GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε η εξαδέλφη του Γ. Παπακωνσταντίνου από το ΤΑΙΠΕΔ...

 Η εξαδέλφη του Γ.  Παπακωνσταντίνου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, που ήταν στην λίστα Λαγκάρντ, παραιτήθηκε πριν από λίγο από μέλος του συμβο...

 Η εξαδέλφη του Γ.  Παπακωνσταντίνου, Ελένη Παπακωνσταντίνου, που ήταν στην λίστα Λαγκάρντ, παραιτήθηκε πριν από λίγο από μέλος του συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ.
Η Ελένη Παπακωνσταντίνου υπέβαλε την παραίτησή της κάνοντας ωστόσο και μια δήλωση.  «Όσα χρήματα έχω βγάλει στο εξωτερικό είναι νόμιμα και προέρχονται από την εργασία την δική μου και του συζύγου μου» ανέφερε. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για περίπου 1,2 εκατομμύριο ευρώ. 

1 σχόλιο

  1. κυρια μου ακομα και νομιμα να ειναι, θα επρεπε τα χρηματα να βρισκοντε στην ΕΛΛΑΔΑ και οχι στην Ελβετια, θα επρεπε να ειστε το παραδειγμα ο μπαμπακας σας υπουργος εξωτερικων αυτα σας διδαξε, νομιζετε οτι ο λαος θα σας θεωρει αθωους? ειστε γελασμενοι.
    οσοι απο εσας επωνυμοι και ανωνυμοι ειχατε καποιο ιχνος ΕΛΛΗΝΑ μεσα σας ουτε μια δεκαρα δεν επρεπε να εχετε εκτος Ελλαδας Φερατε την Ελλαδα σαυτη τη κατασταση οχι μονο εσεις ολοι εσεις που βγαλατε τα χρηματα εξω απο τα συνορα της Ελλαδας.
    Κατα τα αλλα ολοι ειστε νομιμοι,νομιμοτατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση