GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Προσφέρουν το καθημερινό κουλούρι στα παιδιά φτωχών οικογενειών

19 αρτοποιοί της Π.Ε. Ξάνθης συμμετέχουν στην εθελοντική πρωτοβουλία για δωρεάν διάθεση 350 προγευμάτων… Όπως διαβάζουμε στο Thra...


19 αρτοποιοί της Π.Ε. Ξάνθης συμμετέχουν στην εθελοντική πρωτοβουλία για δωρεάν διάθεση 350 προγευμάτων…
Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, tο κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν σε καθημερινή βάση 19 αρτοποιοί της Π.Ε. Ξάνθης οι οποίοι συμμετέχουν στην εθελοντική πρωτοβουλία για δωρεάν διάθεση προγευμάτων σε 350 περίπου παιδιά φτωχών οικογενειών που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία της Ξάνθης.
Πρόκειται για πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρσι, από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης και τον Σύλλογο Αρτοποιών, οι οποίοι προσφέρουν ένα κουλούρι, κάθε πρωί, σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, καθώς οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους 19 αρτοποιούς της Ξάνθης που συμμετέχουν στην προσπάθεια, ενώ παράλληλα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση