GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκπαιδευτικές μπίζνες της κόρης της πρώην υφυπουργού Παιδείας, Εύης Χριστοφιλοπούλου

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ για την κοινή επιχείρηση «Μπουγά-Χριστοφιλοπούλου» και στην περίεργη καθυστέρησ...


Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ για την κοινή επιχείρηση «Μπουγά-Χριστοφιλοπούλου» και στην περίεργη καθυστέρηση εκδίκασης από το ΚΥΣΔΕ – εδώ και 2,5 χρόνια – της ένστασης της τότε Υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου κατά της πρωτόδικης απόφασης του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας που είχε καταδικάσει τον κ. Μπουγά με την αστεία ποινή-χάδι των 25.000 ευρώ, όταν οι εμπλεκόμενοι εκπαιδευτικοί με πρόταση και της ΟΙΕΛΕ καταδικάστηκαν σε βαρύτατες ποινές (3 από αυτούς απολύθηκαν οριστικά από την εκπαίδευση).Θυμίζουμε εδώ πως για τέτοιου μεγέθους αδίκημα η νομοθεσία προβλέπει έως και την ποινή της άρσης της λειτουργίας του σχολείου.
Το άρθρο φιλοξενεί επίσης δήλωση του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού, ο οποίος χαρακτηρίζει την υπόθεση αυτή ως νοσηρό σύμπτωμα ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έχουν σαν στόχο της εκποίηση του δημόσιου αγαθού της εκπαίδευσης και την αρπαγή του από ασύδοτα συμφέροντα.
Δείτε το άρθρο της εφημερίδας «Το Χωνί» εδώ
Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Η ΟΙΕΛΕ παρέλαβε το πρωί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Φ. Μπουγά και των έξη εκπαιδευτικών που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα με αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας για την υπόθεση υποκλοπής και διαρροής των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων. Στόχος της νομικής αυτής ενέργειας η φίμωση της ΟΙΕΛΕ, καθώς πλέον το θέμα της ίδρυσης ιδιωτικού ΙΕΚ συνδιοκτησίας Μπουγά-Χριστοφιλοπούλου έχει πάρει εθνική διάσταση μέσω των ΜΜΕ.
Πληροφορούμε κάθε «ενδιαφερόμενο» πως η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει να προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης απέναντι σε όλους όσους επιδιώκουν την συρρίκνωση της δημόσιας σφαίρας και την υπαγωγή του αγαθού της Παιδείας στους νόμους της ασύδοτης αγοράς.
Πηγή: oiele.gr – εφημερίδα «Το Χωνί»Πηγή: left.gr

3 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ .ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάλληλος της βουλής εχει μισθό 10.000 ευρω , μιλά τεσσερις γλωσσες την διόρισε ο Παπουτσής και την νομιμοποίησε ο ΣΙΟΥΦΑΣ...

    σήμερα ΑΥΤΆ ΜΑΛΑΚΆ ΕΛΛΗΝΑ ,,ΤΟΝ 500 ΕΥΡΩ ,ΓΙΑ ΝΑ Πάρεις ΈΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ δυο χρονια δουλειααααααααααααααααααααααααααααααααααα..ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ


    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Χριστοφιλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες το έριξαν στον χαβαλέ.

    Ίσως είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια του μυαλού να ξεπεράσει τα όποια άλυτα προβλήματα και τις όποιες δυσάρεστες, καθημερινές καταστάσεις.

    Είχαμε τα παρατράγουδα, με τρομερή ακροαματικότητα. Μετά μας ήρθε η Τζούλια, μετά ο ΓΑΠ, τώρα μέχρι πριν μια βδομάδα “ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ” και τελευταία, τα ανέκδοτα με τον “γαμιά της μισής Αθήνας”.
    Τύφλα να ‘χει ο Τσάκ Νόρρις.

    Σε μια χώρα που καταρρέει εκ των έσσω, οι μόνοι που δεν μπορούν ποτέ να δούν το ακριβές μέγεθος της καταστροφής που ήδη έγινε, και συνεχίζει να συντελείται, είναι όσοι ζουν σ’ αυτή.

    Μερικά πράγματα τα βλέπεις “μόνο” εξ αποστάσεως. Λυπηρό έως και εκφοβιστικό, μα αυτή είναι η αλήθεια.

    Αναγκαστική εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στα παιδιά, και βομβαρδισμός του κοινού, από τα πουλημένα - προδοτικά κανάλια, με τουρκικές σειρές, με τελευταία, του σφαγέα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, του Σουλεϊμάν.

    Ναι, εκεί φτάσαμε. Απορώ γιατί δεν κάνουμε παρελάσεις προς τιμήν του, την επομένη της 25ης Μαρτίου. Πολύ φοβάμαι, πως, θα το δουν κι αυτό τα μάτια μου μια μέρα, έτσι όπως πάμε.

    Ο ραγιαδισμός ξαναζεί.

    Τον ανασταίνουν με το στανιό.

    “Ραγιάς, σκυφτός θα είσαι, όχι ελεύθερος. Πάντοτε δεύτερος.
    Και δεν σου πρέπει λευτεριά, βρωμο-ραγιά, βρωμο-ραγιά”.

    Αυτό είναι το μήνυμα, κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας, αφουγραστείτε, θα το ακούσετε, και θα το δείτε.. Είμαι τόσο σίγουρος, όσο και ότι υπάρχετε.

    Σε μια χώρα που έβριζαν τον βασιλιά, επειδή ήταν ξένος λέει, καθιέρωσαν ένα πολίτευμα, που όμοιό του δεν υπάρχει. Τώρα κυβερνάνε Έλληνες, εντόπιοι βασιλίσκοι, οι οποίοι κατάκλεψαν και κατακρεούργησαν το λαό και την πατρίδα. Ο βασιλιάς όταν του είπαν φύγε, έφυγε. Αυτοί δεν φεύγουν με καμία δύναμη. Έχουν γαντζωθεί στους θρόνους τους, που τους άλλαξαν με δερμάτινες πολυθρόνες, τόσο γερά, που μέχρι και νόμους ειδικούς εφηύραν για να μένουν στο απυρόβλητο.

    Άπειρα τα παραδείγματα βασιλιάδων που πολέμησαν για την πατρίδα, αν και ξένοι. Ποιός από τους σημερινούς “έλληνες” θυσίασε το παραμικρό για αυτήν την πατρίδα; Πιστέψτε με, οι ξένοι την αγάπησαν πιο πολύ από όσο εμείς οι ίδιοι.
    Και σάμπως σήμερα ποιός κυβερνάει πάλι; Τα φερέφωνα της βουλής; Η οι ξένοι της τρόϊκας; Ανοίξτε επί τέλους τα μάτια σας.

    Και ο λαός.. ο δόλιος λαός, προσπαθεί να ξεχάσει την πίκρα του, την φτώχεια του, την απελπισία του, την προδοσία και την ταπείνωση που του υπέβαλαν προδότες και πουλημένοι “έλληνες”, άτομα δικά του, που τα εμπιστεύτηκε και τον εξαπάτησαν κατ’ εξακολούθηση, ..με ..χαβαλέ!

    Τι άλλο άραγε του απέμεινε;

    Επαναστάτης, στο φινάλε, ποτέ δεν θα ξαναγίνει.

    Τον ευνούχισαν.. ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση