GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Μόσχα ο ψηλότερος ουρανοξύστης της Ευρώπης...

Στη Ρωσία βρίσκεται το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, καθώς ο υπό κατασκευή ουρανοξύστης Mercury City Tower κατέχει και πάλι το ρεκόρ, όπω...

Στη Ρωσία βρίσκεται το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, καθώς ο υπό κατασκευή ουρανοξύστης Mercury City Tower κατέχει και πάλι το ρεκόρ, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία.
Ο ουρανοξύστης, στην οικονομική συνοικία της Μόσχας, έφτασε σε ύψος τα 338 μέτρα, ξεπέρασε δηλαδή κατά 29 μέτρα τον Shard του Λονδίνου που κατείχε το ρεκόρ από τον περασμένο Ιούλιο.
«Φαίνεται ότι στη Ρωσία μπορούμε να ακολουθούμε το ρυθμό της σύγχρονης αρχιτεκτονικής σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα», δήλωσε ο πρόεδρος της Mercury, Ιγκόρ Κεσάγιεφ.
Οι πρώτοι 40 όροφοι του ουρανοξύστη θα στεγάσουν γραφεία και οι τελευταίοι θα διαμορφωθούν σε πολυτελή διαμερίσματα.
«Οι Ρώσοι πιθανότατα θα κρατήσουν το ρεκόρ για κάποιο διάστημα, επειδή χτίζουν περισσότερους ουρανοξύστες», σημείωσε από την πλευρά του ο Μάθιου Κιουτένις, της εταιρείας ανάλυσης δεδομένων Emporis, η οποία επιβεβαίωσε το ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση