GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Γελάει ο κόσμος (κυριολεκτικά) με τον ΓΑΠ

Ζήτησε πάλι άδεια ο πρώην πρωθυπουργός για να πάει στο εξωτερικό Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει ο τόπος και το πολιτικό...


Ζήτησε πάλι άδεια ο πρώην πρωθυπουργός για να πάει στο εξωτερικό
Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει ο τόπος και το πολιτικό σύστημα της χώρας πάλι καλά υπάρχουν και άνθρωποι σαν τον ΓΑΠ που προκαλούν το γέλιο του κόσμου.
Θα μπορούσε βέβαια να προκαλεί και την οργή γιατί όταν οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα επαρκή ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις υποχρεώσεις που έχει ως βουλευτής, σύμφωνα με το parapolitika.gr
Έτσι σήμερα έκανε νέα αίτηση για ολιγοήμερη άδεια για το εξωτερικό. Στην αίθουσα φυσικά ακούστηκαν γέλια, ενώ ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Δραγασάκης που έκανε την ανακοίνωση αρκέστηκε σε ένα μειδίαμα.

19 σχόλια

  1. Τόσο πολύ ενοχλεί? Αυτοί που είναι εδώ τι κάνουν? Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τον ΓΑΠ στην ησυχία του να κάνει ήρεμες διακοπές. Και εσείς, μακάκες, στα συσσίτια και στο ταμείο ανεργίας ! Μαζί με τον Αντώνη και τον Βαγγέλη θα σας ξεκάνουν, αλλά πάνω από όλα το κόμμα, ρεεεε ! Και άλλα να σας κάνουν, κι ακόμα χειρότερα θα σας κάνουν, αφού τους ψηφίζουμε ! Καλά να πάθουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είμαστε για τα πανηγύρια εχουμε έναν αρχιλαμόγιο που αφου μας οδήγησε στο στομα του λύκου έχει το θράσος να μας δουλευει ψιλό γαζι, δεν ξέρω ποσες αδειες μπορει να πάρει με αποδοχες και αν αυτές αφαιρούνται απο την κανονική του αδεια και αν πληρώνεται για τις αδειες αυτές, γιατι για εμας τον λαό δηλαδή τους παρακεντέδες αντε να ζητήσεις αδεια πληρωμένη και να μην σου αφαιρείται απο την κανονική σου, αλλά ο Γιωργάκης ειναι Βασιλόπουλο-Παπανδρεόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MALAKES SAN ESENA XORIS ENGEFALO GELANE ALA KAI POLI OPADISOU MOUROXABLI ANTE GAMI8ITE SKOULIKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγεται οτι το μαλακισμένο το ζητάνε να γυρίσει πίσω αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ.
    Γιωργάκη πρόσεχε ούτε να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, έτσι και τολμήσεις τίποτα θα σου φέρουμε τον Καραμανλή να σε κάνει να τρέχεις πανικόβλητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ.

    ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παγκόσμιοι κυβερνήτες και εξουσιαστές δεν παιζουν κανενα παιχνιδι τυχαία αν δεν ειναι σιγουροι ότι θα το κερδίσουν εκ προοιμιου.
    Τύπους σαν τον ΓΑΠ χρόνια όλοκληρα τους φτιαχνουν, τους χτίζουν μεχρι την καταλληλη στιγμή που θα τους χρησιμοποιησουν για δικο τους όφελος.
    Τα άτομα αυτα πρέπει να εχουν ονομασια προελευσης κατι σαν την φετα, να ειναι βλαμμενοι, πρόθυμοι, υπάκουοι,πειθαρχημενοι ότι δηλαδή απαιτούμε από ενα κατοικιδιο ακριβως κατι αντιστοιχο.
    Αφου λοιπον ολοκληρωθει ο αχυρανθρωπος το τηλεκατευθυνομενο αυτο ανθρωποειδες που ο εγκεφαλος τους ειναι πηγμενος στόκος αναλαμβανει την εξουσια της χωρας που προοριζεται για να επιτελεσει το εργο που από χρονια ειχαν αποφασισει να του ανατεθει.
    Πρέπει να το φερει εις περας χωρις αντιρρησεις και αναστολές γιατι τοτε θα εχει συνεπειες ατυχηματων ξεφτιλισματος και αποκαθηλωσης χανωντας τα μετα το εργο ευεργετηματα του ως διδακτωρ της βλακειας και της απεραντης αμορφωσιας του που θα του εξασφαλιζει μια ζωή χωρις προβλήματα μεχρι την αποβιωση του ανθρωποειδους.
    Ο ΓΑΠ εξετελεσε το εργο του στο ακεραιο μεσα σε χρονο ρεκορ με πειθαρχια υπακοή και τωρα απολαμβανει τα οφελη της ιδιοτυπης συνταξης του απο τα αφεντικα του περιφερομενος ανα τον κόσμο ως μεγας διδακτωρ της απυθμενης μαλακιας και βραβευόμενος ως μεγας πολιτικός αχυρανθρωπος.
    Ειναι πολιτικοι του σωληνα κατασκευασμενοι για συγκεκριμενο σκοπό με ημερομηνία λήξης σαν το γιαουρτι.
    Οι εξυπνοι αυτοί ανθρωποι πλαισιωμένοι από πληθος επιστημονων με χρημα με ισχύ και δυναμη σε καθε χωρα εχουν επιλεξει τους αχυρανθρωπους τους από όλα τα ιδεολογικα στρώματα ετσι ωστε να εχουν ποικιλια και να εξυπηρετουν τον πελάτη-λαό σε αυτα τα οποία θελουν, οπότε σε μια χωρα 10 εκατ. τους χρειαζονται καμια δεκαρια οικογενειες για να κρατηθει η ονομασια προελευσης.
    Απο το σημείο αυτο αρχίζει το πολιτικό τους χτισιμο με το "βαρύ" όνομα προελευσης.
    Ενα προιον σε συσκευασια που ειναι ετοιμο από καιρό να αγορασει ο βλαμμενος καταναλωτης που λεγεται λαος στην τιμή υπόσχομαι τα παντα και θα παρετε τα α@@@@@ια μου.
    Το ανθρωποειδές ειναι καλα κουρδισμένο με αποτυπωμενα στο μυαλο του-στοκος και επαναλαμβανει μονιμα τα ιδια που οι " αγοραστες" θελουν να ακουνε.
    Οποτε αγαπητοι συμπατριώτες μην σας ξενίζει αυτο που ζει και κανει ο ΓΑΠ ο ανθρωπος απολαμβανει τα ευεργητηματα της συνταξης του μια επιτηχημενης πορείας ενος πολιτικού ανδρείκελου. Το χειρότερο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!! εχει ομοιώματα του που ηδη ειναι ενεργα και επιτελούν την συνεχιση του εργου του ακολουθώντας και αυτα την διατεταγμένη πορεία τους.
    Κατι παρείσακτοι που ξετρυπωνουν απο το πουθενά και αναρριχωνται στην εξουσία το μελλον τους ειναι περιορισμενο και η ξεφτίλα μπροστα τους βλέπε Κουβέλης.
    Κανεις δεν πρεπει και δεν μπορεί να σταματησει την πορεία των ανθρωποειδών στόκων προς την κατευθυνση που εχουν επιλεξει, αν συμβει αυτό παρεμβαίνουν και καινε τα αγρια χορτα γυρω τους κρατωντας τα ανθρωποειδη με την συγκεκριμενη κασσετα και τα ΑΤΜ σε κατασταση λειτουργίας βλέπε Παπαδήμος.
    Ο νοων νοειτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον 7:23 και όχι μόνο:

    Τελικά το ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσουμε αυτό που λέγεται "παγκόσμια διακυβέρνηση" και αυτούς που την πρεσβεύουν!
    Έχω ακούσει τον ΓΑΠ σε δήλωση του να λέει ότι είναι υπέρ μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης!!!
    Και φυσικά μας έχουν και κοιτάμε αλλού!!
    Και φυσικά καθίσαν μερικές χιλιάδες τρελοί - στην κυριολεξία - σε κάποια τραπέζια και αποφάσισαν ότι όλα αυτά που έκαναν τόσα χρόνια έφεραν τον πλανήτη στο χείλος του γκρεμού.
    Ποτέ δεν θα τους ακούσεις να παραδέχονται ότι αυτοί το έκαναν!
    Ποιες πυρηνικές δοκιμές και ποια υπερθέρμανση του πλανήτη;
    Τώρα κόπτονται για την σωτηρία της ανθρωπότητας!
    Μόλις 500 εκ. ανθρώπους αντέχει ο πλανήτης μας!
    Οι υπόλοιποι περισσεύουν.
    Γελάγαμε με τον έλεγχο των γεννήσεων που έχει επιβληθεί στην Κίνα αλλά τώρα μας έρχεται!
    Δεν θα μας το επιβάλουν άμεσα με νόμο αλλά έμμεσα με φορολογικά μέτρα δυσβάστακτα.
    Τα τρόφιμα και το νερό, δεν θα επαρκούν!!
    Απόλυτος έλεγχος με ότι "αυτοί" θέλουν και με διακινητές που αυτοί θέλουν!
    Τελικά το ζητούμενο είναι ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΤΟΙ".
    Να τους κατονομάσουμε και να τους ρωτάμε ευθέως αυτή την μία και μοναδική ερώτηση πριν τους ψηφίζουμε.
    Αγαπητέ κύριε, τι γνώμη έχετε για την παγκόσμια διακυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια ειναι ευκολο να τα βαζετε με αυτους που μας κυβερνουν γιατι αυτοι ειδικα σε αυτη τη φαση ειναι αυτοι που κοβουν με τα ψαλιδια τους οτι βρουνε μπροστατους.ευχομαι ομως μην τυχη και βρεθουν στην εξουσια οι συριζα κκε και χρυση αυγη.γιατι τοτε ουτε αυτο που μας εχει απομεινει το δικαιωμα δηλαδη να βριζουμε δεν θα υπαρχει.και απο ψαλιδια αλλο τιποτα.υπαρχουν και οι χατζαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.58

    Αγαπητέ φίλε μου ποιος περιμένεις να τους κανει αυτη την ερωτηση; οι δημοσιογράφοι των καναλιών που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσια υποστηριξης των ανθρωποειδων; ποια από αυτα τα ξεπεσμενα έμμισθα πολυχρωμα και βλαμμενα παπαγαλακια θα κανει αυτες τις ερωτήσεις; αυτου του ειδους οι ερωτησεις δεν ειναι επιτρεπτες και οποιος τολμήσει να τις κανει χαρακτηριζετε ως γραφικός συνομοσιολογος φαντασιοπληκτος και ασφαλως βλαμμενος. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΆΜΥΝΑ ΤΩΝ MEDIA απεναντι σε αυτους που θετουν τετοια θεματα ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ!
    Εχεις ακούσει να αναφερουν εστω και κατ' ελαχιστο την AGENDA 21 και το τι προβλέπει; οχι απλα την αισθανεσαι όταν σου φορολογουν τα παιδια σαν τεκμηριο πλούτου!!!σε μια χώρα που αντιμετωπιζει δημογραφικό πρόβλημα και πεθαίνει.
    Αυτά εχουν υπογραφει από 188 χωρες και μεταξύ αυτών και η δικη μας. Ο λαός μας όμως ασχολειτε με τα τηλεκατευθυνόμενα ζομπι που ακουνε στο όνομα ΑΚΗΣ ΠΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΠΑΠΑΡΑΚΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΗΣ και πως θα μεινει ο καθενας στο απυροβλητο από αυτο που προξενησαν και προξενουν αυτα τα αθλια υποκείμενα.
    Η επιλογή της χώρας μας για το πείραμα δεν ειναι τυχαία οταν βασιλεύει στην χωρα αυτη η ρήση μα κρια απ΄οτον κωλο μου και όπου θελει ας μπει. Το μπρος εμεις και δεν γαμείς, δεν βαριέσαι μωρέ εμείς θα αλλαξουμε τον κόσμο...ενας λαός βαθεια διαιρεμενος όσο και αν θελουμε να μην το πιστεψουμε όποτε πρώτα θα βρεις στον λαό το "ΕΜΕΙΣ" και "ΑΥΤΟΙ" γιατι τα πολιτικα ανδρείκελα σου το εχουν πει ευθαρσως που ανηκουν και τι πρεσβεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗ ΔΕΘ ΕΝΑΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΣΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΔΗΛΑΔΗ
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ
    ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΕΘ.ΔΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μέγα λάθος της δημοκρατίας μας, μιας και κοπτόμαστε ότι εδώ γεννήθηκε,είναι:
    α) η μεγάλη χρονική αποκοπή μας από τα δρώμενα.( κάθε 4 χρόνια και αφού μας τάξουν καραμελίτσες και καθρεφτάκια και αρπάξουν τον ψήφο μας, "έχουν την λαϊκή εντολή" και κάνουν ότι θέλουν! Με μαθηματική ακρίβεια, ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρέσβευαν)
    β)Δεν μας κυβερνούν!
    Εμείς τους ορίζουμε σαν διαχειριστές μας!
    Αν δεν έχουμε την πεποίθηση του ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά και αυτοί οι υπάλληλοι μας, το έχουμε χάσει το παιχνίδι από την αρχή.
    Απαιτούμε για το πως θα γίνει η δουλειά σωστά!!!!
    Χωρίς παραβλέψεις για την α΄ή την β΄περίπτωση επειδή είναι ο γιος του Μήτσου ή η μάνα του Γιώργου ή ....
    Ποτέ μας δεν είμαστε απόλυτοι για το τι θέλουμε και για το πως το θέλουμε για να γίνει η δουλειά σωστά.
    Είναι λάθος να τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν και εμείς να κάνουμε κριτική από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ;

    ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ.

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ.

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΧΕ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ-ΣΚΛΑΒΙΑ.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΑ 31,5 ΔΙΣ! ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 24 ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΑΖΕΣ!!!!!!!ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΧΘΉ ΤΡΌΠΟ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι ο 7:58 και ο 8:46!!!
    Χαίρομαι που έγινε μια σχετικά καλή συζήτηση και ειδικά με τον 7:23=8:34 και με τον 9:04.
    Ο 7:23 δεν θα φτιάξει αυτό το blog που πιστεύω ότι έχει μέσα του μπας και ανταλλάσσουμε καμιά κουβέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ "ΑΔΕΙΑ" ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΗΣ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"" ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.20

    Είμαστε μία ομαδα ανθρωπων που εχουμε μελετήσει σε βάθος τα της παγκοσμιοποίησης απο το το έτος 1970.
    Υπάρχει μια ολοκληρη βιβλιογραφία από τους πιονερους στην Ελλαδα συγγραφείς που ανεδειξαν το θέμα οταν ακομα στην Ελλαδα ο λαός μας προσπαθουσε να συνελθει απο τα απανωτα κτυπήματα που του καταφερναν οι οι κυβερνήσεις των ανικάνων και ξεπουλημένων πολιτικών.

    ΤΟ BLOG θα ετοιμασθεί το συντομώτερο και πληροφορώ όλους όσους εχουν καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της πατρίδας μας θα φρήξουν με αυτά που θα δουνε και θα γραψουμε αναφερομενοι στους της εντος της Ελλαδας συνεργάτες των παγκοσμιων καθαρματων με στοιχεία και ντοκουμέντα που δεν θα επιδεχονται αμφισβήτησης.
    Επιτέλους σε αυτό τον τοπο πρέπει να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους και να κατονομασουμε τους πραγματικούς υπευθυνους της τραγωδίας που ζουμε σήμερα περαν των πολιτικών που λιγο πολυ όλοι γνωρίζουμε σε τι αποσκοπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΗΘΙΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΘΩΟΝΕ ΕΝΑΝ ΗΛΗΘΙΟ ΛΟΓΩ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ.......ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτος ειναι ο απολυτος ορισμος της μπανανιας.
    Ενα γελοιο υποκοιμενο που δεν μπορη να μοιραση δυο γαιδαρων αχυρο λογω της κουταμαρας που τον δερνη και μας χρεοκωπησε αντι να ειναι φυλακη τον πληρωνουμε εμεις οι μακακες για να κανη ταξιδια στο εξωτερικο.
    Ηαπολυτη ξεφτηλα.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΧ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΟ "ΥΡΩΔΑΤΟ" ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕ ΜΑΣ!!!!!ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση