GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες μετρήσεις του iPad τέταρτης γενιάς

Όταν η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά το iPad τέταρτης γενιάς, υποστήριξε πως ο νέος επεξεργαστής του, o Α6Χ θα προσέφερε την διπλάσι...

Όταν η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά το iPad τέταρτης γενιάς, υποστήριξε πως ο νέος επεξεργαστής του, o Α6Χ θα προσέφερε την διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο. Όπως φαίνεται από τα πρώτα benchmarks της νέας συσκευής, η Apple δεν υπερέβαλλε καθόλου. Το ανανεωμένο iPad κατάφερε να συγκεντρώσει τους 1757 πόντους στο Geekbench, σημειώνοντας αύξηση επιδόσεων κατά 111% από το αντίστοιχο σκορ του προηγούμενου μοντέλου, το οποίο συγκέντρωσε 791 πόντους. Την ίδια στιγμή το iPhone 5 ήρθε δεύτερο, με 1571 πόντους ενώ το iPad 2 με τον επεξεργαστή A5 SoC βρέθηκε τέταρτο με 780 πόντους.
Οι μετρήσεις έδειξαν ακόμα ότι ο νέος διπύρηνος επεξεργαστής A6X είναι χρονισμένος στα 1.4GHz και διαθέτει τετραπύρηνο chip γραφικών ώστε να μπορεί να χειριστεί την οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina. Αντίστοιχα, το iPhone 5 διαθέτει επεξεργαστή Α6 στα 1.3GHz με τρείς μόνο πυρήνες για την επεξεργασία γραφικών, γι’αυτό και το σκορ του είναι αισθητά χαμηλότερο από αυτό του νέου iPad.
Όσον αφορά την μνήμη των συσκευών, οι μετρήσεις επιβεβαίωσαν πως όπως το iPhone 5 και το iPad 3, έτσι και το iPad 4 διαθέτει 1GB μνήμης RAM.
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών και αρκετών ακόμα χωρών την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου.
 Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες μετρήσεις του iPad τέταρτης γενιάς

Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση