GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» ...

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της...


Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Η κ. Ράπτη συμμετέχει στις ημερίδες – διαλέξεις της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πόλεις της επικράτειας. Η υλοποίηση των ημερίδων πραγματοποιείται από τον Υποδιευθυντή της ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε, Ταξίαρχο κ. Σφακιανάκη Εμμανουήλ, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υπηρεσίας.
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στις 19:00, στην Καβάλα, στο Δημοτικό Κινηματογράφο OSCAR η κα Ράπτη ενημέρωσε το ακροατήριο της εκδήλωσης για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» παρουσιάζοντας όλα τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη του φαινομένου και την προστασία των παιδιών. Έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης διανεμήθηκε σε όλους όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας:
Φλώρινα Δευτέρα 20/5/2013 Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας
Ναύπακτος Τετάρτη 29/5/2013 Παπαχαραλάμπειος Αίθουσα
Λευκάδα Σάββατο 1/6/2013 Αίθουσα Συνεδριάσεων Πνευματικού Κέντρου
Σαντορίνη Τετάρτη 5/6/2013 Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο
Κύθηρα Κυριακή 9/6/2013 Αίθουσα Κυθηραϊκού Συνδέσμου
Σητεία Τετάρτη 12/6/2013 Πολυκέντρο Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση