GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση...

Στις 8 το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ. Στην εικόνα που προβάλ...



Στις 8 το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ.
Στην εικόνα που προβάλλεται, προς το παρόν, βλέπουμε το σήμα της ΕΔΤ, το οποίο αποτελείται από μια σφαίρα και γαλάζιες, πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες γραμμές.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει πιλοτικά η προβολή προγράμματος, που αρχικά θα αποτελείται από αρχειακό υλικό, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια.
Την εκπομπή σήματος την Τετάρτη, είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.
Ήδη οι εργαζόμενοι της παλιάς ΕΡΤ(@ErtSocial), αντέδρασαν, κάνοντας λόγο για "ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ" και υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή του σήματος γίνεται σε παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία.
Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς μας πομπούς κι εκπέμπονται στα σημεία όπου είχαμε ψηφιακή τηλεόραση, κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Η πόρτα στον διάλογο με τους εργαζόμενους παραμένει ανοιχτή, αλλά πρέπει να εφαρμόσουμε τη δικαστική απόφαση, δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Π. Καψής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Πρόκειται, όπως είπε, για ένα μεταβατικό στάδιο, και πολύ σύντομα θα βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.
Για μεταβατικό πρόγραμμα σε εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. έκανε λόγο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

3 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΔΤ;
    Δ (ιεφθαρμένη) Ν (εοδημοκρατική) Τ (ηλεόραση) ....ΔΝΤ έπρεπε να την ονομάσουν να είναι και πιο επίκαιροι....ου να χαθούν οι φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΕΝΕΔ να την ονομάσουν. χουντοτηλεόραση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα είναι. Απορώ, αφού έχουν άλλα χουντικά κρατικά κανάλια Μέγκα και Σκάι και τις διαπλεκόμενες φυλλάδες τους,τι θέλουν και την νέα ΥΕΝΕΔ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την υπουργοποίηση ακραίων νεοφιλελεύθερων στοιχείων, η κοινωνική βάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φεύγει και τα κόμματα αυτά χάνουν στελέχη και ψηφοφόρους.Αιτία ; Οι μαζικές απολύσεις οικογενειαρχών με παιδιά και νέων, καθώς και το φορολογικό νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την ιδιοκτησία ( σπίτια, γη, αυτοκίνητο .Έρχεται το πολιτικό τέλος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τρέμουν να βγουν στα κανάλια να υπερασπιστούν τα θλιβερά νομοσχέδια ! Που να πάνε και στις επαρχίες τους ;
    Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας τους σε μονοψήφιο νούμερο την ΝΔ και εκτός Βουλής το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση