GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Firefox έκλεισε τα 10 χρόνια

Τα δέκα έκλεισε ένας από τους πιο δημοφιλείς browsers παγκοσμίως. Αναφερόμαστε φυσικά στον Firefox του ιδρύματος Mozilla ο οποίος ξεκ...

Τα δέκα έκλεισε ένας από τους πιο δημοφιλείς browsers παγκοσμίως. Αναφερόμαστε φυσικά στον Firefox του ιδρύματος Mozilla ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του ως Phoenix 0.1 στις 23 Σεπτεμβρίου 2002.
Η βάση του τότε Phoenix ήταν ο Navigator της Netscape που εκείνο το διάστημα είχε γίνει open sourve. Βέβαια λίγο αργότερα, στις 9 Φεβρoυαρίου του 2004, ο browser μετονομάστηκε σε Mozilla Firefox και εννιά μήνες αργότερα κυκλοφόρησε η πρώτη «κανονική» έκδοση με αριθμό Firefox 1.0.
Μέχρι την κυκλοφορία του Chrome αποτελούσε το αντίπαλο δέος του Internet Explorer και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που παραμένουν φανατικοί με αυτόν.
Ο λόγος είναι, εκτός των άλλων τα άπειρα πρόσθετα που διαθέτει και τα οποία επιτρέπουν σε όσους τον χρησιμοποιούν να τον παραμετροποιούν ακριβώς όπως θέλουν αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση