GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύνεκρη τραγωδία με λεωφορείο

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν το λεωφορείο στο οποίο... επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και ...

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν το λεωφορείο στο οποίο... επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στη βόρεια Ταϊλάνδη.

«Βρήκαμε 28 πτώματα στη χαράδρα, βάθους 30 μέτρων. Ένας ακόμη επιβάτης πέθανε στο νοσοκομείο», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σουκίτ Σαμάνα, επικεφαλής της αστυνομίας της επαρχίας Φετσαμπούν. «Πιστεύουμε ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε» πρόσθεσε. Τέσσερις τραυματίες είναι εν τω μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος είπαν επίσης ότι το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πριν εκτραπεί της πορείας του. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι Ταϊλανδοί καθώς το μοιραίο λεωφορείο ταξίδευε σε διαπεριφερειακή οδό που χρησιμοποιείται ελάχιστα από τους τουρίστες.

Το ατύχημα συνέβη, ενώ εκατομμύρια Ταϊλανδοί μετακινούνται σε διάφορους προορισμούς με την ευκαιρία των εορτασμών για το νέο έτος.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση