! .. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΦΕΤ για αυτά ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ;

    Ακούστε καραγκιόζηδες Ελληνες πολιτικάντηδες, ήλθε η ώρα να πέσετε νεκροί μερικοί ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΑΣ..

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ -ΌΛΩΝ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλούμε την ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ ή όπως αλλιώς λέγεται να αλλάξει τακτική, να γίνει πιο λογική γιατί τα όριά μας εξαντλούνται και δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές αδιαλλαξίας, πάνω στην φτώχεια του λαού.

    θα μείνουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ..

    Η ΘΑ ΒΆΛΕΤΕ ΧΩΡΟΦΎΛΑΚΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΤΎΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ;;; ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΎ ΤΟΝ 8.000 ευρώ;;;


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡO
    ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

    Η ανώνυμη εταιρεία, ΔΕΗ, έχει αποθρασυνθεί και παίρνει αμπάριζα όποιον
    βρει. Του κόβει το ρεύμα μην εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις
    οποίες είναι απλήρωτος ο λογαριασμός. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι,
    εργολαβικό συνεργείο πήγε σε δύο σπίτια στην περιοχή θηραϊκά και έκοψε
    το ρεύμα σε έναν οικοδόμο με σοβαρά προβλήματα υγείας, για τουλάχιστον
    δύο χρόνια άνεργο και σε μια γυναίκα μόνη, άνεργη, με τέσσερα παιδιά
    και με την μάνα της με σοβαρά προβλήματα υγείας....

    Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής,(Λ.Ε.Λ) καταγγέλλει την στάση της ΔΕΗ Α.Ε
    που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εισπράξει τους λογαριασμούς των
    ανέργων και των αναπήρων. Λογαριασμοί που πολλές φορές δεν ξεπερνάνε τα
    300 ευρώ. Μια εταιρεία που έχει αυξήσει τα κέρδη της κάτω από τον
    εκβιασμό και την τρομοκρατία της διακοπής ρεύματος στα λαϊκά στρώματα.


    Η Λαϊκή Επιτροπή Λαυρεωτικής, δεν θα επιτρέψει να μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι.
    Καλεί όποιον έχει πρόβλημα με την ΔΕΗ να έρθει σε επαφή με την Λ.Ε.Λ
    και να μην σκύψει το κεφάλι, να αγωνιστεί για φτηνό ρεύμα για όλο τον
    λαό. Σήμερα που το ρεύμα παράγεται με σύγχρονη τεχνολογία, που τα
    φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες έχουν γεμίσει τον κόσμο, το ρεύμα
    πρέπει να είναι το πιο φτηνό αγαθό. Το εμπόδιο που υπάρχει και δεν
    επιτρέπει να απολαμβάνουμε το αγαθό που λέγεται ρεύμα χωρίς άγχος, αν
    θα μας το κόψουν, είναι ο καπιταλισμός, η ελευθερία της αγοράς και οι
    μηχανισμοί του (βλέπε ΕΕ, ΔΝΤ, κυβερνήσεις). Μικρό εμπόδιο αν ο λαός
    δράση συλλογικά με σκοπό την ανατροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για να δούμε τι θα γίνει τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαϊμαράκη, κατούρα και λίγο μωρή.
    Μία εσύ και μία ο Τατσόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΕΔΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ
    ΓΡΑΨΤΕΣ ΣΤΟ GoogIe
    Βασικές ψηφοφορίες σε Συνθήκες και άλλα μέτρα ΕΕ και πως τοποθετήθηκαν τα ελληνικά κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη Η ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΟ ΑΥΓΟ εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση