GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκέντρωση Νικολόπουλου μετά την απαγόρευση Καμίνη...

"Η μικρόψυχη απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων κ.Καμίνη να ανακαλέσει την τελευταία στιγμή την παραχώρηση της αίθουσας του πνευματικού κ...


"Η μικρόψυχη απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων κ.Καμίνη να ανακαλέσει την τελευταία στιγμή την παραχώρηση της αίθουσας του πνευματικού κέντρου όπου είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27/1/12014 και ώρα 6 μ.μ. συγκέντρωση των φίλων του ανεξάρτητου Βουλευτή και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Ν. Νικολόπουλου, τελικώς δεν έκαμψε το φρόνημα και τη θέληση των Αθηναίων πολιτών που προσήλθαν αθρόα" όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση μετά τη συγκέντρωση. Και προστίθεται: " Το συγκεντρωμένο πλήθος κρατώντας στα χέρια σημαίες που απαιτούσαν την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Παπούλια, φώναζε συνθήματα κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές.

Ο Ν. Νικολόπουλος εκφωνώντας ένα πύρινο λόγο, έδωσε το έναυσμα για μαζικοποίηση του αντιμνημονιακού αγώνα , καλώντας τον κόσμο να υιοθετήσει ακτιβιστικές μορφές πάλης. Χαρακτήρισε τις περιφερειακές εκλογές ως ορόσημο για την ανατροπή της καταρρέουσας συγκυβέρνησης, δίδοντας τους καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. Κλείνοντας την ομιλία του, έδωσε νέο ραντεβού με τους Αθηναίους πολίτες στο ξενοδοχείο Park στις 19/2/2014.
Μετά το πέρας τις ομιλίας, το συγκεντρωμένο πλήθος αρνούνταν να αποχωρίσει, κρατώντας «όμηρο» τον Νικολόπουλο με την αγάπη του , με αποτέλεσμα για μισή ώρα να κλείσει η οδός Ακαδημίας.
Εξάλλου κύκλοι της Αστυνομίας και δημοτικοί παράγοντες συνέτειναν ότι ο κόσμος ξεπερνούσε τις 3000 άτομα!!!!!"

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση