GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Το 2013 οι διαπραγματεύσεις για την Κύπρο

«Δεν αναμένω οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την Κύπρο να αρχίσουν πριν το 2013», δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σ...

«Δεν αναμένω οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την Κύπρο να αρχίσουν πριν το 2013», δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Τετάρτη μετά από τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, όπως αναφέρει το Ρόιτερς.
Πρόσθεσε ότι δεν αναμένει ότι οι Υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα λάβουν την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα πριν την 11η ή τη 12η Νοεμβρίου.
«Για αρκετές χώρες της ευρωζώνης ένα ‘κούρεμα’ του ελληνικού χρέους δεν θα ήταν νομικά δυνατόν», τόνισε ο Σόιμπλε.

3 σχόλια

  1. Τους φοβισμένους, τους αδύναμους και τους υποταγμένους δεν τους σέβεται κανείς!

    Θα μας ζαλίσουν πάλι με "το καλό της πατρίδας", μας χόρτασαν τόσο καιρό με σημαίες και "πατρίδες".

    Η πατρίδα του καθενός όμως δεν είναι κάποια θολή και ακαθόριστη ιδέα.Πατρίδα μας είναι πρώτα απ΄ όλα η ίδια μας η ζωή και η ζωή των παιδιών μας.

    Αν δε φανούμε άξιοι να παλέψουμε τώρα γι αυτά, για καμιά πατρίδα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε!

    Το τέλος αυτής της διαπραγμάτευσης, ας είναι το τέλος κάθε διαπραγμάτευσης μαζί τους.

    Μ' αυτούς που μπαίνουν στο σπίτι σου κι αρπάζουν τη ζωή και το μέλλον σου, το αύριο το δικό σου και των παιδιών σου δε διαπραγματεύεσαι.

    Πολεμάς!


    Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε εργοστάσιο και μαγαζί, σε κάθε στέκι ας σταματήσει κάθε άλλη συζήτηση κι ας μπεί δυναμικά το ζήτημα του τι θα κάνουμε τώρα, εμείς για τη ζωή μας.

    Η ζωή δεν περιμένει, ούτε έχει κενά.

    Ας αποφασίσουμε λοιπόν, κοιτώντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

    Η θα παλέψουμε ή θα χαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχασα να σας πω τα καλύτερα...

    Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη... ξέρετε πώς; Με τα έξτρα 9δις μέτρα. Κοντολογις και εν μέσω ύφεσης του ύψους του 4,5%:....ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!!Η ΜΆΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    Καταργούνται τα δώρα για όλους ακόμα και για τους συνταξιούχους και ΑΜΕΑ.

    Αυξάνονται τουλάχιστον κατά 25% τα εισιτήρια...


    Καταργούνται οι περισσότερες φοροαπαλλαγές και τα αφορολόγητα ποσά για τα προστατευόμενα τέκνα.

    Αλλά το καλύτερο είναι ότι... με αυτή τη δημοσιονομική χημειθεραπεία το αναμένουν οι χαρτογοακάδες δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ και τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος στα 8 δισ. ευρώ.

    Επίσης προβλέπουν μείωση της απασχόλησης περίπου στο 3%. Δηλαδή επίσημα η ανεργία από 28% θα φτάσει 30%. Το καλύτερο είναι ότι το δημόσιο χρέος θα φτάσει στο 180% του ΑΕΠ.



    Καθιέρωση ειδικού τέλους άδειας καπνίσματος για ειδικούς χώρους καπνιζόντων σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα μαζικής εστίασης.

    Και τώρα που θα μείνουμε στο Ευρώ μπορείτε να κοιμάστε πλέον ήσυχοι. Θα σας νανουρίζει ο Μπουμπούκος και ο Κουβέλης και άμα ξυπνήσετε μάλλον θα φταίνε οι λαθρομετανάστες οπότε άφοβα μπορείτε να πέσετε στην αγκαλιά του μελαμψού Φύρερ που εύκολα μπορεί να σας φουσκώσει τα μυαλά με εθνικοσοσιαλισμό. Τώρα για τις τσέπες και την κοιλιά είναι ένα άλλο θέμα.

    Να υπενθυμίσω ότι θα σας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές και με τη δραχμή θα πεινάσουμε...


    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ...ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΙΜΠΕΡ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ..ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΌΤΑΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΚΟΥΝΙΈΣΤΕ; ΚΑΛΆ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΜΆΜΕ ΆΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΌ ...ΕΣΕΙΣ ΜΌΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΆΧΤΥΛΟ ..ΟΥΣΤ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση