GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αποκρουστικός κανιβαλισμός της Σοφίας Βούλτεψη...

Γραμματογραφεί ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Εντονότατό μου blog , Ακούς ότι ακούω σήμερα στα ερτζιανά από αντικαραμανλικότερους τω...

Γραμματογραφεί ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Εντονότατό μου blog,

Ακούς ότι ακούω σήμερα στα ερτζιανά από αντικαραμανλικότερους των αντικαραμανλικών;
"Να πάρει μάθημα ο λαός για το τι ψηφίζει μέσα στα κόμματα", δήλωσε στον Alpha 98,9 η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ(!), Σ. Βούλτεψη, αναφερόμενη στη σύλληψη του ανιψιού του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.
"Καθετί που γίνεται πρέπει να οδηγεί τον λαό σε ηθικό δίδαγμα", είπε, προσθέτοντας ότι η εν λόγω ιστορία τής προκαλεί «εμετική διάθεση» και υπογραμμίζοντας ότι ο ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ξάδελφος του Κώστα Καραμανλή του Νεώτερου «ψηφιζόταν πάντα στην πρώτη πεντάδα».
Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, ο λαός πρέπει να κοιτάζει και τα πόθεν έσχες και τις συμπεριφορές και να μην ψηφίζει με βάση τα ρουσφέτια. «Να το αποτέλεσμα: χρεοκοπία της χώρας και ο ανιψιός του Εθνάρχη με πλαστές πινακίδες» τόνισε με έμφαση.
Σε διαβεβαιώνω, σε περίπτωση που έχασες αυτή την κωμικοτραγική παράσταση, ότι οι φράσεις σε εισαγωγικά είναι αυτούσιες, όπως τις εξέφρασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και δηλωμένη, φανατική, "μητσοτακική" (#na_ta_leme_&auta). Απλώς, έχει αντικατασταθεί το όνομα "Λιάπης" από τον συγγενικό προσδιορισμό για τον οποίο εκλέγονταν τόσο χρόνια βουλευτής και είναι ο ίδιος λόγος που επιλέχθηκε υπουργός. 
Όσο "εμετική διάθεση" προκαλεί η υπόθεση Λιάπη στην κ. Βούλτεψη, άλλο τόσο εμετική οσμή έχει η σπεύση της να ηθικολογήσει πάνω σε ένα πολιτικό πτώμα. Είναι τόσο αποκρουστικός ο κανιβαλισμός του ομοϊδεάτη της, που προσπερνάται το αστείο της κατάθεσής της. Η αυτοακύρωση δηλαδή, της ιστορίας του κόμματος που εκπροσωπεί. 

ΥΓ Μ᾽αυτά και μ᾽αυτά, έχω πειστεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς βάλθηκε να κηρύξει πτώχευση στη ΝΔ, να γλιτώσει τα χρέη, να δημιουργήσει ένα περισσότερο ελεγχόμενο, νέο μαγαζί και να μπορεί έτσι να ελπίζει κι αυτός στον εκφυλισμένο όρο "Εθνάρχης". Ορισμένοι πολιτευτάδες το κατάλαβαν (ή το γνωρίζουν) και σπεύδουν να προλάβουν τη "θέση του Ευταξία"...

1 σχόλιο

  1. ΕΣΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ.
    ΜΕΤΕ ΞΕΜΠΟΥΚΩΝΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΩΝΟΙ.ΧΥΔΑΙΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση