GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με την "κυβερνητική γραμμή" για τις παραπομπές οι (πρώην ΑΝΕΛ) Μαρκόπουλος και Κουράκος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. Ποια στάση θα κρατήσουν στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ οι δύο βουλευτές που απο...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.

Ποια στάση θα κρατήσουν στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ οι δύο βουλευτές που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, οι κ. Κώστας Μαρκόπουλος και Γιάννης Κουράκος προσανατολίζονται στο να στηρίξουν, παρά τις δηλώσεις που έχουν γίνει, την ώρα της κάλπης την πρόταση της πλειοψηφίας. Δηλαδή για παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου. Ο προβληματισμός που εκφράζουν στις συζητήσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση είναι ότι σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο πτώσης της κυβέρνησης δεν τους συμφέρει πολιτικά γιατί δεν θα έχουν χρόνο για τις δικές τους κινήσεις και τη δημιουργία νέου κόμματος, όπως σχεδιάζουν. 

29 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανένας δεν θα τους ψηφίσει τους προδότες

      Διαγραφή
  2. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ....ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi mas sto fwnazame, mhn baleis ta zwa sto komma gia na pareis merikous pshfous parapanw, kalutera 4% anti gia 8 kai na ksereis ti kaneis. Twra kai rezili egine to komma me ta funtania tou kai exase kai tis edres me to pou fugane! Prepei na eimaste pio prosektikoi sto ekshs kai na pisteuoume ligo perissotero ston Ellhniko lao. Oi laoplanoi prepei na apomakrunonte kai oxi na tous xarizonte 2es eukairies!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

      Διαγραφή
    2. Ελληνικά να γράφουμε παιδιά όχι Greeglish!

      Διαγραφή
    3. στηριζουν προδοτη Σαμαρα, για να μην πεσει η προδοτικη κυβερνηση, και δεν κανουν τις κινησεις για να ευνοησουν τα παλιοτομαρα τους. Αντισταση και πολεμος μεχρις εσχατων στους κατακτητες και τους δοσιλογους συνεργατες τους. η σκατοφατσα μαρκοπουλου τα λεει ολα. σα το Σταλινοτσολια ΤΟ Μπερια ειναι.

      Διαγραφή
  4. θα έπρεπε να ντρέπεστε σιγανοπαπαδιες, τόσο καιρό το παίζατε αντιμνημονιακοί για να πιάσετε στασίδι και
    τώρα ξαφνικά, υποστηρίζετε τους σφαγείς του λαού!
    ουστ και οι δύο ανάξιοι!
    Ο λαός όμως δεν ξεχνά τι σημαίνει προδοτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά πιστεύω αυτά που τάζουν σε εκείνου που γυρνούν την πλάτη...
      ή είναι εξαιρετικά χαζοί και πλανεμένοι

      Διαγραφή
  5. Μη τους κατηγορείτε τους "ανθρώπους"! Είναι πολλά τα λεφτά που τσέπωσαν για να την κοπανήσουν από τους ΑΝΕΛ!! Δύσκολοι καιροί..έχουν και παιδάκια να θρέψουν οι καημένοι!! Δε βρήκαν καλή τιμή στην αγορά για τη μάνα τους και έτσι πουλήσανε τον Καμμένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλοι 2 που κόπτονται για το αξίωμα και μόνο.Ντροπή και απογοήτευση.Άντε και υπουργοί του Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακουσατε ,,αληταρια , η πτωσει λεει της κυβερνισης , δεν τους συμφερει πολυτικα ...ακουστε τα λαμογια , δεν τους συφερει αυτους ,οχι το λαο , τον λαο τον εχουν ολοι γραμενο , πρατουν οτι συμφερει στο καθε κολοκομα τους και οχι την κοινονεια οι σαπιοι ολοι ......βρυκολακες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί που σας ψηφισαν στις εκλογές σας ψηφισαν για το αντιμνημονιακό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ.Αν έχετε κόπροι λίγη υπόληψη και τσίπα παραιτηθείτε τώρα και παραδώσετε την έδρα στους επόμενους των ΑΝΕΛ.Να πάτε στον Σαμαρά και να του πείτε να μας φέρει τον Χριστοφοράκο τώρα που έπιασε φιλίες με τους Γερμανούς και μετά θα δεχτούμε εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες τους φόρους και τα τέλη για να σώσουμε την Ελλάδα.
    Ο Αγώνας συνεχίζετε.............. τίποτα δεν έχει κριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στις επομενες εκλογες προεδρου δημοκρατιας υποψηφιος θα ειναι και ο χριστοφορακος,ουυυυυυυυυυυυυ ζωα και κομματοσκυλα του κερατα οποιος εφυγε απο το μαντρι τον εφαγε ο λυκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΙΔΑΛΕ .... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ....ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΟ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΑΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ !
    Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ!
    300 ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ...
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΙ...

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΑΛΞΟΥΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ... ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΞΕΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ... . ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oλοι οι πολιτικοί είναι ανήθικοι!Όλοι κόπτονται και αλλάζουν στάση μόνο για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ τους!Το θέμα είναι ο λαός τι κάνει;Ως πότε θα κοιμάται πίνοντας του το αίμα του όλοι αυτοί οι ξεφτίλες;Κάτι έπρεπε ήδη να είχε γίνει...Πότε όμως;Πότε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καιροσκόποι!!! Πάνω απ' όλα το δικό σας συμφέρον....
    Κρίμα τις ψήφους που πήρατε για χάρη του αγωνιστή Πάνου Καμμένου. Δώστε αμέσως πίσω τις έδρες γιατί οι ψήφοι δεν ήταν προσωπικές. Να ξέρετε όμως πως όποτε και να γίνουν οι εκλογές σε όποιο σχηματισμό και αν βρεθείτε θα πατώσετε γιατί έτσι πληρώνει ο λαός τους π..ες (διαλέξετε όποια λέξη θέλετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώστε την έδρα έλεγαν και στον Καμμένο αλλα δεν είδαμε να δίνει τίποτα... αλλα τι φοβάστε αφου είστε πολύ θα πάρετε άλλες έδρες... άντε ρε με το νούμερο

      Διαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΤΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και τελικά κανένας δεν θα πληρώσει από αυτούς που εδώ και 4 χρόνια μας γδέρνουν, έχουν οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, στην ανεργία και στη μετανάστευση 2.000.000 Έλληνες ! Ναι, αυτοί με τις μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ( εκτός από τα δικά τους, αφού έχουν εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις), αυτοί που μας έγδαραν με τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, στα εισοδήματα ( διπλά και τριπλά ), με τα χαράτσια και τα τέλη, αυτοί που έχουν γονατίσει το 85% των Ελλήνων, δεν παραπέμπονται, γιατί έχουν- λέει- μόνο πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες που δεν μπορούν να πιάσουν εδώ και 4 χρόνια τα δισ. ευρώ της φοροδιαφυγής !
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η ΝΔ έδωσε συγχωροχάρτι στη μία από τις δύο συνιστώσες της, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και ΓΑΠ, για να κρατήσουν τη κουτάλα της εξουσίας! Η διαπλοκή στο απόγειό της! Δούλεμα χοντρό, η δήθεν μυστική ψηφοφορία τινάχθηκε στον αέρα από την επιδεικτική αποχή του 1/3 της Βουλής ! Καμαρώστε τι ψηφίζαμε εδώ και 40 χρόνια ! Και το 2013, θα έρθουν νέοι χοντροί φόροι, με κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά και περικοπές παντού ! Θα σας ρουφήξουν και τη τελευταία σταγόνα αίμα και θα σας δημεύουν περιουσία για 1000 ή 1500 ευρώ χρέος ! Οι λέσχες και τα "παιδιά" του Σημίτη θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο, μετά τη λεηλασία του Χρηματιστηρίου το 1999 και τη λεηλασία των δημοσίων έργων, Ολυμπιακών αγώνων, ασφαλιστικών ταμείων, ομολόγων κλπ. Μακάκα Έλληνα, καλά να πάθεις, καλά σου κάνουν, αφού ακόμα μένεις στα 3 κόμματα της τρικομματικης ξεφτίλας και του κουκουλώματος! Μετά από 10 χρόνια θα βάλουν κανέναν στη φυλακή για να ρίξουν στάχτη στα μάτια σου! Γιατρούς δεν έχεις, φάρμακα δεν έχεις, αύριο δεν θα έχεις ούτε σπίτι, ούτε εξοχικό, ούτε αυτοκίνητο, ούτα καταθέσεις. Θα στα φάμε όλα. Ξύπνα, επιτέλους, μακάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τους πούλησε και ο Ζώης, άρα τώρα πληρώνουν όσες ανοησίες έκαναν. Φυσικά, όταν η ΝΔ πάρει κάτω από 15% στις επόμενες εκλογές, και εκλέξει το 1/3 των σημερινών βουλευτών, τότε θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το είπαμε. Αρχίζουν να γλύφουν εκεί που έφτυναν. Βλέπουν την κατρακύλα, και πηλαλάνε στα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι βλάκες πιστεύουν πως έχουμε δημοκρατία. Πως θα τη βγάλουν καθαρή. Πως θα τη σκαπουλάρουν. Πως κάποιος διαπραγματεύεται σκληρά γιʼ αυτούς.

    Οι βλάκες είναι εθισμένοι στο μαύρο. Στην απογοήτευση και στο εμπόριο ελπίδας. Στα υπουργικά συμβούλια. Στις ηγετικές ομάδες.

    Οι βλάκες λησμονούν.

    Οι βλάκες ερεθίζονται απʼ τους ηγέτες, τις πολιτικές φυσιογνωμίες, τους σοφούς.


    Οι βλάκες γλείφουν τʼ αρχίδια του γραφειοκράτη, αισθάνονται συγκίνηση άγχος, τύψεις, δέος.

    Οι βλάκες πολλές φορές έχουν ένα αίσθημα βιασμού του εαυτού τους.

    Oι βλάκες αυτογαμιούνται.

    Οι βλάκες είναι γλείφτες, αμοραλιστές, φαντασιόπληκτοι της δεκάρας.

    Οι βλάκες είναι βρέφη πρόωρα γερασμένα που ταυτίζουν την περιφέρεια της γης με τον κώλο τους.

    Οι βλάκες πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά, στον ανταγωνισμό, στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στο άκοπο γαμήσι, στις αποικίες.

    Οι βλάκες αυτοελπίζουν και αυτοθαυμάζονται.

    Οι βλάκες νομίζουν πως θα πλουτίσουν.

    Οι βλάκες έχουν χεσμένους τους άλλους βλάκες που νομίζουν πως είναι τόσο βλάκες που τους αξίζει το χέσιμο και τίποτε άλλο.

    Οι βλάκες είναι ικανοί να ξεπατώσουν μια χώρα, ένα λαό, μιαν ήπειρο, ένα σύμπαν.

    Οι βλάκες έχουν τάσεις κανιβαλικές. Είναι οι περιούσιοι ψηφοφόροι κάθε αυταπάτης. Κάθε ψυχωτικού δράκου που φυλάει Θερμοπύλες πλούτου και χλιδής.

    Οι βλάκες δακρύζουν με σωβρακοφανέλες, επετείους και πατριωτισμούς.

    Οι βλάκες αφομοιώνονται. Γίνονται ήσυχα αρνάκια και παχιά βαριά γουρούνια που καταβροχθίζουν τα πάντα και πληθαίνουν αλματωδώς.

    Οι βλάκες αδημονούν να βγούμε στις αγορές, να πάρουν δάνειο, να γαμήσουν σε σουίτα.

    Οι βλάκες έχουν συναίσθημα λιγούρας, πανηγυρίζουν βουλιμικά με κάθε κωλοδάχτυλο της εξουσίας.

    Οι βλάκες πιστεύουν πως γεννήθηκαν για το οχτάωρο, το δωδεκάωρο, τη δουλειά.

    Οι βλάκες είναι τα υπολείμματα της φαλλοκρατίας και της φαυλοκρατίας. Είναι τα ορεκτικά του ρήτορα και του στρατηλάτη.

    Οι βλάκες παρερμηνεύουν και φθείρουν κατά το γούστο τους.

    Οι βλάκες ενοχλούνται απʼ τις ιδέες, τον πολιτισμό, τα ποιήματα.

    Οι βλάκες αγαπούν τον τσαμπουκά και τον πνευματικό τους. Θαυμάζουν το Μιχαλολιάκο και την Ανίτα Πάνια. Νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο και τα χρηστά ήθη.

    Οι βλάκες είναι καταπλακωμένοι απʼ τα νοικοκυριά τους. Από αρμαθιές καταναγκασμών και δολιοτήτων.

    Οι βλάκες καυλώνουν με τη λέξη μεταρρύθμιση και τη λέξη εξυγίανση και τη λέξη ανάπτυξη.

    Οι βλάκες έπαιξαν στο χρηματιστήριο, οι βλάκες νόμισαν πως έπιασαν τον Θεό απʼ τα’ αρχίδια, πως η Ολυμπιάδα, η Αττική Οδός, η ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου ήταν δώρα των περιούσιων Ευρωπαίων.

    Οι βλάκες πίστεψαν πως πρόοδος είναι να πεταχτούν με τσάρτερ απʼ τη Γαστούνη στο Μιλάνο. Πως πρέπει να μπαζώσουν τους αγρούς γερμανικά καθρεφτάκια και να εισπράττουν απʼ τον ήλιο φράγκα πίνοντας φραπέ στο καφενείο.

    Οι βλάκες θεωρούν καινοτομία το ξεπούλημα του νερού, θεωρούν πράσινη ανάπτυξη τους ανεμιστήρες και εκπαίδευση τις καινοτομίες του μπάρμπα Σαμ.

    Οι βλάκες μας πετάνε σάλια, μας κουνάνε το δάχτυλο. Μας κλείνουν το ρεύμα, μας στερούν την ομορφιά.

    Οι βλάκες μας ψεκάζουν στις διαδηλώσεις, μας λογοκρίνουν, μας θάβουν, μας ξεζουμίζουν. Μας βρίζουν άχρηστους, τεμπέληδες, κουκουλοφόρους.

    Οι βλάκες είναι υπάνθρωποι, ξεθυμασμένες υπάρξεις των γραφείων και του καθήκοντος.

    Οι βλάκες έχουν κάτω απʼ το μαξιλάρι τους το παρακράτος και τον παπά. Τη συναισθηματική βιαιότητα και τον ξελιγωμένο διδακτισμό.

    Οι βλάκες πιστεύουν στη δικαιοσύνη του σφαγέα και στα θαύματα.

    Οι βλάκες δεν χρειάζονται πολιτισμό αλλά εταιρίες. Δεν χρειάζονται θέατρο αλλά σκυλάδικο. Δε χρειάζονται επιστήμονες αλλά μάνατζερ. Δεν χρειάζονται κομμουνισμό, κοινότητες κοινοκτημοσύνη, ευχαρίστηση, έρωτα, τροφή, οξυγόνο, φύση, ομορφιά, αλλά πλαστικό, κλοφέν ,διοξείδιο, κέρδος, αναβολικά, Πρετεντέρη, Τσίμα, Παπαχελά, πούτσα, ανήφορο και παπούτσια στενά.

    ANTIGAFH ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

    {Αν έρθει μέρα, που θα διαβάσετε αυτό μου το γράμμα, θα πεί πως ο πατέρας σας έχει φύγει από κοντά σας... Ο πατέρας σας είναι ένας άνθρωπος, που ενεργεί όπως σκέπτεται. Και πού σίγουρα έμεινε πάντα πιστός στις πεποιθήσεις του... Προπάντων να κρατήσετε μέσα σας την ικανότητα να αισθάνεστε πολύ βαθιά κάθε αδικία, που διαπράττεται εναντίον οποιουδήποτε, σ΄ οποιοδήποτε σημείο κι αν είναι του κόσμου... Αυτή είναι η πιό ωραία αρετή ενός επαναστάτη.}


    Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε μία πατρίδα για όλους τους ανθρώπους , ακόμη και για όσους δεν είχαν ποτέ πατρίδα .

    Το χτύπημα της αδικίας του ήταν αδιάφορο για το πού γίνεται η αδικία, από ποιόν και για ποιόν, αυτή ήτανε η μόνιμη αγωνία του Τσέ και που κυριάρχισε ως το τέλος, στην πορεία της ζωής του..

    Ο Ιππότης της Επανάστασης κατά της αδικίας ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ ΠΌΤΕ, δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τα ιδανικά του ΠΌΤΕ, πάντα θα υπάρχουν μέσα σε κάποιο άλλο Η άλλη , άλλο Η άλλη.... να είστε σίγουροι ..

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση