GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν μαθήματα ανακύκλωσης για παιδιά στο πάρκο Τρίτση...

Τη δυνατότητα για δωρεάν εναλλακτική εκπαίδευση πάνω σε θέματα ανακύκλωσης, έχουν τα παιδιά της πρωτεύουσας, κάθε Κυριακή στο πάρκο ...


Τη δυνατότητα για δωρεάν εναλλακτική εκπαίδευση πάνω σε θέματα ανακύκλωσης, έχουν τα παιδιά της πρωτεύουσας, κάθε Κυριακή στο πάρκο «Α.Τρίτσης» στο Ίλιον, μέχρι τις 28 Απριλίου.

Εκεί, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας παράλληλα τη σημασία και την αξία της ανακύκλωσης στις ζωές μας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βιωματικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Στόχος του είναι να ανακαλύψουν οι μελλοντικοί πολίτες τη Αθήνας από μικρή ηλικία, πως μπορεί να επωφεληθεί ο πολίτης μέσω της ανακύκλωσης.

Το συγκεκριμένο δωρεάν πρόγραμμα ξεκίνησε από την εταιρεία Tetra Pak Hellas σε συνεργασία με τη
ΜΚΟ «Οργάνωση Γη», με αφορμή την πιστοποίηση της εταιρείας από τον οργανισμό FSC.

Από τις πρώτες Κυριακές, η προσέλευση μικρών Αθηναίων ήταν μεγάλη και μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες αποκόμισαν γνώσεις για το περιβάλλον. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες, είναι σχεδιασμένες από παιδαγωγούς και μέσα από ομαδικά παιχνίδια και ζωγραφική, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κατανοήσουν την αξία της ανακύκλωσης. Για τους γονείς, υπάρχει δυνατότητα για επίσκεψη στην έκθεση της Tetra Pak Hellas και ενημέρωση για την υπεύθυνη δασοκομία και τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων χάρτινων συσκευασιών.

Η εταιρεία, εντάσσει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής παγκοσμίως να συνεργάζεται με μη κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με στόχο την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών. Η εκπαιδευτική γωνία της Tetra Pak είναι ενεργή από τις 31 Μαρτίου και διαρκεί από τις 10.00 έως τις 17.00, κάθε Κυριακή, ως το τέλος Απριλίου.

schizas.com

1 σχόλιο

  1. ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΛΕΦΤΗ ΕΕΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ .ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ .ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΙΣΧΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση