GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Η Λούκα Κατσέλη έθεσε "βέτο" στον Τσίπρα για να μην παραπεμφθεί ο Παπανδρέου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Εκτός από τους άλλους λόγους και αιτίες, ένα από τα πρόσωπα που, σύμφωνα με πληροφορίες ...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Εκτός από τους άλλους λόγους και αιτίες, ένα από τα πρόσωπα που, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, επηρέασαν καθοριστικά τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να μη ζητήσει παραπομπή του Γ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ ήταν και η Λούκα Κατσέλη.
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που υπήρξε στενή συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου και τώρα είναι σε ανοικτή γραμμή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και επεξεργάζεται το οικονομικό πρόγραμμά του, εξέφρασε την κατηγορηματική της αντίθεση στην ποινική ενοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού. Και ένα από τα επιχειρήματά της ήταν ότι σε μια τέτοια περίπτωση όσοι συμπορεύτηκαν με τον Γ. Παπανδρέου, όπως η ίδια, στην πρώτη φάση της κυβερνητικής θητείας του, θα έχουν πρόβλημα να υποστηρίξουν πλέον ανοικτά τον ΣΥΡΙΖΑ.

22 σχόλια

  1. Με άλλους λόγους (όπως φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία) του προέταξε τα στήθη, κν. βυζακλάρες.
    Άμε κυράτσα μου να αλλάξεις καμιά πάπια στον γεράσιμο και make way στα νέα παιδιά, που αρκετά τα έχετε χαντακώσει, ιδίως σεις τα πασόκια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ "ΚΑΨΟΥΝ" ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΡΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,

    ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

    ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και η Λούκα στην ....δέκατη τρίτη ...συνιστώσα;
    Εκείνη που περιλαμβάνει τα ορφανά του Άκη ντε,Κοτσακά,Χωραφά,Φωτοπουλαίους και τις ...λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σου ρε Συ.ριζ.α κωλοτουμπα εσεις θα βγάλετε από το κάδρο τον Γ.Α Παπαντρεου και η ΝΕΑ Δημοκρατία τον Βενιζέλο...

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΌΣΟ ΞΕΥΦΤΗΛΕΣ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ !!! ΓΑΜΉΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ Η ΛΟΥΚΑ;
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρώτος που έπρεπε να παραπεμφθεί είναι ο ΓΑΠ είναι ο κρίως υπευθυνος και υπαίτιος για όλα.

    ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ, ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ.

    Το ξερετε και το ξέρουμε όσο και να τον καλυπτετε συμμετεχετε ενεργά και βαρύνεστε με ευθυνες που θα λογοδοτησετε για αυτες.

    Αυτός ολοκληρωσε αυτό που ζουμε σημερα μαζι με τους προκατόχους του που ο καθενας έβαλε και ενα λιθαρακι να καταστραφει η Ελλαδα και να δοθει βορά και αντικειμενο βρωμικων πολιτικοοικονομικων παιχνιδιων με αντιτιμο ζωές και ψυχές ανθρωπων.

    Στα ματηστε τις βρωμικες πολιτικές συναλλαγές σας και οδηγηστε αυτον τον διεθνη αλήτη στο δικαστηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΞΕΦΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ.

    ΣΥΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ.

    ΑΠΟΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κάθαρμα ο Παπανδρέου στη κρεμάλα,μετά οι υπόλοιποι,πρώτος αυτός ο τσόγλανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε βλαμμένοι με τις μαλακιές σας περί προδοσίας το ΓΑΠ του αμερικανόφιλου και πουλημένου !!
    Τώρα τα ίδια στην Κύπρο με τον Χριστόφια τον κομουνιστή !!
    Είναι και αυτός προδότης εεεεε !!
    Δολοφόνο και προδότη τον φωνάζουν στην Κύπρο !!
    Σοβιετοφυλο και γιο της πλύστρας !!
    Βλαμμένοι ρε βλαμμένοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη και Παυλόπουλου που αμνηστεύουν τον Βενιζέλο είναι γελοίες και προκαλούν τον πολίτη και περισσότερο τον Νεοδημοκράτη που γνωρίζει πολύ καλά τον βίο και πολιτεία του Βενιζέλου.

    Τι νόημα έχει στελέχη της ΝΔ να βγαίνουν τόσο ανοικτά και να υποκαθιστούν σήμερα την εκπρόσωπο τύπου του Πασόκ που είναι εξαφανισμένη.

    Είναι φανερό ότι το θάψιμο της λίστας Λαγκάρντ αποτελεί κυβερνητική επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου για αυτό και την ακολούθησαν Διώτης Καπελέτης Παπακωνσταντίνου Βενιζέλος σε απόλυτη ταύτιση και αρμονία.

    Η ψηφοφορία στην βουλή είναι μυστική και θα φανεί αν υπάρχουν νεοδημοκράτες βουλευτές που εννοούν τα περί κάθαρσης ψηφίζοντας και για παραπομπή Βενιζέλου που βοά ο κόσμος για τις ευθύνες του και τις αστείες δικαιολογίες του.

    Αμνήστευση Βενιζέλου σημαίνει ότι η κυβέρνηση προσπαθώντας να εκτονώσει την λαική οργή βρίσκει ως εξιλαστήριο θύμα τον Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ θα περιοριστούμε μόνο στις μακάβριες γκριμάτσες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ των πολιτικών μασκαράδων.{ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ}

    Γιατί είναι παράκρουση κυνισμού και υποκρισίας να βγαίνουν οι υπάλληλοι των διεθνών κλεφτών, των τοκογλυφικών μαφιών, οι ληστές και οι διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι και να ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ηθική…

    Είναι θηριώδης εμπαιγμός του ελληνικού λαού τα κυβερνητικά παράσιτα και κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, βουτηγμένα στις ακαθαρσίες μέχρι το λαιμό, να ωρύονται για «κάθαρση» και να «φυλακίζουν» το όλο ζήτημα στη δαιμονοποίηση ενός χαλασμένου κρίκου: Στον Παπακωνσταντίνου…

    Είναι φρενοβλαβής αυθάδεια να βγαίνει ο Βενιζέλος να κάνει κηρύγματα ηθικής και να κομπάζει για «εντιμότητα»: Τη δική του και του κόμματός του!!!

    Ποιος ο Βενιζέλος;Ποιος ο Γ.ΑΠ; από τους «αρχιμαφιόζους» της πολιτικής…

    Ποιο το ΠΑΣΟΚ; Που αποτέλεσε τον πρωτοπόρο ΟΡΓΑΝΩΤΗ της λαμογιάς, που έκανε θεσμό και επάγγελμα τη μίζα…

    Ποια, τα κυβερνητικά και κομματικά παράσιτα στο σύνολό τους; Που ζούνε και τρέφονται από τις θηριώδεις και πάγιες ΚΛΕΨΙΕΣ των αφεντικών τους, από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ της «διαπλοκής», από τις χορηγίες και τα λύτρα των υπηρεσιών τους στους λήσταρχους, τους κλέφτες και τους δήμιους…

    Αυτή η υπαλληλική, παρασιτική γάγγραινα ενός οικονομικού συστήματος που καταληστεύει την κοινωνία, που κλέβει κτηνωδώς τον ελληνικό λαό, που γλείφει τις μπότες των διεθνών κερδοσκόπων και τοκογλύφων ΚΑΙ που διαχειρίζεται ένα καθεστώς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, αυτή η γάγγραινα των παρασίτων, μας εύχεται «Καλή χρονιά» και μας ποτίζει με το ναρκωτικό της «ΚΑΘΑΡΣΗΣ»…

    Μιας «κάθαρσης» που περιορίζεται σε ένα «πιόνι» της (Παπακωνσταντίνου), αφήνοντας στο απυρόβλητο την ΠΗΓΗ και τα γενεσιουργά ΑΙΤΙΑ της σήψης και της διαφοράς, καθώς και το ΣΥΝΟΛΟ του παρασιτικού κόσμου της γάγγραινας: Το δικό τους κόσμο…

    Με αυτό το αποκρουστικό θέατρο του παράλογου μπαίνουμε στο νέο έτος.

    Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε απαθείς μπροστά ΚΑΙ σε τέτοια σήριαλ του εμπαιγμού μας και της νάρκωσής μας;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτό το καταγέλαστο τσίρκο των πολιτικών απατεώνων…

    ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

    3 εκ. ευρώ (!!!) για το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, 600 χιλιάρικα για τον εκτός Βουλής Καρατζαφέρη κι άλλα 250 χιλιάρικα για τους επίσης εκτός Βουλής (δήθεν) Οικολόγους Πράσινους, είναι αξιοζήλευτα...
    μεροκάματα που προκαλούν όμως αηδία κι οργή στην κοινή γνώμη.

    Κι όμως αυτό αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών , που συνολικά μοίρασαν (κι άλλα) 7,7 εκ. ευρώ (!!!) στα κόμματα.Για σκοπούς μάλιστα (όπως σημείωσαν στη σχετική ανακοίνωση) επιμορφωτικούς κι ερευνητικούς!!

    Το δούλεμα πάει σύννεφο και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτή η μπουρδελοχώρα θα σωθεί κάποτε...!!!

    Συγνώμη κι ευχαριστώ..


    πηγη:Fimotro,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΣΙΠΡΑ

    Με μεγαλοστομίες και κορώνες δεν μπορείς να κυβερνησεις αυτό τον τόπο. Η θα βρξεις κωλο για να φας ψαρια ή αντε λεβεντη να παίξεις με τα κουβαδακια σου σε καμια παραλία.

    Μπροστά σου βρισκεται ενα σαπιο και διεφθαρμενο πολιτικό συστημα με λαδωνμενους μιζαρισμενους κλέφτες και απατεωνες ενα βουρκος γεματος σκατα και αντι να τον ξεπατώσεις μια για παντα επιλέγεις πια κουραδα είναπιο βρωμικη και μυριζει. Όλοι και όλα ειναι σκατά και δεν υπάρχει επιλογή οταν αδειζεις βοθρους δεν διαλεγεις γιατι αυτα που θα μεινουν ειναι παντα σκατα και θα συνεχισουν να βρωμανε και να μυριζουν ξαναγεμιζωντας τον βοθρο που καποια στιγμή θα πνίξει και εσενα.

    Τα πολλα λόγια είναι φτωχεια θελει απόφαση και αρχιδια γιατι οι κουραδες γινανε σαν βουνα η θα τις καθαρισεις η θα σε πνιξουν.

    Με ευχολογια και επιλογες χωρις να λερωθουν χερια δεν καθαριζονται οι βοθροι.

    Όλα τα άλλα είναι του κώλου τα εννιαμερα και αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
    Η θα τον καθαρισεις η θα συνεχισει να σπερνει επιδημικά αρρώστειες στην κοινωνία που ήδη εχει διαβρωθει σαπίζει και οδηγείται σε σήψη.

    Χωρις να σπάσεις αυγά ομελέτα δεν έχει και όσα λαμογια από το ΠΑΣΟΚ βρηκαν στεγη στο κόμμα σου είναι σαρακια που σιγα σιγα θα σαπισουν και εσενα και όλους όσους ακομα εχουν την διαθεση να ξεβρωμισουν τον τοπο και και ολα θα μεινουν σαν ευγενη προσδοκια.

    Η τον αδειαζεις τον βοθρο ή μπαινεις και εσυ μεσα σε αυτόν τα πραγατα ειναι ξεκαθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτές οι φιλίες της Κατσέλη με τον ΓΑΠ τον Σαμαρά και τον Ανδρέα Γεωργίου (πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ) είναι παλιές. Να θυμίσω μόνο ότι ο ΓΑΠ και Σαμαράς Σπούδαζαν και ήταν συμφοιτητές στο AMHERST COLLEGE (1970 -1975) και πήραν τον τίτλο ALUMNI σαν να λέμε illuminati κωδικοποιημένα.Επίσης το σήμα του AMHERST COLLEGE έχει έναν ήλιο που ακτινοβολεί και γράφει από κάτω "terra irradient", στα λατινικά σημαίνει ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Να θυμίσω ότι την ίδια περίπου χρονική περίοδο σε ένα άλλο πανεπιστήμιο γειτονικής πολιτείας το ΥALE UNIVERSITY ήταν και η Κατσέλη (1977 - 1985). Επίσης ο Γεωργίου και αυτός στο AMHERST COLLEGE είχε σπουδάσει. Όσο οι Έλληνες αφήνουν στην εξουσία αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους (ΓΑΠ - Σαμαρά - Κατσέλη - Γεωργίου) τόσο αυτοί θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα κόλπα που έμαθαν τότε και η χώρα θα κινδυνεύει όλο και πιο πολλή. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΥΝΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο.http://www.youtube.com/watch?v=OBGe9JJGirI ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΟΜΜΑΤΑ+ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή αυτό http://www.youtube.com/watch?v=yE24UgI5z8w Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Υ.Γ. ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΙΣΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΑΜ.... ΤΟΠΟ































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλαξοκωλιες λέγονται αυτά....
    Και μετά περιμένει ο συριζα να κυβερνήσει... αμ δε...!
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη Η ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΟ ΑΥΓΟ εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θετικός, λέει το ρεπορτάζ, είναι ο επιβήτορας των (μισών) Αθηνών, σε ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ ιδεολογικών αντιπάλων στη μελλοντική διακυβέρνηση της Ελλάδας -πάντα υπό προϋποθέσεις, βεβαίως.

    Γενικά, παρόλο που μου είχε αρέσει ο τρόπος που έγραφε, όταν έγραφε, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ως περσόνα της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας τον βρίσκω εξαιρετικά αντιπαθητικό. Μου δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι είναι ανίκανος να διαχειριστεί το "εγώ" του όταν βρίσκεται στο πάλκο. Τον λυπάμαι και λίγο, γιατί δείχνει να έχει πάθει πατατράκ από την υπερβολική έκθεση στη σαγήνη των media, ενώ δεν φαίνεται να μπορεί να καταλάβει, ως δημόσιο πρόσωπο, την έννοια της φράσης "τα εν οίκω μη εν Δήμω". Πάντως, τις σπάνιες φορές που έχει δίκιο χωρίς να το χάνει εξαιτίας του...
    πομπώδους τρόπου που συνήθως εκφέρει το λόγο του, δεν μπορείς να μην το αναγνωρίσεις.

    Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, με την αστείρευτη γελοιότητα στην πολιτική ζωή του τόπου μας, η πρόταση αυτή έχει και τη σημασία της και την αξία της, επειδή γίνεται όλο και σαφέστερο ότι μας χρειάζεται μια νέα αφήγηση κι αυτή η αφήγηση είναι, εκ των πραγμάτων, αδύνατον να μην έχει στοιχεία εθνικής ομοψυχίας.

    Το πολιτικό μας σύστημα, πολλοί, όλο και περισσότεροι, συμφωνούμε ότι στο σύνολό του είναι διεφθαρμένο ή κατώτερο των περιστάσεων ή και τα δύο! Όμως αυτούς ψηφίζουμε, αυτούς έχουμε και το στοιχείο αυτό δεν αλλάζει γιατί, ατυχώς, δεν υπάρχει η μάγισσα του παραμυθιού, να μας χτυπήσει στο δόξα πατρί με το μαγικό της το ραβδί, ώστε να φωτιστούμε, να κλείσουμε τους δέκτες των τηλεοράσεων μας ή τους υπολογιστές μας και να κάτσουμε να σκεφτούμε από μόνοι μας...

    Όπως και να' χει, οι στιγμές είναι κρίσιμες γιατί η στρατηγική του Μνημονίου έχει αποτύχει οικτρά, ενώ οι τακτικές που ακολουθούνται στην εκτέλεσή του είναι για γέλια γι’ αυτούς που αντέχουν ακόμα να επιβιώνουν οικονομικά και για κλάματα για εκείνους που δεν αντέχουν...

    Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα γίνουν οι πρόωρες εκλογές ή τι Βουλή θα προκύψει σ' αυτό το ενδεχόμενο, όμως το βέβαιο είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση των Ολετήρων είναι εξοφλημένη και με μικρή ζωή, ιδιαίτερα τώρα που έχασε στα μάτια της κοινωνίας και το "αριστερό" της άλλοθι. Αλλά και μια νέα Βουλή που θα διαδεχόταν την σημερινή, θα ήταν πάλι –κατά που ορμηνεύουν οι δημο(σ)κόποι, ικανή να δώσει μόνον κυβερνήσεις συνεργασίας. Έτσι κι αλλιώς, το φορτίο είναι πολύ βαρύ για την πλάτη ενός μόνου κόμματος. Δεν είναι καν θέμα κομμάτων, θα έλεγα κάνοντας ένα βήμα παραπέρα: πρέπει να βάλουμε όλοι μαζί πλάτη, αν θέλομε να σωθούμε από αυτήν την κατρακύλα και την εθνική ταπείνωση.

    Συνηθίζω να λέω και το επαναλαμβάνω ξανά, ότι είναι κατανοητή η διαφορά ανάμεσα σ’ έναν έντιμο κι έναν άτιμο, εξίσου κατανοητή κι η διαφορά ανάμεσα σ’ έναν έξυπνο και ένα βλάκα. Αλλά σε καιρό πολέμου, γιατί ας μην γελιόμαστε, πόλεμο έχομε, έστω κι ακήρυχτο, δεν είναι κατανοητή η διαφορά ανάμεσα σ’ έναν αριστερό κι έναν δεξιό, γιατί είναι τώρα τριτεύουσα αυτή η διαφορά.

    Έτσι, δεδομένου ότι αυτό το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να διαλυθεί ως δια μαγείας, κι αφού πάντα σαν τα πρόβατα, τους ίδιους σχηματισμούς, στη λογική της δεξιάς και της αριστεράς θα ψηφίζουμε, τουλάχιστον όταν θα έρθει η ώρα, ας αναζητήσουμε στα ψηφοδέλτια των κομμάτων μας, τους έντιμους και τους έξυπνους αντί για τους άτιμους και τους βλάκες κι ας ευελπιστούμε σε μια έντιμη διακυβέρνηση στο άμεσο μέλλον· δεν έχομε σε τίποτα άλλο να ελπίζομε, παρεκτός κι αν αρχίσουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας...

    Ευχής έργο θα ήτανε, να μπορούσε να προκύψει μια έντιμη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, γιατί αυτοί που λένε ότι ο τόπος δεν αντέχει εκλογές δεν έχουν άδικο, αλλά μια τέτοια εκδοχή, θα ξεπερνούσε και την πιο αχαλίνωτη φαντασία.

    Εξάλλου, απ’ ό,τι φαίνεται, οι πάτρωνές μας, δεν επιτρέπουν εκλογές μέσα στο καλοκαίρι ούτε κι εμείς φαινόμαστε διατεθειμένοι να κατέβουμε στους δρόμους για να τις διεκδικήσουμε.

    Οψόμεθα λοιπόν ή όπως λένε μερικοί, καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβριο...

    Αλλά θα είναι ένα εφιαλτικό καλοκαίρι για τους πιο αδύναμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, αφού διευκρίνισε πως εκφράζει προσωπικές του απόψεις, είπε πως, αν μετά τις επόμενες εκλογές δεν είναι εφικτή μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή σε συνεργασία με κόμματα της Αριστεράς, δεν θα ήταν ταμπού για αυτόν μια κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κομμάτι πατριωτών της Νέας Δημοκρατίας ή με ένα κομμάτι σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην έχει η Ελλάδα κυβέρνηση...
    Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

    Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός στις συνεργασίες του -αφού κατά δήλωσή του έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα- αλλά θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως είναι ειλικρινής γιατί, όντως, έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα.

    Ο κ. Τατσόπουλος δεν αναφέρεται σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αναφέρεται σε συνεργασία με τους πατριώτες της Νέας Δημοκρατίας.

    Ποιοι είναι αυτοί οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας; Δεν ξέρω αλλά ξέρω πως δεν έχουν εκφράσει την παραμικρή αντίρρηση για το Μνημόνιο και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

    Οπότε, πόσο πατριώτες είναι;

    Το ίδιο ισχύει και για τους «σοσιαλδημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ.

    Αν θυμάμαι καλά, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς αντίθετη με το Μνημόνιο. Τι άλλαξε; Άλλαξε κάτι;

    Βέβαια, υπάρχει πολιτικός ρεαλισμός στην πρόταση του Πέτρου Τατσόπουλου: για να μην δημιουργηθεί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής, να δημιουργηθεί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ.

    Δεν ξέρω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θέλει να γίνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία που έχει ως εναλλακτική να κάνει κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η λογική των δυο άκρων. Και στη μέση η Νέα Δημοκρατία. Η μόνη σίγουρη στην κυβέρνηση.

    Ας κάνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή. Θα είναι πολύ καλό για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την παραμονή της στην ευρωζώνη να μπουν στην κυβέρνηση οι νεοναζιστές.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αφήσει την Νέα Δημοκρατία και την Χρυσή Αυγή να κάνουν κυβέρνηση. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η κυβέρνηση. Και θα τελειώσει με πολύ άσχημο τρόπο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μετά αυτοδύναμος στην κυβέρνηση.

    Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν νεοναζί;

    Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επικαλεστεί τον νεοναζιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, για να κάνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία και μετά να πει «Ελληνικέ λαέ, εμείς θέλαμε να καταργήσουμε το μνημόνιο αλλά, μπροστά στον κίνδυνο να μπει στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή, θυσιαστήκαμε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία για το καλό της πατρίδας».

    Δηλαδή, το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια η χρεοκοπία και το Μνημόνιο αλλά η Χρυσή Αυγή και ο νεοναζισμός.

    Ξεχάστε το έλλειμμα δημοκρατίας και την απουσία της Δικαιοσύνης. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.

    Οπότε, με τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής ως δικαιολογία, ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ πως είναι εναντίον του Μνημονίου, βγαίνει από την δύσκολη θέση να αποδείξει πως το εννοεί, κάνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία και ξεπλένει και την Νέα Δημοκρατία.

    Είναι πάρα πολύ χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, για το πολιτικό κατεστημένο και την οικονομική ελίτ. Πάνω στην Χρυσή Αυγή παίζεται η επιβίωσή τους.

    Η Χρυσή Αυγή είναι το πλυντήριο.

    Η Χρυσή Αυγή ήταν το τέλειο κόλπο του συστήματος. Και οι Έλληνες τσίμπησαν.

    Συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, για να σωθεί η χώρα από τον νεοναζισμό.

    Κι όμως, στις 22 Μαΐου, πολλοί σύντροφοι με είχαν ταράξει στο βρισίδι επειδή είχα γράψει -μεταξύ άλλων- το εξής:

    «Ως και συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μπορεί να υπάρξει, με την δικαιολογία πως θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ναζιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Για να σώσουν την χώρα. Πάλι.»

    Η κομπίνα συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ!!!!!


    Δεν έχει ταμπού να συνεργαστεί με τους συνεργάτες των Γερμανών.

    Δεν έχει ταμπου να συνεργαστεί μ’ αυτούς που κάνουν κατασχέσεις μεσα στο Σ/Κ και την νύχτα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔΛΕΡΑΣ.
    Στα σκουπίδια κι αυτός μαζί με τους σαμαραλήτες βελιζελοαπολυτος..

    Ότι χαρτί και να τραβήξεις
    γερμανοτζολιας σου βγαίνει


    Ρε δεν πάτε στο διάβολο κ. Τατσόπουλε ...άντε να πας να γαμηθείς και εσύ και οι μαλάκες που σε ανέχονται στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπούτζουκας Τηλέμαχος14 Αυγ 2013, 3:56:00 π.μ.

    Έτσι θα σας πάρουν τα σπίτια...

    Δεν ήταν τυχαίο για τους χρεωμένους Ελληνες οι πολλές ΔΟΣΗΣ..

    Έχεις ένα σπίτι με δάνειο 150.000 ευρώ και το πληρώνεις κανονικά όμως, αφήνεις τον ΟΑΕΕ απλήρωτο δυο χρόνια γιατί από της πολλές δόσης πουν να πρώτοδώσεις ???? Λέει ο ΘΕΟΣ θΕΟΧΑΡΗΣ αν χρωστάς 10.000 ευρώ από τον ΟΑΕΕ Κ.Τ.Λ; ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ σε κινητή και ακίνητη περιουσία ..

    ΕΣΎ έχεις μόνο το σπίτι με δάνειο και έχεις δώσει τα 100.000 ευρώ και χρωστάς άλλα πενήντα Ο.Κ ..

    Το κράτος σου βγάζει σε πληστηριασμο για τα 10.000 χιλιαρικα το παίρνω ΕΓΏ ΤΟ ΝΕΩΛΑΜΟΓΙΟ για 90.000..παίρνει η εφορεία τα 10.000 Ο.Κ ??? ΜΕΝΟΥΝ άλλα 80.000 ΑΜΕΣΩΣ η τράπεζα παίρνει τα 50.000 ΧΙΑΔΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ σου μένουν 30.000 ευρώ ??? ΑΛΛΑ ΤΑ 100.000 που έχεις εξοφλήσει πάνε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΩΛΑΜΟΓΙΟΥ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

    ΡΕ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΡΑΣΤΏΝΗ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ;..ΤΑ ΑΠΟ-ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση