GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To προξενείο στη Σμύρνη ζήτησε 500 ευρώ από τα αδέρφια του νεκρού εκπαιδευτικού

Δεν έφτανε ο θρήνοςς για το χαμό του αδερφού

Δεν έφτανε ο θρήνοςς για το χαμό του αδερφού
τους, τούς ζήτησαν και 500 ευρώ. Ο λόγος; Για τα αδέλφια του αδικοχαμένου 53χρονου εκπαιδευτικού από τη Ρόδο και το προεξενείο στη Σμύρνη, καθώς αμέσως μετά την αναγνώριση του νεκρού αδελφού τους και ζητήθηκε απαό τους ίδιους να δώσουν 500 ευρώ για το φέρετρο που θα μετέφερε το νεκρό αδελφό τους στη Ρόδο.

Την συγκλονιστική καταγγελία έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Σύμης ο οποίος συνόδευσε στη Σμύρνη τα αδέλφια του νεκρού. Μιλώντας στον Ant1 και στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο κ. Παπακαλοδούκας κατήγγειλε ότι υπάλληλος του προξενείου μετά την αναγνώριση ζήτησε 500 ευρώ για το φέρετρο που θα μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νησί.

Μάλιστα αυτό έγινε τη στιγμή που η αδελφή του θύματος συνερχόταν από πολύλεπτη λιποθυμία που ακολούθησε την αναγνώριση του νεκρού αδελφού της που επί μέρες βρισκόταν στη θάλασσα πριν τον βγάλει το κύμα στα παράλια της Τουρκίας. Ακολούθησαν οι ενστάσεις του δημάρχου και άλλων παριστάμενων παρουσία των τουρκικών καναλιών που κατέγραφαν το περιστατικό. Τελικά τα αδέλφια έδωσαν το ποσό.

Ωστόσο η κίνηση και μόνο έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση