GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτη & Παρασκευή Καστοριά «νεκρή» πόλη. Πέμπτη στις 10 το πρωί μπροστά στην εφορία.

Καστοριά «νεκρή» πόλη για μην θρηνήσουμε πραγματικά θύματα. Η επιλογή της αντίδρασης είναι μονόδρομος. Το μήνυμα αυτήν τη φορά πρέπει ν...

Καστοριά «νεκρή» πόλη για μην θρηνήσουμε πραγματικά θύματα. Η επιλογή της αντίδρασης είναι μονόδρομος. Το μήνυμα αυτήν τη φορά πρέπει να είναι ηχηρό και η συμμετοχή μαζική. Μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι γι’ αυτόν τον τόπο.
Το δίκαιο που είναι με το μέρος μας δεν αρκεί. Υποχρεούμαστε να έχουμε όλοι φυσική αλλά και ουσιαστική παρουσία την Πέμπτη το πρωί στις 10, μπροστά στο κτίριο της εφορίας.
Ας καταλάβουν και οι τοπικοί «παράγοντες» είτε κατέχουν κάποιο θώκο, είτε εκπροσωπούν κάποιο φορέα ότι πεδίο αντιπαράθεσης δεν υπάρχει. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με όλους και σε όλα αλλά πρέπει να έχουμε μόνο μία φωνή χωρίς καμία παρέκκλιση. Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε ταμείο αλλά τώρα πρέπει αν παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές ή συλλογικές στρατηγικές.
Η ισχύς εν τη ενώσει πρέπει να είναι η λογική όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση