GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτο: Συνελήφθη πριν λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης

Πριν λίγα λεπτά συνελήφθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Νέου Ψυχικού ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποκάλυψη – “βόμβα...

Πριν λίγα λεπτά συνελήφθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Νέου Ψυχικού ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποκάλυψη – “βόμβα” από την εκπομπή του , των δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ για τη μεθόδευση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγήσουν την χώρα στο ΔΝΤ.
Πηγή filologos10.wordpress.com

6 σχόλια

  1. Δεν είναι έτσι στο CD κ..Κώστα Βαξεβάνη, Λυπάμαι !!! Το ΓΝΉΣΙΟ CD του Φαλτσιανί ΠΟΥ ΈΧΟΜΕ (για την δική του ΑΣΦΆΛΕΙΑ) ΑΛΛΆ παρουσιάζει, και δείχνει ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΚΑΙ ΚΩΔΗΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑ-ΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΣΤΌ

    Και Όταν θα αρχίσει το πανηγύρι θα μας αποδείξουν το ΕΣΧΕΣ γιατί είναι πολλοί ΛΑΓΟΊ μέσα που δεν ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ δικαιολογούσουν ΤΟ ΕΣΧΕΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ !!!!! εμείς ξέρουμε εσείς ακόμα!!!

    ----------------------------------
    Αυτό το κείμενο έγραψα ΌΧΙ τυχαία κ. Βαξεβάνη όταν βγήκε η λίστα λαγκαρτ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΖΕΠΑ .. εμείς αμέσως ενεργήσαμε να ενημερώσαμε και Βουλευτές και υπουργούς και τον Ο.Ο.Σ.Α... Δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την δημοσιογραφική σας επιτυχία Κ.βαξεβανη όμως ο Φαλτσιανι, μας έδωσε κινήσεις που μας οδήγησαν ΣΕ λογαριασμούς πολιτικών συγγενών τους, σε επιχειρηματίες ,σε εφοπλιστές , σε νοικοκυρές, σε στενούς συνεργάτες τους, δημοσιογράφοι, διευθυντές του κρατικού συστηματος , νομάρχες, δήμαρχοι, πολιτικοί, δικαστες, κ.τ.λ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΔΟΕ και η Ελληνική πολιτεία, η δικαστική εξουσία δεν το έχουν κάνει, το γιατί; ας το ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ..

    Στην Ελληνική δικαστική και πολιτική εξουσία δεν έχομε καμιά εμπιστοσύνη απλός τους τα επισημαίνουμε , έτσι ζητήσαμε από τον Ο.Ο.Σ.Α να κάνει έρευνες ...
    Τι βγήκε; (για να μην συλληφθούν και οι ένοχοι ωστε να μας κάνουν σώου ΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΚΤΟΡΑΤΟΥ

    Τι Βρέθηκαν; υπεράκτιες ελληνικών συμφερόντων ξεπερνούν πλέον τις 10.000, καθιστώντας τη χώρα μας ‘υπερδύναμη’ στον συγκεκριμένο τομέα που θα της αναρτήσουμε στο διαχυτιο ξεκινούν από σε Λιβερία,Παναμά, Ονδούρα,Κόστα Ρίκα, Νησιά Καϋμάν,Τερκ και Κάικος, Ντουμπάι,Μπαρμπάντος, Λίβανος, Μπρουνέι, Νήσοι Κουκ, Λαμπουάν,Ανγκουίλα ..μετά τα λέμε πως και γιατί απόχτησαν τα χρήματα..

    Η Ο.Π.Λ.Α.... μην ανησυχείς κ.Σπύρο θα παραλάβεις ΣΥΝΤΟΜΑ στοιχεία από τον ΟΟΣΑ ώστε να τους κυνηγάς εσύ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι έτσι στο CD κ..Κώστα Βαξεβάνη, Λυπάμαι !!! Το ΓΝΉΣΙΟ CD του Φαλτσιανί ΠΟΥ ΈΧΟΜΕ (για την δική του ΑΣΦΆΛΕΙΑ) ΑΛΛΆ παρουσιάζει, και δείχνει ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΚΑΙ ΚΩΔΗΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑ-ΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΣΤΌ

    Και Όταν θα αρχίσει το πανηγύρι θα μας αποδείξουν το ΕΣΧΕΣ γιατί είναι πολλοί ΛΑΓΟΊ μέσα που δεν ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ δικαιολογούσουν ΤΟ ΕΣΧΕΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ !!!!! εμείς ξέρουμε εσείς ακόμα!!!

    27 ΟΚΤ 2012 6:32:00 Π.Μ.

    ΠΟΤΈ ΒΓΉΚΕ Η ΛΙΣΤΑ;... ΠΟΤΈ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ; ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΩΜΙΝΙΕΣ ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αϊ στο καλό,με το γνήσιο,το κάλπικο και ότι άλλο έχετε.Ονόματα για την φυλακή και να ευρώ στ ελληνικο θησαυροφυλάκιο θα υπάρξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΓΡΙΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΙΔΡΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΦΥΓΕΤΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !

    - Τέλος το αφορολόγητο και φόρος από το πρώτο ευρώ
    - Αυτοτελώς θα φορολογούνται τα εισοδήματα από ενοίκια
    - Φόρος-φωτιά για όσους έχουν πολλά ακίνητα που νοικιάζουν

    Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ουσιαστικά... ποινικοποιεί την ιδιοκτησία ακινήτων προς εκμετάλλευση προσθέτοντας στον νέο φόρο για τα ακίνητα τσουχτερούς φόρους και στα εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνελήφθη και ο Σπύρος Καρατζαφέρης ! Η χουντική τρικομματική κυβέρνηση της ΝΔΠΑΣΟΚ και ΡΗΜΑΔ δείχνει το πιο φρικτό της πρόσωπο, σε συνταξιούχους, σε Πολύτεκνους , σε δημοσιογράφους, στο 90% του Ελληνικού λαού ! Ξυπνήστε ! Δεν θα αφήσουν τίποτα ! Θέλουν να τα πάρουν όλα ! ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ! ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ! ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αντωνάκης ξέρει τι κάνει ! Θα συρρικνώσει εκλογικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ( αφού τους εκθέσει με τη ψήφιση των μέτρων και τους ρίξει στο 3% ) και μετά θα καθαρίσει υπουργούς και βουλευτές της λαϊκής δεξιάς, τους Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ! Και θα κάνει τη ΝΔ κόμμα του Άδωνη και του Βορίδη που θα τρομοκρατούν τους βουλευτές και τα στελέχη, παρέα με τον Πάγκαλο ! Ιδού νέα δημοκρατία του Σαμαρά ! Θα τρώνε σφαλιάρες και φάπες οι βουλευτές και τα στελέχη και θα λένε και ευχαριστώ ! Αξιοπρέπεια μηδέν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση