GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάει… νέος “Ακης”!

Νέο ΣΟΚ στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη για την εμπλοκή πρώην υπουργού, από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ...

Quiz bomb 300x165 Σκάει... νέος Ακης!Νέο ΣΟΚ στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη για την εμπλοκή πρώην υπουργού, από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε υποθέσεις μίζες και μαύρου πολιτικού χρήματος.
Οπως πληροφορούμαστε εγκύρως, έχουν ήδη εντοπιστεί ύποπτοι λογαριασμοί και ο εν λόγω κύριος έπαψε πλέον να… χαμογελά.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι κραδασμοί από το νέο σκάνδαλο θα είναι αντίστοιχοι με την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για το πολιτικό σύστημα.

7 σχόλια

  1. Μεταξύ μας – και πολύ εγκύρως – ούτε την Κατίνα ξέρεις να κάνεις. Ή έχεις τα ονόματα και βγαίνεις και τα δίνεις ή δεν τα έχεις και ξαναμπαίνεις στην κουζίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι χτύπησε ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ο κοριός με περι-ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που είναι το περίεργο;
    Ποιός δεν έχει καταλάβει ότι το πασοκάκι είχε αναγάγει την κλεψιά,την μίζα και την ρεμούλα σε πολιτική επιστήμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περίεργο και παράξενο είναι οτι ακόμη όλοι που έγιναν πρωθυπουργοί υπουργοι υφυπουργοι αναπληρωτες υπουργοι απλοι βουλευτές γενικοι γραμματείς κατά την περίοδο της Πασοκοκρατίας δεν είναι στο Κορυδαλλο παρέα με τον ΑΚΗ δεν υπήρξε ουτε ένας εκτός του Τσοβόλα που να μην έχει κάνει βουτιές μεσα στο μέλι όχι απλώς να έχει χώσει το δακτυλάκι του, αναφέρω ενδεικτυκά ένα όνομα ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παπαντωνιου και τσοχατζοπουλος ειναι πτωματα.
    θα τους χωσουν μεσα για να νομιζει το ποπολο οτι κατι εγινε,και να γλυτωσουν οι υπολοιποι.
    θα γελαει και η οικογενεια παπανδρεου-μητσοτακη-μπενακη-βενιζελου-λατση-βαρδινογιαννη οτι μας εκαναν και καθαρση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ ΓΟΗΣ ΑΚΗΣ. ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟ "ΑΠΑΥΓΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠ ΟΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ BONUS ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

    ΟΙ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση